Locul fetelor Nou-Venite (48)
Raspunsuri - Pagina 15
eleia spune:
ioana bine ai venit. felicitari pentru sarcina. 
o sarcina usoara si la termen. si evident sa ne gasim toate la odisee cat de curand. ne zici si noua povestea ta? cat timp ai incercat, daca ai ramas natural....
jesia spune:
Neata si de la mine
....vine repede-repede weekendul..abia il astept
mai ales ca o sa fim singurei acasa 
Cora o sa va aduc poze sa ma vedeti ![]()
Eleia cora trutzi polo draga flori lia babi alysa va pup de 100 ori 
Ce nu te doboara te face mai puternic
MONEAIOANA spune:
Buna eleia.....din fericire nu a trebuit sa ma chiniu prea mult...eu de fapt...dupa sfatul medicului infectionist avand o val poz de 0.7 igm la CMV nu aveam voie sa fac bb...dar...vb sotului meu...in primele trei zile dupa CM nu se prinde....ca pana acuma nu s-a prins...dar de data asta.....surpriza....s-a prins si ui asa am ramas eu insarcinata.
Durerea mea era ca in ian am mai pierdut o sarcina la 6 sapt si eram distrusa...si dupa analize regulate si repetate ma confruntam cu val poz la CMV igm....ceea ce a facut ca atunci cand am ramas, sa trec cu sarcina prin 2 sapt de groaza....infectionistii imi spuneau sa fac intrerupere, sufletul meu nu era de acord si intr-un final un super medic ginecolog de la TG Mures m-a salvat si a salvat si viata ingerasului meu
...sunt asa de fericita si ma simt asa de implinita pana acum...cred ca si voi simtiti la fel.
Dar....vb sotului meu....e suficient sa ma uit la tine ca tu deja ai ramas insarcinata
asa ca pot spune ca fac parte din norocoasele care nu se chinuie prea mult si acum avem 14 sapt si il astept pe micutul ingeras sa ma atinga...sa-i simt miscarile...ca la 12 sapt am fost la control si l-a vazut ....era asa de frumos....i-am vazut nasucul si degetelele de la manuta stanga
...credeam la un moment dat ca am intrat prin pat de emotii...si acum mai mergem pe 18 dec la urmatorul control
.
Iti multumesc ca m-ai ascultat....te puuuup si vreau sa vb ca sa fim la zi cu toate noutatile
eleia spune:
jesia daca sunteti singuri atunci musai trebuie sarbatorit 
. ![]()
trutzi 
ioana sa dea DD sa fie bebe sanatos, sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.
daca esti asa fertila atunci inseamna ca o sa urmeze repede si bebe2. poate faceti pereche
. bebe1 stii ce este, sau e prea devreme? 
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eleia jesia daca sunteti singuri atunci musai trebuie sarbatorit ![]() . |
Daaaaaaaaa

Ce nu te doboara te face mai puternic
Arianna11 spune:
Neata fetelor....ms de incurajari
la toate...azi va servesc ceiutz,margarina si dulceata ![]()
Azi noapte mi-au venit uritii...insotit de o durere groaznica de burta,n-am dormit toata noaptea asa ca azi nu m-am dus nici la servici.
Ma gindeam ca de cind am inceput sa luam in calcul IA parca toate vin de la sine...ieri am fost la dr. si mi-a zis ce tr sa fac....azi mi-au venit uritii...miine tr sa fac analize la singe si tot asa....Parca au fost toate calculate....sper sa mearga asa pina la capat.
Moneaioana felicitari pt bebica si iti doresc sa ai o sarcina cit mai usoara si la termen
Fetelor o sa fie multa productie luna asta...presimt 
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Neata fetelor....ms de incurajari la toate...azi va servesc ceiutz,margarina si dulceata Azi noapte mi-au venit uritii...insotit de o durere groaznica de burta,n-am dormit toata noaptea asa ca azi nu m-am dus nici la servici. Ma gindeam ca de cind am inceput sa luam in calcul IA parca toate vin de la sine...ieri am fost la dr. si mi-a zis ce tr sa fac....azi mi-au venit uritii...miine tr sa fac analize la singe si tot asa....Parca au fost toate calculate....sper sa mearga asa pina la capat. Moneaioana felicitari pt bebica si iti doresc sa ai o sarcina cit mai usoara si la termen ![]() Fetelor o sa fie multa productie luna asta...presimt ![]() |
cik margarina nu e buna,,,,f nociva ptr bebe

+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui MONEAIOANA Buna,fetelor.....adica viitoarelor mamici Buna Florentina...ce bine ca te-am gasit...te caut de ceva vreme pt ca de la sf lui sept nu ati mai intrat nici una la cap. Semne de sarcina si am crezut ca ati plecat cu totul......dar ma bucur tare mult ca te-am gasit. Nu stiu daca ma mai ti minte ...dar eu te tin cu siguranta ca m-ai incurajat tare mult cand am aflat ca eram insarcinata si aveam probleme cu CMV.......acum iti multumesc tare mult si sunt tare mandra ca in mai voi fi si eu mamica....si vreau sa ma alatur voua ca sa mai facem schimb de experiente.....poate ma mai initiati si pe mine pt ca eu sunt la primul bb. Va puuuuup pe toate si abia ast sa vb si va multumesc pt ca ma primiti si pe mine printre voi |
Buna, Ioana. Imi aduc aminte de tine. Ma bucur tare ca ai acolo in burtica ta un bb
mic care abia asteapta sa o cunoasca pe mami lui. Eu postez de ceva timp la acest topic. Dupa cum ai vazut si tu, aici am gasit viitoare mamici deschise la discutii, care te inteleg si te sustin. Suntem ca o familie si ma bucur tare tare ca ni te-ai alaturat si tu.
Inca o data Felicitari pt bebe.

.Te-am
-at.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 cik margarina nu e buna,,,,f nociva ptr bebe ![]() +4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Da stiu,ai dreptate dar maninc o data pe sapt ,nici macar o felie intreaga...deci nu exagerez