Aradence DC...! (134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA sper sa fi avut cand erai mica,sa nu patesti ca Ioana Daca zici ca s-au extins si a aparut vezicule varicela o fi.Dianei i-au aparut de alaltaieri si inca nu se plange de mancarime.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Moni, cam asa arata bubitele de varicela

si asa aratam io cu varicela

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

CLAU mersi ,m-am mai uitat si eu pe net ... si am vazut si niste poze nasoaleee Ale Dianei nu-s asa in relief (cel putin inca nu),sunt ceva mai plane,ca o piscatura de insecta sau ca la vreo alergie.Eu m-am gandit la varicela doar pentru ca stiu ca au avut doua fetite la ea in grupa acum trei saptamani ... si tot pandeam sa vad daca apare ceva.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."

Mergi la inceput

cautand prin poze, am gasit una tare de tot

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

CLAU super poza aia de grup! Tu n-aratai chiar rau cu bubitele,asa ca o adolescenta cu acnee
ALINA biata Adelina ...

Mergi la inceput

pai draga io si acum sunt o adolescenta ...doar ca acum sunt fara acnee ]

ADAAAAAAAAAAAAA ce puii mei faci fata de nu mai dai pe aci? Stiu ca-ti place trombonu ...te plesnesccccccc

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, ce ma enerveaza si pe mine ca nu arata bubitele ca in varicela, cel putin ce am vazut eu. Nici la Ade nu-s in relief deloc, nici ca in pozele pe net, tot am cautat. Oricum sunt in faza incipienta. Ioi ca am vazut pe net o poza groaznica, asa ceva n-am mai vazut nici in poze, varicela hemoragica, pe fiecare milimetru vezicule cu sange si cruste...brrrr, nici nu va pun poza.

Clau, ce faina-i poza de grup!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, uite o poza din aceeasi serie.
O aveam si eu in photobucket.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

iata-l si pe micul meu cioban

Ce drag imi e sa ma uit peste pozele de cand era Raulica mic, mic

No gata, destul pentru azi, ma duc la culcare!
Noapte buna

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

CLAU vai ce frumusete de "cioban" Normal ca ti-e drag! Eu ma delectez cu filmuletele cu Diana si ea la fel ... se sparge de ras cand se aude ce pocit,shod vorbea.Si ce mutrite si ce ocosha ! Si ce creztulina gen Adelina mai era!
ALINA si eu am dat peste poze de-alea
Noapte buna

Mergi la inceput