Cluj rulz!96 - Campanie de Craciun!!!
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
asi spune:
Haideti la un ceai de aloe sau o cafea ...dupa preferinta.
Simona si eu am sot sforaitor(cand zic sforaitor sunt indulgenta) dar nu-l pot convinge la nimic.I-am luat un spray care a mers ovreme, in sensul ca nu mai sforia asa de tare.Are deviatie de sept si cred ca si polipi dar de chirurgie nu se pune problema.
Florina nu trebuie sa-ti faci probleme ca n-ai fost la shopping de haine dar uneori prinde bine. o Elise harnicuta.
Eu trebuie sa merg sa-mi iau tapet in dormitor, neaparat saptamana asta.
Alex subiectul de la odisee a aparut mai tarziu decat Cluj rulz dar nu e interdictie de scriere la nici un subiect.Multumesc
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Ciao dragutelor,
tocmai ce-am venit de la job si lenevesc un pic. Am de iesit un pic deseara si m-am gandit sa le convoc pe Erika si pe Mariana. Erika nu e in Cluj iar Mariana e lovita in aripa, sarmana multa sanatate fata draga!
Simo, pe mine ma ingrozeste sforaitul lui Serbanica, nu-mi vine sa cred ce poate sa scoata...horrorrrr
Ma bucur ca maine avem timp si de leneveala, eu deocamdata mi-am programat frigiderul la curatat , dar seara voi merge la un film.
Va las deocamdata si poate reusesc sa intru si mai tarziu.
Alex29, asa cum spunea Stanca, topicul nostru e foarte vechi. Ne-am adunat si ne-am imprietenit, nu-mi pot imagina nicicum migrarea catre un alt topic, acesta inseamna mult pentru noi ... nici macar la titlu nu am putut renunta, fetelor, aveti idee de ce? acum serios, tu si oricare din fetele care scriu pe celalalt topic sunteti binevenite la noi, dar Cluj rulz, un topic 100% de prietene nu are ce sa caute pe un alt subforum decat pe cel de Prieteni dintotdeauna, iar noi nu putem renunta la el.
Roxa
nana_sim spune:
Bravo natiune, de ziua tarii sa nu dea nimeni o cafea ntzz, ntzz! Poftiti aici la cafea pentru toata lumea (de rasfat azi, nu de necesitate) si ceai de "bissap" (nu stiu sa zic mai mult, a adus zanul din Africa)
Dupa cafea mege si pentru Arleena cu toate urarile de bine langa cele de "la multi ani fericiti si plini de dragoste!"
Am dormit asta noapte deci ... vin cu vorbele la mine
Alex 29 imi vin in cap 2 raspunsuri si nu cred ca e unul mai bun decat altul:
1. cred ca exista 2 topicuri la aceleasi coordonate geografice ca sa se intruneasca diversitatea de opinii necesara democratiei - cum ar veni suntem un fel de PSDul si PNLul internetului, care n-au avut sansa sa se intalneasca in turul 2 asa ca traiesc in buna pace iar in fata unui obiectiv demn de interes fac front comun;
2. cred ca din cauza mea sunt doua grupuri separate, fin'ca eu sunt doar nasa si trebuie sa pot zice si eu ceva undeva, iar la mamici ... neavand competenta ... risc sa nu fiu remarcata
Desigur sunt glume si trebuie tratate ca atare, sa nu se supere nimeni. Totusi, raspunsul simplu este ca ne-am obisnuit cu totii asa, e inertia mare, dar istoria ne-a aratat ca oricine a avut ceva de zis a putut sa o spuna oriunde, asa ca zic sa pastram bunul obicei de a vorbi care unde vrea si cu cine vrea, fara a tine seama de apartenenta de grup.
Stanca apropo de operatie, de ce nu se pune problema? Noi inca nu am ajuns la o decizie finala in privinta asta. Daca va fi nu va fi in iarna si nu va fi intr-un spital de stat. Inca adun info! Am incercat benzile acelea adezive dar ... au fost invinse categoric.
Florina cabana e in Marisel. Apropos, s-a deschis patinoarul de la Iulius, am vazut ieri ca erau multi copii.
Roxa cred ca fac abonament zanului la World Class, dar pana iau hotararea definitiva zi-mi unde gasesc info despre bazinul de la Babes.
Manu stii ca ne vom gandi la tine ori de cate ori vom incaleca autostrada , intr-un fel imposibil de justificat rational, mi se pare ca am un fel de protectie pentru ca ai fost tu pe acolo cu energiile tale.
Va mai zic doar sa vedeti aici pantofi mai speciali si va mai zic odihna placuta in ziua asta libera.
asi spune:
La multi ani dragii mei care simtiti romaneste!
La multi ani fericiti si impliniti Simona!!!!
Simona operatia e foarte dureroasa si e posibil sa nu rezolve nimic.
Fetelor nu stiti unde gasesc sosoni din aia de plastic care se pun pe pantofi cand intrii in spital?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
mariana tache spune:
LA MULTI ANI, SIMONA-ARLENA! sa ai parte de tot binele din lume si sa ramai mereu la fel de frumoasa cum esti acum.
La multi ani! de ziua Romaniei; o zi trista, parerea mea, avand in vedere alegerile de duminica si optiunile mirifice ce le avem .
Raport: sunt o leguma, dupa 3 nopti si 2 zile de febra 40, dureri cumplite de spate si frisoane teribile; nu-mi amintesc sa ma fi lovit vreodata trenul mai rau decat acum; si dupa cele 4 operatii mi-am revenit mai bine; am fost pe la urgente, am facut analize, o intreaga istorie cu reteta, pe care pana la urma am luat-o de la medicover; si.... mi-au dat tratament gresit ; tocmai am luat antibiotic nou; sper sa-mi revin ca nu suport sa zac in pat; de la statul in pat am niste dureri cumplite de cap
.
Mno, Florina, regrete nemarginite; dar nu sunt capabila de vizite ; nu e nimic viral, dar ma obosesc f tare (uneori abia vorbesc), transpir ca un magar si put ca un sconcs.
Mi-e f ciuda; absolut obligatoriu trebuie sa ne vedem anul asta cu pruncii!!!
Simona, m-am cracanat de ras cu explicatiile tale; esti mare figura; dar asta o stiam de multa vreme; tu trebuie sa-ti completezi activitatile; pune mana si scrie o carte; sunt convinsa ca ti-ar iesi f bine.
Roxana . ai iesit undeva? fain moment atunci cu intentia de a schimba numele topicului
. bine ca ne-am abtinut.
Alex, Cluj rulz e parte din sufletele noastre; nu va disparea niciodata chiar daca se va stinge acest forum; de ce? pt ca am legat prietenii adevarate si intense; avem istorie; am impartasit si impartasim si bune si rele in real life; le iubesc pe fetele astea (se stiu ele ) si cred ca si ele ma iubesc pe mine
.
Asta nu inseamna ca suntem exclusiviste; oricine e binevenit la noi; drept dovada... te invit la o cafea dupa ce imi revin din boala; fac cinste .
uai.... curg apele pe mine u all.
Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
buna dimineata dragutelor! asa va vreau, active si vesele, chiar si daca va simtiti lovite de tren
Mariana, soro, sanatate fata si fii atenta ca aseara am visat ca am mers la Baracca, asa ca stii ce te asteapta! Fa-te bine odata ca mor sa ies la o barfa!
Gagiiiici, asa cum ziceam, mai am un pic de curaj sa ma gandesc ca vreau piercing-ul ala nenorocit! Il vreau! Azi la 1 jumate am programare, dar nu stiu daca ma tzine pana la capat vreau cercel cu pietricica mov, noah!
va pup
Roxa
mariana tache spune:
uai ce-am uitat! cred ca de la febra .
sa va propun o tema muzicala pt aceastra zi suprema
http://www.youtube.com/watch?v=e-3SHTWdUuc&feature=related
enjoy.
Roxana, unde iti pui cercelul? f tare; ce te retine? frica de ac sau frica de ceva boli?
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
http://www.youtube.com/watch?v=QHpVTgX2kRQ sau asta
tot pt ziua noastra nationala (e ideea unui amic cu status pe mess: ma pish pe 1 decembrie ... ups ... )
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
ola gagici!!
La multi ani, Simona, sa fii sanatoasa si fericita mereu, sa ti se indeplineasca cele mai ascunse si frumoase vise
Mariana, sanatate soro!! imi pare rau ca bolesti, dar a ce seamana?? ce diagnostic ai capatat??sa-ti revii odata!! si eu ma simt lovita-n aripa, dar din cauza CM; pe mine ma dor toate oasele, muschii, iar acum am o stare de nervi, bufeuri si calduri
na, ca sa fie lista completa
da-mi revin io, ca deseara musai sa merem la Directia 5
; pe Stefi sper s-o scoata ai mei la partea folclorica...
Roxa, figura ce esti cu cercelu tau; na, fa-o ca sa te simti mai bine
de la mine ganduri de sustinere!!
Simo, multumim de cafea, a doua mi-am baut-o de la tine, buna rau!! la partea cu sforaitul, nu ma pot pronunta; eu eram happy cand apucam sa adorm inaintea sotului, altfel muream incet
Florina, ce frumos a crescut mica printesa, Elise (la tae-bo ne-am cam triat
o trupa(mare)merge de la 6, iar una (mica) merge de la 7, e mortal sa fim putine, avem loc de rasfat
cand ai vreme, poate ne "rasfatam" impreuna...
v-am povestit ca Luca=strengaru' "vorbeste"?? zice atat de multe cuvinte... raspunde cu DA, NU, BA-DA, BA-NU, in fct. de problema... si multe altele...
mie-mi place ziua nationala din respect pt. istorie, pt. cei care au facut ca aceasta tara sa fie in forma actuala, imi place sa cred ca nu suntem un popor de ratati, de "paraziti" si multe altele... sper sa nu ne piara ultima farama de patriotism...
va doresc o zi frumoasa, asa cum v-o doriti!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
roxana1974 spune:
Deci: pierce-ul meu a dus la scandal in familie si separare financiara...sotul meu mi-a reprosat ca el cumpara mancare si eu dau banii pe asa ceva => mi-am cumparat cosul meu cu mancare, el pe al lui si eu imi voi pune cercelul cand voi veni din concediu, singura, fara sa-l mai anunt despre programare pe voi o sa va tzin la curent...
imediat plec la film la Iulius Mall cu o colega de la job careia i-am promis ca nu o las balta si mergem impreuna la acest film. Deocamdata se coace in cuptor o superpraji cu piure de castane.
va pe toate si ii zic si eu Simonei LMA!!!
cu multa sanatate si numai bucurii!