Cluj rulz!96 - Campanie de Craciun!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Am vorbit ieri cu Oana si ne intalnim duminica sa ii dau banii. Colega mea mi-a dat deja 100 RON pentru copilasi. Mi-a spus ca i-ar placea sa vina cand se merge acolo, insa nu am stiut ce raspuns sa-i dau.....
Din pacate, hainute si jucarii nu avem. Eu deja le-am dat nepotelului dadacei Olimpiei.
Cred ca in curand noi intram in vacanta si poate imi gasesc timp sa va ajut la cumparaturi. Nimic nu e sigur, dar mult nu mai este...
Imi pare tare rau ca eu nu apuc sa merg la salon la cadoul Mosului, dar cu siguranta voi trece pe acolo cat de curand...
Va pup cu drag

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Inca mai sunt prin zona.

Manu nu mergem cu tam-tam , mergem cu cumparaturi grele si orice ajutor e clar foarte bun.

Ada multumim

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Neatza,

fetelor vreau foarte tare sa va intreb daca stiti de unde as putea lua carte pentru copii de Robert Munsch? (am cautat pe net insa nu am gasit).

Am sa ma intalnesc si cu Ada azi asa ca incepem sa ne miscam.

O zi frumoasa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

stanca, am inceput si eu sa "mediatizez" campania. ma rog, campaniile, ca particip si la o actiune organizata pe un alt forum unde activez (tot pt. un centru pentru copilasi).
sper sa strang cat mai multi bani, pe care ii voi face fifty-fifty pentru cele doua actiuni.
te tin la curent.

o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ce spuneti de o cafea gen "ceaiul de la ora 5" ?
http://www.youtube.com/watch?v=tgbNymZ7vqY
faceti o pauza, caci merita!

Eu o sa dau banutii pt campanie cam prin 2-3 decembrie (intra avansul in 30 si pot sa colectez de la unul altul.

Roxana, pe ce forum mai activezi?

Stanca, f bine venita implicarea ta in campanie!

Oana, despre ce carte vorbesti???

Florina, pe elise sa se faca bine!

Alex .

Erika, buna ideea cu domino-ul; ma uit si eu, poate gasesc ceva.

ai mei au sa primeasca, printre altele - un set cu pirati .

Ok; pofta buna la cafea; si sa aveti o zi reusita in continuare.

Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!

poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Fetelor, eu in anii trecuti am sprijit asociatia Little People, detalii despre ei pe http://www.thelittle-people.org/. Acum m-au anuntat ca deschid un magazin cu haine second in Sigma si au intrebat daca am lucruri purtate dar bune pe care le-as putea dona, banii din vanzarea lor se vor folosi evident pentru asociatie. Daca aveti si voi si vreti le puteti duce la ei de preferat pana pe 1 decembrie
Vreau sa contribui si la campania voastra cu 100 lei dar as prefera daca imi poate da cineva pe pm nr de cont, pentru mine ar fi mai usor, daca nu, fac cumva sa ma intalnesc cu una din voi

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Buna seara fetelor,

declar cu incantare deschisa oficial campania noastra cu primii bani pe pe lista:

Ada - 50 Ron si vestuta

Mariana, tipul e un autor de carti pentru copii, extrem de nostime si moderne dpdv al topicului. Cred ca voi cumpara in engleza daca nu gasesc altfel.

O seara de vis, Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

:(...am cerut si eu un numar de cont, da' bag seama ca nu ma baga nime-n seama...

Joi, vineri si sambata am master, duminica sunt libera daca ploua (daca nu mergem pe undeva sa ne cocotzam)...asadar cine se poate intalni si cu mine sa las banii, ok, daca nu, cand puteti, care puteti...

Am inceput laboratorul si studiile la un spectacol care se va juca la national, la euphorion, din cate am inteles, Bachantele...si azi am inteles ca vom mai face un spectacol, pentru Puck, la sectiunea Nocturne, spectacol de commedia dell'arte...

O seara buna tuturor

Elise va adauga acum cateva emoticoane, marea ei obsesie in ultima vreme...asa ca, fiica mea va spune:

...evident ca i-a trimis pe toti...nais

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dra Maghiar, ala unde activez io nu-i forum

Flo, nu te necaji ca-ti dau eu contul meu

Acum serios, si eu vreau un IBAN ca tare ocupata ma dau in ultima vreme...

nrl, si eu am strans hainite bune si bijuterii sa particip la campania aceea

Erika ti-am dat pm, pls da un semn, ca te asteapta hainitele de la mine, buey s-a facut lumina in dulapul meu, am pregatit si la mama si la matusa si la licitatie si la cine mai vrea ma simt bine!

keep in touch,
Roxa

Mergi la inceput

Inchei ziua de azi ca dimineata nu apuc sa intru si va spun despre cont ca inca nu am decis cu Stanca daca sa fie al meu sau al ei dar promit ca maine ne decidem si aveti de vineri un IBAN.

ok Florina?
(Nu ca o intalneala ne-ar strica ....)

Eu aproape zilnic, dimineata in jur de 8-8,30 si dupa masa la 3-4 sunt prin centru. Daca se potriveste sa fiti si voi ne putem vedea fara probleme.

In rest toate bune pe la noi, sanatosi si pe restul le-om mai drege.

Vise frumoase!

Mergi la inceput