Cadou pesti pentru baietel de 5 ani?

Cadou pesti pentru baietel de 5 ani? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Ma bate gindul sa ii iau baietelului meu cadou 2 pesti intr-un acvariu micut. Sper eu sa nu fie prea mult de curatat pentru ei, si el sa fie responsabil sa ii hraneasca.

A mai facut cineva asta? As vrea sa invat din experienta altora

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu vin cu recomandari practice: nu cumpara acvariu care sa nu fie din sticla !!! E vb de un plastic frumos, dar care se va zgaria in ultimul hal - stiu de la prietena mea. Cu cat un acvariu e mai mic - in litri - se va murdari mai des. Intretinerea e foarte simpla, se gasesc magneti care curata sticla pe interior, pompa speciala cu care tragi 1/3 din apa o data la 2-3 saptamani. Te-ai gandit catui pesti vrei si ce fel de ?
Noi avem acvariu si inca fi`mea sta sa admire activitatea

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

si noi i-am cumparat fetitei (are tot 5 ani) un acvariu pentru ca vroia un animalut in casa (pisica si caine exclus, soricei nu suport eu sa-i vad iar broscuta nu am gasit la momentul respectiv) dar e mai mare si are deja 14pesti..il curatam noi dar ea le da de mancare sub supravegherea noastra, le-a dat nume se uita la ei chiar o fascineaza.
sa iei un acvariu care are pompa de apa si filtre si schimbi apa la 2-3 saptamani...o sa vezi ca va fi multumit sa aibe grija de ei...

[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj Mami & Iarinutzu si inca un bebe .......pe drum...

Mergi la inceput