Cluj rulz!96 - Campanie de Craciun!!!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Buna dimineata, dragele mele.
Va invit la o cafea relaxata, ca de duminica dimineata.
Si asezonata, ca altfel parca nu merge bine pe gat in jos:
http://www.youtube.com/watch?v=F4fPv450OYM&feature=PlayList&p=C6F2743206D5B7F4&index=37
enjoy!
La multi ani, celor ce isi serbeaza onomastica; sa va protejeze sfantul Nicolae!
Raluca, faina chestia cu "tot liniste, saraca Ralu" ; ma bucur ca ti-a placut Epica; dar de tema de azi ce zici?
Stanca, ca adevar graiesti!
Manu, iti doresc din tot sufletul sa reincepi la primavara si sa ramai cu noi; nu de alta, dar suntem fete asa de faine ca ar fi pacat sa ne parasesti ; glumesc, draga mea; tare tare rau mi-ar parea dupa tine
.
fetelor, multumesc pt grija ; din fericire ma simt bine si am scapat de febra
; inca mai am tratament, dar sunt chiar ok; sper sa nu mai trec prin asa ceva; a fost cumplit.
In alta ordine de idei, va spun ca am cam terminat de strans banutii pt copilasi; daca e sa mai primesc ceva, vor fi undeva la 50 lei; si va spun ca sunt f fericita; am adunat 1400 lei ; multumesc colegilor mei pt deschiderea aratata; suntem o echipa faina; cate o
pt fiecare.
Stanca, Oana, trebuie sa ne vedem sa va dau banutii; oare ne gasim azi la pranz la o cafea? poate chiar in formatie de 3; ar fi super!
Sa aveti o duminica linistita. u all.
Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralucames spune:
ola !! ne-am baut cafeaua, acum daca a iesit soarele ar trebui sa ne "urnim" afara, si la vot, dar asa n-avem kef nici unu... doar copiii is mai fresh, noi am lancezi toata ziua... si la vot nu m-as duce[:((][:((]
Mariana, ma bucur ca esti bine, bravooo!!! si felicitari pt. banuti, multumim colegilor tai!!
sa stii ca raman mai mare fan Epica, asa-parca mi se potriveste...
aseara a cazut Luca pe un calut=ponei, iar copitele i-au lasat o frumusete de urma (2buc.)vanata-vanataDoamne cate face... vesnic cade, zice "au" si continua sa se joace, dar aseara a plans de durere....
uff...
La multi ani, Nicoleta, Nicolae!!,
o zi frumoasa, pa-paaa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
mariana tache spune:
Am o completare frumusica de facut.
Azi am mai primit 200 lei pt copii .
Total de la mine: 1600 lei.
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Dau eu cafeaua, asezonarea o astept de la voi
Mariana felicitari pentru reusita. pentru colegii tai.Chiar sunteti o echipa faina!
Ralu am primit mesajul dar n-am mai ajuns la concert.
Simona am mers la vot.Asa mi-am pastrat dreptul de a comenta si pro si contra.
Maria e racita, a mancat aseara cu pofta desi era infundata bine si cand am spalat-o pe dinti a dat tot afara.Acum, dimineata, parea si Razvan se raceste dar sper ca nu.Ieri am fost la vot la Moldovenesti si aseara am venit acasa pe autostrada.Ce sentimet de bine e sa avem si noi o autostrada.Am facut 15 minute de la Turda pana in Cluj , pe autostrada, si de la iesire de pe autostrada pana acasa am facut 45 de minute.
Azi sunt acasa cu Maria ca mama vrea sa-si fac curatenie si maine iar cu treaba.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
mariana tache spune:
Buna dimineata.
Soseste si asezonarea .
Ceva f special (zic eu ): http://www.youtube.com/watch?v=_HlgjcRidFM&feature=PlayList&p=C6F2743206D5B7F4&index=7
enjoy!
Stanca pt Mariuta sa se faca bine; inteleg ca noaptea a trecut bine; fara alte episoade de voma, nu? Azi noapte v-am visat; pe tine si bogdan; nu mai stiu exact ce, dar era totul f relaxat in jur.
Azi ma vad cu Oana sa-i dau banutii; vii si tu (pove si pe mess)?
Sa incepeti o saptamana prolifica. u all.
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Noaptea a trecut bine dar acum a marait putin si are febra.Cred ca merg cu ea la pediatra.Vad cum e
.
asi spune:
Da' unde ati disparut fetelor?
mariana tache spune:
Hutza hutza,
Ne dam doua cu crenguta
Stanca, eu am fost cu fixu`
Si completare: am mai primit 70 lei pt copii. Total: 1670 lei.
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Mariana stiam ca tu esti dar n-am putut vorbi ca atunci adormeau copii.
Sunt dezamagita ca iar a castigat scandalagiul sef, desi nici celalalt nu era mai bun dar era mai prezentabil si cu el s-ar fi terminat cu Escu.Oricum e de rau ca in loc sa iesim la lumina astia se vor tot certa.Ce tara faina avem,pacat ca-i locuita
.
In alta ordine de idei, bine ca Maria e mai bine.
jozsaerika spune:
salutare fetelor,
si io vin repede sa va mai scriu cate ceva
desi inca azi dimineata credeam ca am doar vesti bune intre timp am primit si vestile rele
precum am mai spus D-zeu face gasca mare in rai ...a murit o verisoara de-a sotzului de 37 ani cu copil de 6 ani
...nu a vrut sa stie nimeni dar se lupta si ea cu Bestia -cancer- astfel a venit ca un soc pt noi vestea mortii ei...apoi mai tarziu am primit vestea unei alte morti a unei rudenii mai indepartate
acum sa nu uitam si vestile bune...microrevelionul a fost SUPER ne-am balacit intai in piscina apoi am tras un dans pana dimineata la 3 (eu...ca restul au stat pana la 5 dimineata) si in plus de asta sotul a fost -intr-un final- premiat pt faptul ca, acum 5 ani a acceptat sa ajute la construirea departamentului si a fost si ales "managerul anului" ...ma bucur foarte mult pt el...mai ales ca in ultima vreme era cam demoralizat /demotivat
...premiul a constat intr-o excursie la Londra si un ceas elvetian
Roxana am imbracat pana la urma o fusta simpla neagra cu o bluzita cu sclipici (asta am luat-o noua de la orsay) si sacoul de la tine cel mov deschis (sper ca zis bine culorea)...din pacate nu am decat vreo 2 poze dar am sa pun sa vedeti....multumesc inca o data
Alex in primul rand prietena ta ar trebui sa se accepte asa cum e , cu bune si cu rele.Cand va face asta va putea fi fericita si va intelege ca nu doar copii te fac fericit.Sunt multi oameni care nu au copii si care sunt fericiti,care fac lucruri minunate pentru ca ei sunt minunati.Viata pe care o avem e un dar minunat si nu trebuie irosit , iar menirea noastra nu e doar sa ne reproducem Stanca subscriu in totalitate
Mariana superba suma
Cristiana eu am inteles ca a ramas ca luam cate un pachet de dulciuri copiilor de la gradinita doar ca lor -cred - ca ar trebui cumparat mai repede pt ca va fi vacanta .la noi la gradi au zis ca poate din 14 dec va fi vacanta deja
ma duc sa manac minciunele (a venit mami ...ooo ce bine e)
va pup
Erika