Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(46)
Raspunsuri - Pagina 5
guzelnico spune:
AniG, merita "sacrificiul", o stiu si ei, dar sunt sigura ca le e mai greu fara "stimuli vizuali". Al meu sot, la ultima spermograma, a stat mai multicel ca de obicei. Cand a iesit l-am intrebat de ce a durat atata si mi-a zis ca era filmu' naspa, cam vechiut si a mai butonat telecomanda. ![]()
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Bruni, ce crud mi se pare pt bietii barbatei. Trebuie sa-si puna si mintea la contributie, nu e suficient stresu' ca trebuie sa fie musai "la inaltime". Si mai e si totul alb, pur, imaculat, virgin ... Spune-i sa-si ia macar o revista de specialitate, s-o ascunda la spatele pantalonilor, la curea. N-o sa bage nimeni de seama. P.S. Si tu de ce ai intrat in camera cu pricina, te gandeai sa n-ascunda aia vreo sora medicala cu minijup?! ![]() ![]() ![]() _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |

nici nu m as fi ofticat ca in cazurile astea sa aiba ajutoare
dar nu ! eu eram la analize de sange cand el rezolva pb , iar spre iesire am trecut pe langa camera alba si el mi a zis hai sa vezi cum este ..bine camera lui...ca mai erau 3 camere , sa nu trebuiasca sa si bata la usa!! hai !iesi ca i randul meu si e urgenta treaba...

mda destul de nasol pt saracii intrusi...
guzelnico spune:
Monicuta, n-ai de ce sa-ti faci griji. Foarte important e sa creasca mari foliculii existenti. Si au timp, maine e abia Z10. Mergi increzatoare! 
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Mona40 spune:
Ani, sa-si ia cu el poza de la nunta...
Ar trebui sa fie suficienta nu?![]()
![]()
Amy n-ai sa gasesti in toate emisferele asa o gasca....
Gali e de vina, ea ne-a corupt si ne-a ademenit..
Nico, Mayan si eu repede am urmat-o apoi am facut audiente, si am ales pe sprinceana, fete inimoase, NEserioase si bune de pus pe haz din orice ...
Concurenta a fost crancena iar invingatoarele am fost noi toate, cele care radem-plangem si ne mistocarim aici pe netul asta.
Zau ca sunt mai mult cu voi decat cu seicul meu.
Luminita, am uitat sa-ti transmit Big Hug si tinem pumnii cu casa si cu soacra![]()

Mona
:)
brunadria spune:
| citat din mesajul lui guzelnico AniG, merita "sacrificiul", o stiu si ei, dar sunt sigura ca le e mai greu fara "stimuli vizuali". Al meu sot, la ultima spermograma, a stat mai multicel ca de obicei. Cand a iesit l-am intrebat de ce a durat atata si mi-a zis ca era filmu' naspa, cam vechiut si a mai butonat telecomanda. _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
beii fetelor sunteti mortale...

am sa i zic intrusului sa si duca laptopul sa vada un film numai sa se descurce, ca eu am nevoie de gigei sa se iubeasca cu outele...sper sa nu o dea in bara!!! fetelor jur ca nu mai pot de ras..

am sunat o pe sora mea si i am zis sa se roage pt noi , pt intrus sa faca fata , a fost pe spate de ras...suna f haios dar e de a dreptul serios !!
sper sa trecem cu bine peste...
galliciana spune:
bruni,serios, neserios, orice pt binele familiei!!!![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui brunadria nici nu m as fi ofticat ca in cazurile astea sa aiba ajutoare |
Eu, da!

_
brunadria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Eu, da! ![]() _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
nico , pai al meu are un blocaj ,nu poate la comanda! adica daca el singur nu se descurca prea bine si se cunoste totusi , crezi ca s o vada pe una acolo ar face ceva? al meu s ar bloca mai tare si ar fi nasol de tot !!
asa ca l as lasa in ideea ca stiu ca nu i deacord oricum
guzelnico spune:
Bruni, am o nelamurire:
*Unde va ascunde laptopu'?*![]()
si o parere (normal, nu?!
):
*Daca il lasa cu laptopu', trebuie sa-si ia si casti, sa nu se auda sunetu'*.
Altfel, ma tem ca ceilalti frati de suferinta, din celelalte 2 camere, vor iesi cu urechile rosii, dupa ce si le-au lipit de peretele dinspre camera sotului tau sau ... mai rau, o sa-i bata in perete sa ridice volumu', sa auda si ei, si mi-e sa nu-l distraga.

_
brunadria spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Ar trebui sa fie suficienta nu? Amy n-ai sa gasesti in toate emisferele asa o gasca.... Gali e de vina, ea ne-a corupt si ne-a ademenit.. Nico, Mayan si eu repede am urmat-o apoi am facut audiente, si am ales pe sprinceana, fete inimoase, NEserioase si bune de pus pe haz din orice ... Concurenta a fost crancena iar invingatoarele am fost noi toate, cele care radem-plangem si ne mistocarim aici pe netul asta. Zau ca sunt mai mult cu voi decat cu seicul meu. Luminita, am uitat sa-ti transmit Big Hug si tinem pumnii cu casa si cu soacra ![]() Mona :) |
monalisa asa si eu , mai mult cu voi decat cu intrusul
el lucreaza nonstop..
merg sa fac o baita , sa ma pregatesc incet...
revin , sunt cu ochii pe voi