Alimente bio romanesti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia2008 spune:

Subscriu, si mie imi place Magiunul de Topoloveni, chiar daca-i un pic cam acrisor. E bun. E din prune 100%.
Am mai gasit o zacusca buna de la Ferma Husti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu de cate ori am fost in tara mama lua lapte bio de La Dorna si untul tot bio de la Dorna.In rest ori nu prea am vazut eu ori nu prea sunt dar in hypermarketuri nu erau asa de multe produse bio romanesti.
Si un pic offtopic MMonique reclama pe aici e interzisa mai ales la propriul site.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia2008 spune:

Si noi consumam laptele Dorna, dar cu untul nu sunt ok, deoarece am luat de cateva ori si mi s-a parut amar. Si branza tartinabila de la ei e buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Mie sincer nu mi s-a parut amar poate ca am pus miere peste dar nu am simtit nimic.
Branza tartinabila nu am incercat-o poate data viitoare.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui maminuta

Magiunul de Topoloveni este super
Pasta de tomate Horticons Fetesti este iarasi un produs romanesc super!

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt

Asa este, dar eu nu le-am gasit inca in magazine, ci doar la targul din Parcul Kiseleff.

Ajutati-l pe Dan !
Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMonique spune:

Pe cele bio de la Dorna le-am gasit noi la Auchan in Militari Shopping Center (unt, branza tartinabila, cascaval etc.).

Citat:
citat din mesajul lui mhldvrc

Citat:
citat din mesajul lui maminuta

Magiunul de Topoloveni este super
Pasta de tomate Horticons Fetesti este iarasi un produs romanesc super!

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt

Asa este, dar eu nu le-am gasit inca in magazine, ci doar la targul din Parcul Kiseleff.

Ajutati-l pe Dan !
Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzghina spune:

Din cate stiu eu, in ultimul timp s-au deschis mai multe magazine cu produse traditionale romanesti. Exista in Militari, in 13 Septembrie si unul langa Piata Hala Traian. Eu cumpar de la cel de langa Piata Traian pentru ca stau in zona si chiar sunt multumita. Au oua ecologice, mezeluri naturale,de pui, de porc. Si au o gramada de alte produse, de la dulceturi, lactate, paine pana la vinuri. Nu au nici preturi mult mai mari, chiar daca sunt putin mai scumpe, eu consider ca merita sa fac un efort pentru copiii mei, macar ei sa manance putin mai curat... Eu de exemplu nu prea le dau copiilor mei carne de pui din comert, pe cat posibil imi trimite soacra mea de la tara, mai cumpar de unde pot si am incredere, mai mancam o vita, chiar si un porc crescut la tara, in general evit carnea de pui imbibata cu hormoni si antibiotice. Asta este un exemplu. Incerc sa nu mai folosesc ulei rafinat, am descoperit tot la magazinul cu pricina ulei romanesc presat la rece. Acum sunt in cautare de lapte cat mai aproape de natural. Eu mai degraba prefer un produs natural, romanesc, decat unul bio, mie produsele bio imi par cam fade, parca nu au gust. Adica decat sa mananc o rosie bio acum, iarna, de prin cine stie ce tara, mai bine astept vara, ma duc la tarani in piata sau la soacra mea in curte, cumpar o rosie si asta e. Si iarna mananc salata de varza sau salata de cruditati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

subiectuln despre alimentele Bio continua aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131941

Roxana

Mergi la inceput