Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui micomic

buna fetelor,
vad ca avem multe viitoare in devenire mamici
sper libra si nico sa fie cu , si la toate fetele

eu am o alta tema azi, sotul va fi liber pana pe 10 ianuarie si s-a gandit el ce-ar fi sa ne relaxam dupa sarbatori si sa mergem la un hotel cu tratament si relaxare, ceva gen sovata, dar hotelul sa fie frumos, eventual 4 stele, care sa arate bine, si sa fie cu tratamente de calitate. voi stiti vre-un astfel de loc?
mi-ar prinde bine cateva sugestii

pup

Eu am fost la Sovata, la Danubius Spa. Cauta ofertele pe net. Eu am fost in martie anul asta, am dat pe pachet de 7 nopti, mic dejun si cina vreo 900 lei. Apoi am platit separat pachetul ginecologic - cu impachetari, separat masaj, acces la piscina e gratuit.
Hotelul e de 4 stele, chiar fain. Mancarea nu e diversificata, asta e tot, in rest m-am simtit super, mai ales ca am fost singurica :):) si m-am rasfatat in fiecare zi cu masaje si mers la sala si impachetari cu namol si iar piscina si iar de la capat. Al meu sot a venit vreo 2 zile, una la inceput, una la sfarsit. Ca l-am folosit pe post de sofer

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Fetelor care ati mai facut FIV, please help! In ce zi de CM v-a facut punctia? Eu am facut IA in zilele 11-12-13. Si tot n-am inteles, la punctie te adoarme sau te anesteziaza si te cotrobaie de fata cu tine?

_
made in Romania, '73

Libra, nu conteaza ziua de CM. Nu mai conteaza. Punctia se face in f de cum cresc foliculii, de cum arata endometru, de nivelul progesteronului si al estrogenului.
La punctie primesti o mica injectie in vena, dormi cateva minute. Apoi te aduce in salon, te dezmeticesti cam in 10-15 minute, te imbraci si te duci la embriolog sa il/o intrebi cate ovocite a extras.
Inteles?

29+

Inteles, sa traiti! SA TRAITI MULTI ANI FERICITI IN ACEASTA MINUNATA FAMILIE, ALEX SA VA LUMINEZE VIATA!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

galli ora 16 sosise la voi ,aici a sosit ora 17h17, dar acu m am trezit, am vorbit , diseara gonado pt declansarea ovulatiei la 21h30, maine la 17h00 intru in spital(internare pt punctia de poimaine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

galli ora 16 sosise la voi ,aici a sosit ora 17h17, dar acu m am trezit, am vorbit , diseara gonado pt declansarea ovulatiei la 21h30, maine la 17h00 intru in spital(internare pt punctia de poimaine)

Sa fie cu noroc! BAFTA MARE!

Fetelor, va pupicesc pe toate, ne vedem pe la sfarsit de saptamana! Va multumesc pentru incurajari si pentru gandurile frumoase de maine!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Pfff, o sa raman singura pe aici eu si dipherelinul meu vreo 5-6 luni. Va mutati toate la Odiseee???
Vreau sa ramaneti gravidute toate daca tot v-ati pus pe FIV-uri dar nu ma lasati singurica aici.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna seara
va doresc din suflet ca anu ce vine sa va aduca bebelusi sanatosi si mancaciosi
Nu va lasati fetelor , Doamne Doamne pregateste pentru voi cele mai frumoase minuni
Daca aveti timp votati micutul pui de om

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=STEFANIA%20ALEXIA&srch=yes

Mergi la inceput

Libruta, daca lucrezi la Interne sa inteleg ca-mi trimiti mie ,,studenti" ?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

amy draga, stai ca eu inca nu te parasesc si apoi noi ne vom misca mai natural si nu se stie de unde sare iepurasul

Mergi la inceput

Mico, eu pot sa ma misc in orice pozitie ca diphereline inhiba si mensta si ovulatie. Deci 5 luni prestez de amorul artei. Sa dea Domnul sa fie buna la tine miscarea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Nico,da'sotul tau de al cui e din Tr?valabil si pt.Brunadria..

E primul nascut a lu' soacra-mea si a lu' socru-miu, adica: acum 36 de ani, socru turc+soacra turcoaica= sotu' turc.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput