Parinti adoptivi in asteptare * 2 *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaAnca spune:

Multumesc pentru incurajari simo_75. nu am fost chemati sa vedem nici un copil dar ma gandesc ca poate ca daca scriem in cerere de reatestare ca vrem sa adoptam frati am avea sanse mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1979 spune:

Bună fetelor, sunt nouă pe acest forum, așa că vă salut pe toate și vă felicit.
Sunt și eu în curs de atestare și aștept cu nerăbdare să devin mămică. Am înțeles de la voi că e nevoie de multă răbdare. Unele dintre voi am înțeles că sunteți atestate de 2-3 ani, eu una sunt optimistă și sper să nu fie nevoie să aștept atât de mult.
Oricum am învățat și o să învăț în continuare din experiențele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

simona_1979- bafta multa.Depinde de cerintele voastre.
Noi vrem pana in 3 ani maxim 4 si chiar de etnie rroma si nimic.Daca vreti copilas mai mare cred ca veti avea sanse mai mari.
Nu vreau sa te descurajez insa si eu am spus la fel la inceput-sper sa nu astept atat de mult ca unele fete si uite ca mi se intimpla.De ce? Pentru ca nu sunt copii adoptabili care sa corespunda cerintelor mele.Raspuns care il primesc de aproape 8 luni de zile.
Am vazut doi copilasi dar nu a fost sa fie.Speram ca intr-o zi sa vina si la noi barza.
Iti doresc asteptare cat mai scurta.
mihaelaanca

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1979 spune:

simo_75 - multumesc mult pt. incurajare si la fel iti doresc si eu tie. Noi am optat pentru un copil intre 6 luni si 1,6 luni, chiar daca sim ca este foarte greu sa se gaseasca un copil asa de mic, iar in ceea ce priveste etnia, nu am vrea ca acesta sa fie rrom. Nici cu privire la sexul copilui nu am optat pt. unul sau altul, deoarece lasam sa fie voia lui D-zeu, deoarece si atunci cand ramai insarcinata nu alegi intre baiat si fata, ci primesti ceea ce va fi.
Ni s-a spus si noua de catre cei de la DGASPC ca trebuie sa avem rabdare multa, intr-adevar sunt copii putin care pot fi adoptabili, circa 13, iar nou suntem 20 de familii cu atestat.
Ba mai mult, copiii adoptabili au intre 2 si 9 ani, noi vrem unul mai mic. Eu imi doresc sa stau cu el acasa macar 6 luni, pt. a ne obisnui unul cu celalt si pt. ca ruptura dintre el si familia asistentilor maternali sa nu fie asa de mare, el sa nu priceapa prea mult ce se intampla.
Oricum eu sunt o persoana optimista si vreau sa raman asa. Ști ca exista provesrbul ca "speranta moare ultima".
Multumesc inca o data pt. incurajari si ne mai auzim.
Bafta si tie.

Mergi la inceput

si noi ne doream sa fie cat mai micut posibil,sa poti sa-i vezi fiecare clipa din viata lui.Noi am zis ca daca ridicam marja pana la 3 ani maxim 4 poate merge mai repede.
Sa speram ca dau odata legea aia noua si declara mai repede adoptabili copilasii.Sunt fete care au reusit sa ia copilasi mici mici insa fiecare cu norocul ei.Sa speram ca reusim cat despre proberbul spus ...tot romanul crede in el ca e singurul lucru care il putem face ..sa avem speranta!Doamne ajuta!
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

am sperat cindva ca vom avea si noi un sufletel de crescut.intr-o zi a aparut!noi am trecut circul cu actele .drumul este lung urit umilitor dar de dragul micutului am suportat.va dau un sfat daca va doriti un copilasi cautati gasiti hotariti cu sotul ce ve-ti face si actiona-ti.am depus cerere pt 2 micuti.pe primul l-am gasit singuri am mers imediat si am depus cerere de plasament familial si apoi multi nervi fffffmulti dar am luat puiu mai repede si pe urma am facut actele de adoptie.acum cautam o fetita.am gasit o poveste de3 una de 5.doar bucuria micutului de-a avea o sora si marea noastra dorinta de a cumpara fustite imi da putere sa le mai sun pe doamnele de la sector.acum stiu legea!stiu ce urmeaza!daca va pot ajuta cu ceva oricind cu drag!nu renuntati si nu mai asteptati

Mergi la inceput

gabriela42- se poate sa-m dai mai multe detalii.adresa de email este p_simona2002@yahoo.com
multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

simona 1979 bine ai venit , si sa iti gasesti copilasul cat mai repede.
Pe mine personal m-ai debusolat total cu unul din mesajele tale.Activeaza-ti te rog PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

La multi ani celor nascute in ianuarie, sa aveti parte de sanatate , fericire si visele sa va devina realitate.
Scuzele de rigoare pt fetele care deja s-au chefuit , doar ca am avut o perioada mai dificila si am cam fost absenta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

gabriela42da-mi si mie te rog un mesaj copy - paste cu raspunsul pentru simo-75. Ale mele de la DPC sector 6 au zis ca nu e lagal sa ne cautam noi copilul si sa vin si sa zic: ce-am gasit sa fie al meu, dar nici sa stau si astept cu mainile in san nu pot. Am obtinut si noi certificatul acum in ianuarie, deci e proaspat. Ma intereseaza ce si cum se procedeaza. Merci mult!

Mergi la inceput