Locul fetelor Nou-Venite (48)
Raspunsuri - Pagina 14
Lia73 spune:
fetele am fost azi la medic....am facut o transvaginala...bebee mic mic mic un punct...mi-a zis sa vin sapt viitoare sa vada daca e in uter ca e prea mic si nu-si da seama...oricum punctuletul e acolo l=am vazut si asta e tot ce conteaza....va pup si v imbratisez
...in ceea ce priveste gripa am motive sa fiu ingrijorata...dim ma duce sotul la serviciu dar seara merg cu metroul inspre casa...e f aglomerat 

+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
polo spune:
LIA, eu zic sa stai linistita, intradevar trebuie evitate aglomerarile, dar iti aduc aminte de isteria de acum cativa ani cu aviara.... si sunt dintr-un oras care a avut aviara si mai nou au inceput si porcina...nu spun ca nu exista un sambure de adevar, dar cred ca povestea asta este si sustinuta artificial pentru a aranja buzunarele cuiva (importator sau producator de vaccin, antigripale, masti, etc, etc).
Te
muuuuult si NO STRES vorba Alesiei.
http://community.webshots.com/user/diove
Arianna11 spune:
Buna fetelor....daca pina acum mi se parea o joaca de acum s-a terminat.Iata ca am fost la dr.....si ce pot eu sa va zic
... e ca.......................incepem pregatirile de IA 
Gata am intrat si eu in rind cu lumea de aici..
...am o presimtire buna
Deja m-a bombardat dr.cu multi termeni si medicamente...adica mi-a dat sa i-au o reteta cu ..gonasi 5000(2 cutii),una cu gonal f 900ui,adica sa-mi fac cite 75ui o data(injectii in burta
).
In prima zi cind tr.sa vina uritii tr sa sun la el si sa-l anunt,in a doua zi tr sa ma duc sa-mi fac FSH,3LH si 4 ESTRARIOL(daca se potriveste cu termenul in Ro).
Fetele va rog sa ma mai ajutati si voi cu medicamentele astea...eu sunt tare in ceata...mi-a zis ca tr sa fac o gramada de chestii...ce e bine e, ca am venit exact la timp ,adica pe 28-29 tr sa apara uritii si o sa putem incepe cu IA mai repede ,nu tr sa mai asteptam...numai Dzeu m-a indemnat..si bineinteles voi..va multumesc

Lia73 spune:
gataa am pus si poze cu testul de sarcina ptr trutzi ![]()

+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Florentina_C spune:
Buna fimineata fetele.
Gata, mai e putin si vine week-end-ul. 
Liafelicitari pt samburel. ma bucur tare ca e acolo la mami in burtica. 
Arianna bafta multa la IA. O sa fie bine si in curand o sa ai si tu un samburel in burtica, asa ca lia. 
Va
pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 gataa am pus si poze cu testul de sarcina ptr trutzi ![]() ![]() +4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Lia am vazut si eu testul. E mai mult decat pozitiv.
A doua liniuta e aproape la fel de rosie ca liniuta de control. Nu aveai cum sa te inseli.
fata si paunita din burtica.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
cora79 spune:
Neata fete dragi si cucuiete

si 

Lia-lasa teama de gripa porcina,ca nu e cel cu coarne chiar atat de negru
,ai grija de tine si de punctulet
Jesia-immmmm,si eu vreau in vacanta,sa te distrezi si sa te intorci relaxata si pregatita de 
Arriana-ce ma bucur,DD sa fie cu tine si sa fie prima IA si cea norocoasa,sa se lase cu bebe
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
eleia spune:
'Neata fetele 
Va invit la o cafeluta, un laptic, un ceai 
si o gustarica corn, prajiturica...fiecare ce doreste, fiecare ce pofteste. ![]()
lia felicitari mamico. am vazut si testul. linia II e rosie, rosie. pupam si micul samburel. 
draga tinem pumnii. pana acum ai avut doar vesti bune, tine-o tot asa. 
arianna 

la tine incepe distractia. despre medicamente poti sa citesti mai multe la inseminare si o sa vezi ca explica fetele in detaliu acolo. multa bafta. 
pup si celelalte fete cora, mvb, babi, trutzi, lorin, flori, jesia, polo, alysa si evident mamica noastra ale. 
MONEAIOANA spune:
Buna,fetelor.....adica viitoarelor mamici![]()
Buna Florentina...ce bine ca te-am gasit...te caut de ceva vreme pt ca de la sf lui sept nu ati mai intrat nici una la cap. Semne de sarcina si am crezut ca ati plecat cu totul......dar ma bucur tare mult ca te-am gasit. Nu stiu daca ma mai ti minte ...dar eu te tin cu siguranta ca m-ai incurajat tare mult cand am aflat ca eram insarcinata si aveam probleme cu CMV.......acum iti multumesc tare mult si sunt tare mandra ca in mai voi fi si eu mamica....si vreau sa ma alatur voua ca sa mai facem schimb de experiente.....poate ma mai initiati si pe mine pt ca eu sunt la primul bb.
Va puuuuup pe toate si abia ast sa vb si va multumesc pt ca ma primiti si pe mine printre voi![]()