Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(46)
Raspunsuri - Pagina 6
brunadria spune:
nico jur ca la detalii nu m am gandit...
uite m a sunat de la laborator si mi a zis ca suntem 3 dimi la punctie , deci intrusul e primul asa ca nu o sa aiba vecini![]()
gata plec sa fac ceva , ca trece timpul!! eu tot la calculator sunt de dimi![]()

guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria asa ca l as lasa in ideea ca stiu ca nu i deacord oricum |
Io tot nu m-as risca ... daca i se declanseaza vreun click sau de-click ...
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
ANI.G spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Ar trebui sa fie suficienta nu? |
aaaa....a noastra ?

Stiu si eu mai ? Poate de mine s-o fi plictisit. Il las sa-si faca de cap cu cine vrea el,in gand, normal, daca da productie buna la "hectar"
guzelnico spune:
AniG, fii sigura ca in mintea lui esti tot tu dar in diverse ipostaze.
Cand te iubeste, isi va imagina fanteziile doar cu tine. 
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
danny1 spune:
am descoperit ceva interesant.in zodiacul chinezesc,tigrii vor avea bebe anul viitor.care sunteti?aratati-va.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
MayanMistica spune:
Buna dimineata dragele mele

Doua zile l-am tinut pe M cu nervii incordati , m-am fatzait in toate costumatiile posibile si imposibile.Azi dimineata a prestat la greu in borcanel , cu modelul in fatza lui.Si pe urma , fuga la spital sa o duca cat era inca calda.![]()
Eu i-am zis sa nu se agite degeaba ca decizia e luata, dar el n-a vrut sa priceapa si pace.
guzelnico spune:
Io sunt Bivol cu ascendent in Tigru. Oare pot sa sper?!![]()
_
MayanMistica spune:
Eu sunt caine ....de rasa ![]()
http://media.photobucket.com/image/yorkshire%20terriers/artemis_sandra/kynologie/skylarstanda.jpg
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui MayanMistica Eu i-am zis sa nu se agite degeaba ca decizia e luata, dar el n-a vrut sa priceapa si pace. |
Pe tine te asteptam, dulcinico!
Sa-mi tii isonu' cand imi dau cu parerea la "fantezii". P.S. Si fii si tu mai permisiva. Incet-incet, desigur.
Trebuie sa-l apreciezi, macar astazi: ce baiat ascultator ai avut!

_

nu-s.........