Locul fetelor Nou-Venite (47)
Raspunsuri - Pagina 18
Florentina_C spune:
lia in afara de pofta de mancare, mai ai avut alte simptome care sa il anunte pe bb
? Ce sa fac si eu, sper ca o sa vina curand bb-lul si caut simptome, de asta te intrebam. ![]()
![]()
![]()
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Florentina_C spune:
babiela sa imi spui cum ti-a iesit prajitura. Vreau sa o fac si eu ca arata bine...dar mai intai sa imi spui tu daca ti-a iesit sau nu. 

***Poze***
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C lia in afara de pofta de mancare, mai ai avut alte simptome care sa il anunte pe bb ? Ce sa fac si eu, sper ca o sa vina curand bb-lul si caut simptome, de asta te intrebam. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() ***Poze*** |
floricica in primul rand nu mi-a mai scazut TB in fiecare dim 37.1 , 37.2..sanii sunt imensi si ma dor... am avut sambata 2 picaturi se sange pe chilot si atat,,,s-a oprit nic altceva....
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
Florentina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
floricica in primul rand nu mi-a mai scazut TB in fiecare dim 37.1 , 37.2..sanii sunt imensi si ma dor... am avut sambata 2 picaturi se sange pe chilot si atat,,,s-a oprit nic altceva.... +4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Multumesc.

***Poze***
alysa26 spune:
hohoho.....ce am vazut...
LIIIA sa iti dea dd o sarcina usoara, un bb sanatos si la termen si sa ne iei si pe noi....si eu vreau...
fetele ce ma bucur ca incep si la noi..
va puup
fericita de ericutz
mvb spune:
Va invit la capitol nou, capitol dedicat LIEI
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
nico_72 spune:
Buna fetelor.Ma inscriu si eu la nou venite,recunosc sunt inscrisa mai demult dar poate n-am avut curajul sa scriu, dar sa stiti ca urmaream aproape zilnic sa vad ce a-ti mai scris.De la o vreme ma gandesc la al doilea bebe mai am o fetita de aproape 9 ani cam tarziu dar n-am avut curaj acum parca sunt mai hotarata ca niciodata.
As vrea sa aflu si parerea voastra am 37 ani si niste pr cu tiroida,in prezent urmez cu tratament pt tiroida.DR.mea endocrin.mi-a zis ca nu e nici o problema ca pot oricand sa raman insarcinata pe partea asta cu tiroida daca si ginecologul imi da OK.
Multam fain!