Fiv in Ungaria 78

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

In Romania nu se gaseste, dar in Ungaria stiu ca este. Analiza progesteronului cred ca o poti face la cerere daca nu ti-o fac ei. Daca nu-ti dau ei poti cere o reteta cred.
Eu am facut analiza progesteronului cu o zi inainte de ET si dupa ET de 2 ori (la interval de 4 zile). Valorile nu au crescut f tare de la injectabil de asta am si luat decizia sa-l duc pana in sapt 8 cand deja sarcina produce progesteron. Atunci am avut asa:
- cu o zi inainte de ET: 15.32 ng/ml (cu valori referinta: 5.25-38.6)
- la 4 zile de la ET: 16.39 ng/ml
- la 6 zile de la ET: 17.45 ng/ml
Dupa ziua 6 nu am mai repetat analiza.
Sper sa te ajute.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Miki m-ai lamurit si maine am sa cer sa-mi faca analiza de progesteron ...tesi pe cel mic ...iar al 2-lea fiv sa fie cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Multumesc tuturor pentru incurajari si pentru sustinere.
O sa incerc sa ridic moralul forumului. Sper sa si reusesc.
Oricum marti merg la Debrecen si acolo cred ca se va stii ceva mai concret. Pana atunci raman .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Alla beta am facut la laboratoarele Medicis in Cantemir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

mirela2 sincer i-mi pare rau , daca este sa fie adevarat, dar mai bine acum decat mai tarziu, ridicate si mergi mai departe, ocupati timpul, fiindca vei simti ca vei inebuni din cauza nesigurantei,iti spune un om trecut prin asa ceva.
si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Retam, iti dau un link cu valorile progesteronului
http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg
Mirela, ce ai facut la T? Te asteptam cand poti!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor

atat a fost sa fie, s a confirmat, sarcina oprita din evolutie.
offf
cele care au patit asa ceva pot sa mi spuna si mie cand dureaza pana imi va veni ciclu, am oprit tratamentul azi.
mai am 2 embrioni, as vrea sa incerc si cu ei, nu as vrea sa i pierd, poate cine stie.

multumesc frumos fetelor
aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mirela - 3-4-5(cel mult) zile. In mod normal ar tb sa se elimine singur....daca vezi ca nu exista nici o tendinta de eliminare mergi la medic.
Imi pare tare rau.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

mirela - 3-4-5(cel mult) zile. In mod normal ar tb sa se elimine singur....daca vezi ca nu exista nici o tendinta de eliminare mergi la medic.
Imi pare tare rau.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

merci cata
asa a fost sa fie
data viitoare va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

Of mirela imi pare rau. imi placea asa mult optimismul tau si sunt sigura ca era asa bine....sa-ti dea dumnezeu putere sa treceti cat mai repede peste asta. sunt sigura ca si faptul ca va ganditi sa incercati cat mai curand cu ceilalti embrioni va va ajuta. multa putere si curaj

Mergi la inceput