Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

galli ora 16 sosise la voi ,aici a sosit ora 17h17, dar acu m am trezit, am vorbit , diseara gonado pt declansarea ovulatiei la 21h30, maine la 17h00 intru in spital(internare pt punctia de poimaine)

Brunadria, suntem gramada cu tine, vom veghea peste umaru' doctorului. Totul va fi perfect.
Facem si galerie sotului, de pe margine, bineinteles. Sa dea ce are mai vioi si mai vanjos :
Hai sotu' lu' Bruni! Hai sotu' lu' Bruni!

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

galli ora 16 sosise la voi ,aici a sosit ora 17h17, dar acu m am trezit, am vorbit , diseara gonado pt declansarea ovulatiei la 21h30, maine la 17h00 intru in spital(internare pt punctia de poimaine)

Brunadria, suntem gramada cu tine, vom veghea peste umaru' doctorului. Totul va fi perfect.
Facem si galerie sotului, de pe margine, bineinteles. Sa dea ce are mai vioi si mai vanjos :
Hai sotu' lu' Bruni! Hai sotu' lu' Bruni!

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

ce tare suna!!!
hai sotu' lui bruni...
gagici, va multumesc din suflet ca sunteti pe aproape!!
va iubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Pfff, o sa raman singura pe aici eu si dipherelinul meu vreo 5-6 luni. Va mutati toate la Odiseee???
Vreau sa ramaneti gravidute toate daca tot v-ati pus pe FIV-uri dar nu ma lasati singurica aici.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

stai fetita draga,eu sunt langa tine!Nu te las!Mergem de manuta la Odisee!Dc vrea DD, dupa ce scap de operatia de fibrom, dupa cam 6 luni pot sa incerc sa raman.....
Asa ca, pana atunci, facem galerie la fete tu nu vezi ce productie de oua au?!Tb sa le sustinem!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Pfff, o sa raman singura pe aici eu si dipherelinul meu vreo 5-6 luni. Va mutati toate la Odiseee???
Vreau sa ramaneti gravidute toate daca tot v-ati pus pe FIV-uri dar nu ma lasati singurica aici.

Amy, de unde ti-a venit ideea ca ramai singura aici?
Tu n-ai observat ca nici gravidutele noastre, Floricica si Lumy, nu s-au mutat la nicio Odisee. Facem noi odiseea noastra aici.

Abia astept sa te duci sa ceri si o second parere.

_

Mergi la inceput

Micomic, asa mi-a trecut si mie prin minte: sa nu ma las si poate naturalu' din decembrie sa fie cu folos. Meritam si noi sa ne aduca Mos Craciun un pachetel mititel. Doar am fost cuminti.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Fetelor, va pupicesc pe toate, ne vedem pe la sfarsit de saptamana! Va multumesc pentru incurajari si pentru gandurile frumoase de maine!

Libruta, da' undi ti duci pana la sfarsit de saptamana? Ramai in Buc?!

Ia verifica-ti PM.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Cam la o luna de naturel ma gandeam si eu sa vad daca ma lasa doctorul sa fac diphe incepand dinianuarie, nu de acum. Poate cine stie, acum ca m-au controlat astia in toate gaurile s-o mai fi desfundat ceva.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Va invit la un nou capitol,aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145395

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara!!!
Inca nu s-a intos Lumy?

ANI, scumpa eu am facut la inceputul lui septembrie instilatii. Nu pot sa spun ca nu m-a durut, dar a fost ca o durere de menstra mai puternica si a durat destul de putin, apx. 10-20 de sec, pana cand lichidul a urcat din uter in trompe si a inceput sa se scurga in cavitatea abdominala.
Din ce am inteles, depinde insa de fiecare organism, de starea trompelor, de priceperea medicului si mai ales de gradul de toleranta al fiecarei femei.
Eu am un prag de durere mai ridicat, adik nu pot sa spun ca am intalnit pana acum o situatie in care am urlat de durere....si am avut cateva hopuri in viata mea:)

Procedura e relativ simpla. Se face pana max in ziua 12-a de cm, daca optezi pt anestezie nu mai simti nimic, cred eu,....dar dc nu, iti spun cum a fost la mine: colul mi-a fost anasteziat cu un anestezic local, apoi printr-un furtunel dr mi-a injectat prin col o solutie de contrast cu antibiotic, pe masura ce avansa lichidul....urmaream pe echograf traseul....cand a inceput sa urce in trompe atunci m-a durut....apoi am simtit ca o usurare dupa ce se formase deja conturul trompelor si lichidul se scurgea in abdomen.
Inainte de a ma duce la dr mi-am pus un supozitor Piroxicam, iar dupa interventie dr mi-a mai facut un Algocalmin injectabil.
Nu m-a mai durut burta aproape deloc dupa procedura iar sangerari am avut fff putine, timp de 2-3 zile.

Bafta multa! Iti stau la dispozitie si cu alte detalii, daca mai vrei.

Ma bag la somnic! Noapte buna!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

Va invit la un nou capitol,aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145395

Mergi la inceput