trotineta
Dragi mamici,
Baiatul nostru de 2.5 ani este foarte interesat de trotinete si am vrea sa-i luam una. Desi nu stim daca nu e prea devreme pentru el... Cine cunoaste modele mai sigure, care sa poata fi folosite si de copiii mai mici, va rog sa ne spuneti si noua. Am vazut una draguta la imginarium, dar nu stiu daca are si caracteristicile necesare pentru varsta noastra.
Raspunsuri
sanziana72 spune:
Ii puteti lua o trotineta cu 3 roti, care e mai stabila. Vad ca la ele scrie pentru copii peste 3 ani, dar daca ii puneti casca si genunchiere/cotiere presupun ca se poate descurca si el.
Am dat o cautare pe net si am dat peste astea:
Trotineta Scooter Speed
DINO BIKES - TROTINETA 303 SC
Trotineta - My first scooter Lonney Tunes [Este foarte usoara fiind posibila ridicarea ei cu usurinta de catre copii.]
Coloma - Trotineta gri
...
Sunt multe. Da o cautare dupa trotineta cu 3 roti
Am gasit si o trotineta cu 4 roti, dar ei spun ca e recomandata numai dupa 5 ani:
Italtrike - Trotineta " Turning Scooter"
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
meb spune:
Mersi, sanziana, la 3 roti m-am gandit si eu. Cred ca am ales deja. Doar casca ne mai trebuie si sintem echipati complet
eimotto spune:
Al meu baiat a invatat sa mearga cu trotineta cand nici nu avea 2 ani... a luat-o de la sor-sa care avea 5... si a tot mers prin casa pana cand a invatat. Model cu 3 roti si maner reglabil pe inaltime, roti de silicon.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eimotto Al meu baiat a invatat sa mearga cu trotineta cand nici nu avea 2 ani... a luat-o de la sor-sa care avea 5... si a tot mers prin casa pana cand a invatat. Model cu 3 roti si maner reglabil pe inaltime, roti de silicon. Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007) www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei |
la noi la fel... dar mergeau direct pe trotuar, si pe 2 roti. Cea mica s-a chinuit mai mult la inceput, dar in cateva zile mergea perfect. Avea in jur de 2 ani si ceva. Avem 2 trotinete din alea simple de tot, si toata vara le folosim :)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
amarantina spune:
Noi avem mini micro http://www.micro-scooters.ro/produse/mini-micro-pink.php avea 2 ani si 3 luni cand am luat-o. Tot de aici am luat si casca dar degeaba ca nu vrea s-o poarte, nu o suporta pe cap.