Parinti adoptivi in asteptare * 2 *
Raspunsuri - Pagina 18
puffy10 spune:
simo_75 si acum ca te-ai mai "ridicat" ne poti spune si noua ce e de bine? eu nu am incercat nimic cu ORA pana acum? la ce te referi?
6IA, 2FIV-nereusite
prin adoptie vom aduce bucuria in casa...
simo_75 spune:
puffy-era o gluma ironica,am uitat ghilimelele
Ce sa fie de bine?Nu e nimic.in continuare AS a mea imi spune ca nu sunt copii si nu sunt copii...
Oricum,ce sa mai zic?Mergem mai departe?Trebuie, ca altfel nu avem incotro.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
puffy10 spune:
of mai simo... si eu care speram ca o sa ne dai sperante...
peste tot se abandoneaza copii si noi nu avem de unde lua, e jalnic...
6IA, 2FIV-nereusite
prin adoptie vom aduce bucuria in casa...
marmotita spune:
fetelor, eu sunt foarte dezamagita.
cred ca va amintiti ca era publicat pe site-ul ORA un proiect de modificare a legii 273/2004, proiect care aducea unele schimbari in procedura asta idioata de adoptie, proiect care ne umpluse de sperante.
ca sa vezi, azi intru iar pe site sa vad daca au mai miscat ceva cu proiectul asta.
si caut si caut si nu mai dau de el nici la pagina de documente de discutie nici la pagina cu anunturi.au sters pana si anuntul de demarare a acestuia. au omis sa scoata insa anuntul de organizare a unei intalniri in 14.01 pentru dezbateri.
azi sunt la pamant. ce sa mai sper?
mi-au luat si ultima farama
irina_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marmotita fetelor, eu sunt foarte dezamagita. cred ca va amintiti ca era publicat pe site-ul ORA un proiect de modificare a legii 273/2004, proiect care aducea unele schimbari in procedura asta idioata de adoptie, proiect care ne umpluse de sperante. ca sa vezi, azi intru iar pe site sa vad daca au mai miscat ceva cu proiectul asta. si caut si caut si nu mai dau de el nici la pagina de documente de discutie nici la pagina cu anunturi.au sters pana si anuntul de demarare a acestuia. au omis sa scoata insa anuntul de organizare a unei intalniri in 14.01 pentru dezbateri. azi sunt la pamant. ce sa mai sper? mi-au luat si ultima farama |
Da, din pacate enasol peste tot.
A ramas insa anuntul urmator:
Procedura de adop#355;ie a unui copil din Republica Haiti
Oficiul Romān pentru Adop#355;ii v#259; face cunoscut#259; procedura de adop#355;ie a unui copil din Republica Haiti, derulat#259; anterior devastatoarelor cutremure ce au avut loc īn luna ianuarie 2010. Aceste informa#355;ii generale cu caracter neoficial pot fi accesate īn sec#355;iunea Utile/Documente de interes.
De asemenea :
HOTARĀRE
privind unele m#259;suri de eficientizare a activit#259;#355;ilor īn domeniul adop#355;iei
Sa speram ca v fi totusi bine pina la urma pentru toate fetele care sunt in asteptare.
Irina si Mihai
marmotita spune:
fetelor, mi-am revenit. am apucat sa le scriu si vad ca s-au miscat. nu stiu daca am vreun merit dar vad ca au adus precizari privind proiectul de modificare a legii 273.
http://www.adoptiiromania.ro/afisarenoutate.aspx?id=33
se pare ca au avansat si proiectul nu a fost abandonat.
sa speram ca va fi aprobat candva
sa auzim de bine!
simo_75 spune:
iata ce am gasit eu in seara asta pe site-ul ORA-
18.02.2010
ANUN#354;
Proiectul de lege pentru modificarea #351;i completarea Legii nr. 273/2004 privind regimul juridic al adop#355;iei a fost introdus īn circuitul de avizare, urmānd a fi avizat de Ministerul Justi#355;iei, Ministerul Administra#355;iei #351;i Internelor #351;i Ministerul Afacerilor Externe. Acest proiect de act normativ poate fi consultat īn cadrul sec#355;iunii Utile/Documente de interes.
simo_75 spune:
marmotita-gand la gand cu bucurie..sa speram ca e de bine..
irina_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simo_75 marmotita-gand la gand cu bucurie..sa speram ca e de bine.. Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga |
Statul ne "ajuta" mult pe noi mamicile actuale si viitoare :
http://www.realitatea.net/seitan--alocatiile-copiilor-se-vor-da-in-functie-venitul-parintilor_701080.html
In rest.... numai de bine
Irina si Mihai
moisecarmen spune:
Buna ziua,
numele meu este Carmen Moise, sunt reporter la Antena 3 si lucrez acum la realizarea unui reportaj care are ca subiect " adoptiile in Romania" - cat e de greu, care sunt etapetele, care e legislatia, care sunt modificarile care se vor face si cand. Reportajul va fi difuzat in cadrul emisiunii Reporter Special. As fi foarte incantata daca cineva care a trait sau traieste inca aceasta experienta ar accepta sa ne povesteasca prin ce a trecut. Chiar si sub protectia anonimatului. Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati pe adresa de mail carmen.climescu@gmail.com
Va multumesc anticipat