Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(45)
Raspunsuri - Pagina 19
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micomic buna fetelor, vad ca avem multe viitoare in devenire mamici sper libra si nico sa fie cu , si la toate fetele ![]() eu am o alta tema azi, sotul va fi liber pana pe 10 ianuarie si s-a gandit el ce-ar fi sa ne relaxam dupa sarbatori si sa mergem la un hotel cu tratament si relaxare, ceva gen sovata, dar hotelul sa fie frumos, eventual 4 stele, care sa arate bine, si sa fie cu tratamente de calitate. voi stiti vre-un astfel de loc? mi-ar prinde bine cateva sugestii pup ![]() |
Eu am fost la Sovata, la Danubius Spa. Cauta ofertele pe net. Eu am fost in martie anul asta, am dat pe pachet de 7 nopti, mic dejun si cina vreo 900 lei. Apoi am platit separat pachetul ginecologic - cu impachetari, separat masaj, acces la piscina e gratuit.
Hotelul e de 4 stele, chiar fain. Mancarea nu e diversificata, asta e tot, in rest m-am simtit super, mai ales ca am fost singurica :):) si m-am rasfatat in fiecare zi cu masaje si mers la sala si impachetari cu namol si iar piscina si iar de la capat. Al meu sot a venit vreo 2 zile, una la inceput, una la sfarsit. Ca l-am folosit pe post de sofer
29+
Libra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Libra, nu conteaza ziua de CM. Nu mai conteaza. Punctia se face in f de cum cresc foliculii, de cum arata endometru, de nivelul progesteronului si al estrogenului. La punctie primesti o mica injectie in vena, dormi cateva minute. Apoi te aduce in salon, te dezmeticesti cam in 10-15 minute, te imbraci si te duci la embriolog sa il/o intrebi cate ovocite a extras. Inteles? 29+ ![]() |
Inteles, sa traiti! SA TRAITI MULTI ANI FERICITI IN ACEASTA MINUNATA FAMILIE, ALEX SA VA LUMINEZE VIATA!
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
galli ora 16 sosise la voi ,aici a sosit ora 17h17, dar acu m am trezit, am vorbit , diseara gonado pt declansarea ovulatiei la 21h30, maine la 17h00 intru in spital(internare pt punctia de poimaine)
Libra spune:
| citat din mesajul lui brunadria galli ora 16 sosise la voi ,aici a sosit ora 17h17, dar acu m am trezit, am vorbit , diseara gonado pt declansarea ovulatiei la 21h30, maine la 17h00 intru in spital(internare pt punctia de poimaine) ![]() |
Sa fie cu noroc! BAFTA MARE!
Fetelor, va pupicesc pe toate, ne vedem pe la sfarsit de saptamana! Va multumesc pentru incurajari si pentru gandurile frumoase de maine!
_
made in Romania, '73
amy2007 spune:
Pfff, o sa raman singura pe aici eu si dipherelinul meu vreo 5-6 luni. Va mutati toate la Odiseee??? 
Vreau sa ramaneti gravidute toate daca tot v-ati pus pe FIV-uri dar
nu ma lasati singurica aici.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
cricrim spune:
Buna seara
va doresc din suflet ca anu ce vine sa va aduca bebelusi sanatosi si mancaciosi
Nu va lasati fetelor , Doamne Doamne pregateste pentru voi cele mai frumoase minuni
Daca aveti timp votati micutul pui de om
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=STEFANIA%20ALEXIA&srch=yes
amy2007 spune:
Libruta, daca lucrezi la Interne sa inteleg ca-mi trimiti mie ,,studenti"
?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
micomic spune:
amy draga, stai ca eu inca nu te parasesc
si apoi noi ne vom misca mai natural si nu se stie de unde sare iepurasul ![]()
amy2007 spune:
Mico, eu pot sa ma misc in orice pozitie ca diphereline inhiba si mensta si ovulatie. Deci 5 luni prestez de amorul artei.
Sa dea Domnul sa fie buna la tine miscarea. 
_
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui ada29 Nico,da'sotul tau de al cui e din Tr?valabil si pt.Brunadria.. ![]() |
E primul nascut a lu' soacra-mea si a lu' socru-miu, adica: acum 36 de ani, socru turc
+soacra turcoaica
= sotu' turc
. _
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

, si la toate fetele