Mosul cu Bakugani!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

sunteti de coma, fetelor!

sa inteleg ca ma pregatesc pentru DOUA doctorate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

al meu are trei ani
merg bakuganii la acesta varsta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Aysha 2 nu stiu cat merg la varsta de 3 ani, dar copilul prezinta interes pentru asa ceva, ca daca nu-l intereseaza si nu e terminat dupa ei, nu faci decat sa ai niste depozit de jucarii in plus in casa, parerea mea.Vezi ce-l intereseaza cu adevarat pe copil si aia fa-i cadou, asa il poti bucura cu adevarat, nu numai bifezi un cadou dat.
De exempul eu nu vad ce placere au copii in acesti bakugani, baiatul meu mare nu e deloc incantat de ei, iar cel mic nu i-a vazut inca, deci nu toti sunt inebuniti dupa ei.Sunt si alte cadouri frumoase pentru copii...sper sa nu supar pe cele din familia BAKUGAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu nu-l las pe baiatul meu sa se uite la desenele animate cu bakugani (mi se par violente si oribil desenate), dar pentru ca la gradinita aveau toti copiii, i-am cumparat si eu vreo 3 (d'aia neoriginali de 5 lei bucata). I-a trecut repede pasiunea, n-a inteles ce e cu bilele alea. Acum toti copiii au gormiti, alte jucarii urite, needucative si fara sens (si aberant de scumpe cind se vor "originale"). Nu-i refuz placerea de a avea si el trei plastice deformate, dar i le iau la 3 lei bucata si astept sa-i treaca si asta.
Ce vreau sa spun cu postul meu este ca si copiii nostri sint victimele reclamelor si ale consumului de masa. Explicati-mi si mie ce sens au jucariile astea urite, strimbe, care nu dezvolta nici inteligenta, nici manualitatea, nici spiritul de echipa...Sa nu-mi spuneti ca dezvolta imaginatia pentru ca daca au ajuns niste pokemoni si niste bile de plastic sa faca asta, e cam trist. Inteleg ce sens au pentru cei care le produc, ei cistiga enorm si investitia e minima, dar noi de ce le cumparam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYSHA 2

al meu are trei ani
merg bakuganii la acesta varsta ?
Sam are 1 an si 10 luni si se joaca cu bakuganii lu frate-su,ii lanseaza de nu ii mai gasim

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Cred ca nu e cazul sa mai facem apologia desenelor urate si needucative. Stim cu totii ca si copiii cad in capcana desenelor animate si a jucariilor pur comerciale, si care exploateaza mult mai mult decat imaginatia si creativitatea copiiilor nostri, adica le ataca uneori si stabilitatea emotionala, viziunea despre lume, etc, etc, etc.
Deci. Eu incerc sa ii fac moftuletele lui Alex, nu in exces, dar daca exista ceva care il distreaza si i se pare interesant, i-l cumpar. Si nu mi se pare ca acesti bakugani sunt chiar asa un atac la integritatea lui emotionala. Al meu de exemplu, nici nu se uita la desenele cu bakugani, insa ii plac jucariile astea, le studiaza pe internet, care ce puteri au, ce abilitati, ce evolutii, in ce conditii isi schimba "atibutul", si alte chestii de genul, stiintifice, desigur. Se uita pe Youtube si vede filmulete cu bakugani pe care el nu ii are, si asa mai departe. In scurt timp uita si de ei si va gasi altceva care sa ii placa...
Am trecut prin faza Bidamanilor, dupa ce vreo 2 ani a avut "obsesia" trenuletelor, de aveam casa plina de ele, si care mai de care mai performant, cu sine de fier - colectii adevarate, avea si un simulator pentru trenuri, etc. A mai fost - era micut- in era "aspiratoarelor", Dumnezeule, nu mai stia alta joaca decat aspiratorul...ii cumparasem un aspirator de jucarie fain, e drept, roz, dar pe el nu l-a deranjat. A mai fost faza -recenta- a lui Naruto, cu abtibilduri, figurine, jocuri, imitarea miscarilor, ehh...ce sa mai zic, preocupari. Apoi faza lui Harry Potter si a Narniei, cu filmele, jocurile si jucariile aferente, stie si acum replici si pasaje intregi din filme. Si ce sa va mai zic? Muuuuuulte. Si toate trecatoare. Incercam sa ii hranim, cum putem, nevoile lui micute de divertisment si alimentare a imaginatiei lui. Si bineinteles, daca undeva pare ca nu e cazul sa aiba acces, i-l refuzam. Adica joaca cat cuprinde, cu controlul de rigoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Aaaa...uitasem. Faza jucariilor Lego. E drept ca si acum ii plac, are multe constructii lego, masini, vapoare, salupe, parcari, batmani, recent un mega-castel, si asa mai departe. Nu le pastreaza forma de pe cutie, ii combina in fel si chip si face sute de traznai.
Si faza puzzle-urilor. Inca mai face, dar mai rarisor.

la voi? prin ce "faze" ati trecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Noi am trecut prin era Thomas - astfel incat sufrageria ajunsese o adevarata insula Sodor , era Transformers - avem o cutie mare cu bazdaganii (astia chiar dezvotla manualitatea, eu nu eram in stare sa-i tranform). Bakuganii nu i-a vazut la televizor ci la alti baieti care nu-l primeau in gaska pt ca el n-avea. Baiatul meu cel mare n-a avut pasiunea Lego, in schimb o are cel mic. Acum sunt amandoi pasionati de Razboiul stelelor, asa ca Mosu trebuie sa se prezinte cu sabii laser.

Mergi la inceput