Aradence DC...! (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

chiar e terminata biata FLavia! Singura consolare e ca Bogdi a inceput sa manance cat de cat si ca azi chiar a incpeut sa rada si sa se tina de soti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

ALina, da a fost bubite pe cap?
Care mai stie ceva de Flavia? as vrea sa o sun dar mi-e sa nu o deranjez.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Clau, nu are pe cap, pe burtica au aparut aseara 2 si acum are 3 pe spate si 2 pe gat.
Am vorbit si eu cu Flavia azi si Bogdi era mai bine, adica avea buna dispozitie, nu era asa apatic ca ieri. Cat am vorbit cu Flavia tot comenta si el, nu parea sa fie bolnavior. Era cu perfuzie...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Intre timp a scris Flavia...ioi, pai e groaznic ce povestesti...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Imi pare rau Flavia ca ati ajuns in spital. Stiu cum e ca am stat si noi petru o enterocolita nenorocita cand Alexandra a vomat mult, dar nu a avut scaune asa multe. Nu vreau sa te sperii dar noi am stat o saptamana. E mizerie mare, stiu, si poate nu v-a fi nevoie sa stati asa mult, ca noi am venit de acolo cu viroza respiratorie. Asta s-a intamplat acum 2 ani.Insanatosire grabnica va doresc. Of Doamne ca stiu prin ce treci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA
ALINA deci crezi ca la Ade varicela e ... eu nu stiu inca.Poate sa fie daca nu face febra si nu o mananca deloc?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Moni, nu stiu ce sa zic...nici pe Ade nu o mananca deloc. Deocamdata...
La Diana cum sunt bubitele, nu au vezicula in mijloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

te-am intrebat daca are pe caput pentru ca imi amintesc ca pe noi (si pe mine si pe Raul) cand ne-au aparut bubele ne-au intrebat daca avem pe cap, ca cica acolo ar trebui sa iasa prima data ...no, nu stiu daca e asa sau nu

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Alina care mijloc ? Ca-s asa mici ca nu prea e mijlocul mai mare decat un varf de ac
Io sper sa fie varicela in forma super-usoara ...
In cap nu vad sa aiba ceva,nici dupa urechi,doar pe corp fata/spate si pe picioare.In total cred ca-s vreo 10 ... maxim 15.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."

Mergi la inceput

Clau, la multi apar pe cap primele bubite, dar nu-i obligatoriu, apar de multe ori si pe burtica primele bubite (pe trunchi).

Moni, la inceput nu apare pruritul (mancarimea), dupa 1-2 zile de la eruptie.

No, problema ii ca nu stiu daca eu am facut varicela in copilarie. Eu am fost in vacanta la o verisoara(aveam 20 ani) si ea facuse varicela, am dormit cu ea, am mancat, ne-am jucat si n-am luat de la ea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Alina care mijloc ? Ca-s asa mici ca nu prea e mijlocul mai mare decat un varf de ac
Io sper sa fie varicela in forma super-usoara ...
In cap nu vad sa aiba ceva,nici dupa urechi,doar pe corp fata/spate si pe picioare.In total cred ca-s vreo 10 ... maxim 15.

Asa au fost si la Ade, cat varful de ac si unele tot asa au ramas, doar cele 2 de pe burtica s-au extins putin si au o vezicula mica in mijloc, abia se vede, dar am "studiat-o" eu f bine.
Eu zic ca la Ade ii varicela, mai ales ca a debutat cu febra aproape 39 (aseara).
Doamne da sa scapam cu o forma usoara ca tare mila mi-e de ea saracuta. Ea nu intelege de ce nu mai merge la gradi mai multe zile. Tot ma intreaba cand merge la gradi.

Mergi la inceput