Mosul cu Bakugani!

Mosul cu Bakugani! | Autor: axxa

Link direct la acest mesaj

Alex al meu a facut un fix cu bakuganii, are peste 40, "originali", cum spune el...ieri i-am zis ca trebuie sa faca deja scrisoarea pt Mos Craciun (desi avem 9 ani credem cu tarie in mos), nu de alta, dar ca sa avem si noi timp sa ii gasim ce isi doreste si sa ne planificam banii in sensul asta..si mi-a facut o lista numai cu bakugani, patru de fapt:
- Neo Dragonoid;
- Maxus Dragonoid;
- toate evolutiile lui hydranoid;
- Leonidas.
Nu stiu prea bine nici cum ar trebui sa arate, m-am uitat pe net si mi-am facut putin idee, dar toti cei pe care ii vrea sunt "rari", adica se gasesc greu.
Aveti idee unde ar fi un magazin cu mai multi bakugani? si mai "rari"? In Bucuresti sau in Constanta. Pe net nu am gasit sa comand.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Incearca la magazinul Noriel de la Auchan. Erau tot felul de bakugani cand am fost sa achizitionam "casa" pentru ei. Ai si hipermarketul acolo, sau poti merge si in Cora ca e aproape.

Noi ne reprofilam pe Star WARS.

Editez: Poti merge si pe varianta mai ieftina sa te duci in Dragonul, sa iei bakugani "la bax", pastrezi cei interesanti si cei dublura ii faceti si voi cadou la prieteni. Doar ca nu sunt originali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

aoleu, deci bakuganii astia nu-s populari doar aici....si al meu tot din astia vrea de Craciun, insa nu mi-a dat nume specifice. de acum o sa-l iau mai in serios, ca vad alti parinti sunt mai versati in domeniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana971 spune:

stie cineva de unde poate fi achizitionata o cutie de tinut bakuganii in ea? mai ieftina de 100 ron?in dragonul rosu si niro nu am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna Fetele!

Desi am fata tot bacugan isi doreste de craciun, am vazut in Kaufland la 50 de lei bucata si este si la reducere un fel de bacugan la 25 de lei.

Bafta la cumparaturi de bacugani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

cei mai ieftini sunt in carrefour, 22 lei bucata. Numai ca nu au decat modelele cele mai des cerute, nu ciudateniile pe care le vrea fiu-meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mdea, si noi tot bakugani avem pe lista. juggenoid albstru, dragonoid .... nu mai stiu ce culoare si un hymeroid rosu ca pe ala albastru il are. si bakurack. si mai noi gormiti.
credeam ca dau lovitura in turcia dar acolo nu sunt bakugani.... nu imi inchipuiam asa ceva
asa ca suntem tot in cautare...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

nu stiu de unde puteti cumpara bakugani ieftini ca nu sunt in tara, dar poate le faceti o placere si in caz ca nu stiati, exista seitul http://www.bakugan.ro/.Asta pentru diversificare.
Ca asa se pot si juca si nici casa nu o umple de bakugani.
Ca pe langa bakugani va trebuie si lansatoare de bakugani si o multime de alte accesorii .
Spor la cumparaturi va doresc...ce tie si cu gusturile astea.

Mergi la inceput

Lansator avem, casa avem, port-bakugani de tinut la brau avem, cutii pt ei avem, bakugani nu mai zic. Acum vrea tabla .

Casa pt bakugani am vazut in Cora, la oferta, pe la 80 si ceva de lei.

La noi e pasiune pentru sora lui....nu stiu cine. (Drago? ) Care e mai puternica decat....alta bazdaganie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

cred ca pana la urma va dati doctoratul in bakugani (scuze pentru of-topic , nu m-am putut abtine).

Mergi la inceput

Cred ca sunt la al nustiu'catelea doctorat.

Am inceput cu desenele animate, am continuat cu Thomas (am o insula Sodor acasa- daca deschidem cutia se umple sufrageria), Cars, Winnie, Transformers (am dat o avere pe toti uratii aia), PowerRangers, facem karate de cand cu KungFuPanda iar acum umblu dupa sabie de jedi.

Noroc ca n-am decat doi baieti . Ratez doctoratele in Barbie.

Mergi la inceput