Fiv in Ungaria 78

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Mirela2,o sa fie bine in 2010!Sa-ti faci eco dupa ce trece CM,sa fii sigura ca s-a eliminat tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Mirela2, imi pare rau! Ca sa stii ce te-ar putea astepta ca o prietena de-a mea a patit la fel. Nu i s-a eliminat sacul natural si au trebuit sa o chiureteze. Ce e drept ea era prin vreo 8 saptamani, ca pana atunci a asteptat!
Fetele, am primit si noi souvenirul dupa ce l-am studiat in toata splendoarea la microscop. Dupa notele lor, cica a primit 3, 4 fiind maxim. Nu avea mai multi pronuclei de data asta ca se uita embrioloaga crucis cand am intrebat de asta, ca doar imi spusesera ca e perfect. In rest, alte amanunte nu am. ndometru aici nu se spune de cat e, cica era nice si am primit si o poza cu un punctulet stralucitor lasat chiar in mijlocul endometrului. Dr. asta ca a fost altul decat Kovacs, am uitat cum il cheama, era f. entuziasmat si uite asa am plecat noi toti entuziasmati cu gurile pana la urechi....
Vis-a-vis de discutia in tema din nou cu Progesteronul, ciudat obicei pe la Unguri, aici nu se dau in ziua punctiei cele 4 fiole de 25 mg de Progesteron. Dar eu facui de 250 mg ca sa fiu mai sigura. Eu ma stiu cu progesteronul mic, asa ca nu va luati dupa mine.
Astazi, am CERUT sa mi se faca analiza Progesteronul si chiar a trebuit sa mint, noroc ca nu era Dr/ K. acolo, ca m-au intrebat daca dr. a zis asta si eu am zis ca da. Ma rog, un sambure de adevar era, ca i-am scris aseara un mail despre asta, ca eu nu vreau doar 6 utrogestane. Alt obicei, in Austria, mai pe la toate clinicile, se da 3 x 2 vaginal + 1x 3 oral. Sper ca ati inteles matematica
Rezultatul meu cu progesteronul va veni maine, aa ca o sa revin si eu pe seara cu comentarille medicului ca dupa aceea vorbesc cu el.
Ce mi-a pacut aici, e ca frate asistenete sunt asistente, nu isi baga ele nasul sa iti de sfaturi (vezi Geta coif de la Giuly) si nu comenteaza nimic, stai de vorba cu doctorul ce si cum. Cel mult trasnmit un mesaj si ala fara a fi prelucrat prin telefonul fara fir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didiloo

Of mirela imi pare rau. imi placea asa mult optimismul tau si sunt sigura ca era asa bine....sa-ti dea dumnezeu putere sa treceti cat mai repede peste asta. sunt sigura ca si faptul ca va ganditi sa incercati cat mai curand cu ceilalti embrioni va va ajuta. multa putere si curaj

abia astept sa ii pun si pe cei doi si poate ei vor fi cei norocosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Kitta, poate ne faci o surpriza si ne bagi o unguroaica mica ... prima din cele doua ...

Iti tin pumnii !!!!!

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

[quote]citat din mesajul lui tamaryllis

Mai fetelor, nu stiu de unde veniti cu ideile astea de cadouri..... Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu-l putem analiza din punctul asta de vedere pe dr pe baza unei observatii de genul asta (plauste prin birou).
Cunosc persoanl doua fete carora le-a reusit. Ambele au fost la Zadori la ecografie pt confirmarea sarcinii si nu mi-au spus ca dr ar astepta ceva! Dr era f multumit ca au reusit (pana la urma este vb si de satisfactia lui profesionala, confirmarea capacitatilor/abilitatilor lui, caci salariul nu e suficient sa fii multumit la locul de munca). Cat am stat pe la Szeged cu siguranta auzeam ceva...de la cineva! Sa fim seriosi!
Am mai auzit de o traducatoare (nu Gyongy sau Ani) care a cerut chipurile pt doctorita un cadou...nici doctorita nu face chestia asta...sunt sigura!
Imi pare rau ca m-am aprins, dar....

E adevarat , doctorita nu cere nimica nici un cadou. Era traducatoarea Marica care era o nesimtita si punea fetele sa de-a la doctorita dar sa de=a Marica nu fetele direct. CA mai oprea si ea de acolo. La doctorita daca vrei tu sa ii dai o atentie ..nu te obliga nimeni. Eu de exemplu daca ramaneam insarcinata , ii dadeam si eu o atentie sa isi cumpere ceva , asta ca o multumire era . Asa ca nu e adevarat, doctorita e o draguta si isi face meseria cu drag .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Mirela, cuvintele sunt de prisos. Durerea este imensa si nu trece, la mine s-a adancit cu orice nou esec. Doamne ajuta sa nu mai treci niciodata prin momente ca acestea si multa putere, trebuie sa mergem inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Goldila mine erau fata si baiat, in ordinea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mirela, nu mi-a venit sa cred cand am citit...
Kitta, asteptare usoara!
Zapp, tare m-a bucurat vestea ta! Sarcina fara probleme in continuare!
Imediat deschid capitol, desi n-am fost prea norocoasa in ultimul timp...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Capitol nou, aici

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput