Program plimbare la 7 luni

Program plimbare la 7 luni | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Eu tot ma chinui sa fac un program de mese si somn si plimbare Monicai dar cam avem dificultati.

Cind il scoateti pe BB afara, la ora 11 sau dupa masa la 15? Cind e mai bine?

BB am meu are vreo 3-4 mese de lapte (si maninca destul de putin la o masa), o masa de fructe, una de legume (am incercat sa ii dau carne si refuza) si una de cereale pe care le refuza o zi din doua. Maninca foarte prost si e micuta (are vreo 6 kg jumatate)

De dormit doarme cam la 2 ore dupa ce s-a trezit, de 3 ori pe zi inainte de mesele solide, si de pe la 7-8 noaptea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Fetita mea are 9 luni, trei mese de solide pe zi (10-14-18) si san la cerere (noaptea e cerere mare)
Daca e o zi ca azi, frumoasa sau macar fara ploaie, ceata, vant, o scot afara 11-13 si 15-17. Daca e jale si suspin afara, o scot dupa masa de pranz cat rezistam (ca mi-a aratat clar ca nu-i place frigul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana Cocieru spune:

Si eu am un baietel Vladut si pe bebe Alessia :)
Ai mei sunt putin mai mari.. Vladut are 6 ani, iar Ali 1 si o luna. Stiu ca e aiurea cand bebe nu are un program fix, dar nu cred ca e cazul sa te stresezi pe tema asta, sunt multi copii care au programul mai haotic... La 7 luni si la noi era cam la fel. Alessia, care si ea e o mofturoasa cand vine vorba de mancare, era exact ca Monica ta: somnic de 3 ori pe zi, mesele de fructe si legume cand si cum (uneori manca, alteori nu prea, si acum inca mai face asa), si laptic vreo 4 mese pe zi, dar nu f. mult la o masa.. cam 120-50 ml.
In ceea ce priveste plimbarile, eu zic ca asta ar trebui sa fie cea mami mica problema... eu intotdeauna am fost pentru statul afara cat mai mult si cand vremea permite poti sa iesi linistita si de 2 ori pe zi. Acu, daca ai treaba sa zicem si nu poti iesi decat o data, eu zic sa iesi cand va convine la amandoua mai mult si cand puteti sta mai mult afara. Ora nu conteaza. Monica doarme afara in cariucior sau iesiti cand e treaza? Noi pe la 7 luni deja nu mai ieseam pt. nani, dormeam in casa iar la plimbare ieseam sa ne aerisim si sa obosim, ca asa papa si doarme mai bine.
Multa sanatate voua si sa cresteti mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Eu il scoteam si dimineata si dupa-amiaza afara, chiar si in reprize scurte, inainte sau dupa mese. Uneori, fiind de vartsa mai mica, dormea si afara.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput