Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(45)
Raspunsuri - Pagina 17
Libra spune:
Nicoooo, bine ai revenit! Te-am apelat si pe mess dar n-ai vrut, nu, sa vb. cu mine
. Sunet nu e totuna cu simit, nu? Pai vezi, ca m-ai lasat in negura ignorantei si n-ai mai pomenit boaba in turceste
.
_
made in Romania, '73
MayanMistica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Mayan, sper ca te-ai calmat. Nu mai lua decizii la nervi. Asteapta sa se linisteasca putin apele. Sunt sigura ca-l poti face sa se schimbe dar cu muuuuulta diplomatie. ![]() _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
De bine ce astept sa se limpezeasca apele , aseara din pod ma striga cu numele fostei : Barbaraaaaaaaaaaaaaa......

pai nu-ti vine sa ii dai una in gura?
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Nicoooo, bine ai revenit! Te-am apelat si pe mess dar n-ai vrut, nu, sa vb. cu mine . Sunet nu e totuna cu simit, nu? Pai vezi, ca m-ai lasat in negura ignorantei si n-ai mai pomenit boaba in turceste .![]() _ made in Romania, '73 |
Sunnet-ul e un fel de botez, se face doar pt baieti pt ca ritualul presupune taierea "surplusului" de pielicica de la putica. Partea frumoasa a obiceiului este ca baieteii vor sta in pat in ziua respectiva si vor primi vizite si muuuuuulte cadouri.
Uite aici, arata la un moment dat cumse face incizia:
http://www.uzmantv.com/sunnet-nasil-yapilir
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
brunadria spune:
fetelor , cate sunteti din maramu'?
eu ma duc sa trag un pui de somn..
am mancat la rest chinezesc
nu am soacra chinezoaica!!
doar bunica intrusului thailandeza ![]()
ce combinatii si la intrus, thai, fr, it si eu din MM get beget!!
revin , la 16h00 cu noutati..
gasca de inimoase!
Libra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Sunnet-ul e un fel de botez, se face doar pt baieti pt ca ritualul presupune taierea "surplusului" de pielicica de la putica. Partea frumoasa a obiceiului este ca baieteii vor sta in pat in ziua respectiva si vor primi vizite si muuuuuulte cadouri. Uite aici, arata la un moment dat cumse face incizia: http://www.uzmantv.com/sunnet-nasil-yapilir _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Hello, JOKE! JOKE!, stiam! Oi lucra eu la Interne dar de putin timp, n-am avut timp sa ma militienesc de tot. Ziceam sa ne mai inveti pe turceste, ca sa nu avem timp de alte prostii.
_
made in Romania, '73
micomic spune:
buna fetelor,
vad ca avem multe viitoare in devenire mamici ![]()
sper libra si nico sa fie cu
, si la toate fetele 
eu am o alta tema azi, sotul va fi liber pana pe 10 ianuarie si s-a gandit el ce-ar fi sa ne relaxam dupa sarbatori si sa mergem la un hotel cu tratament si relaxare, ceva gen sovata, dar hotelul sa fie frumos, eventual 4 stele, care sa arate bine, si sa fie cu tratamente de calitate. voi stiti vre-un astfel de loc?
mi-ar prinde bine cateva sugestii ![]()
pup 
Libra spune:
Mayan, cred ca astea-s ispitele si prapastiile de dinaintea casatoriei. Fa o cruce mare, un tort bun si un sex salbatic, apoi tragi un somn pe cinste. Casa noua, firma, birou, societate cunoscuta, fetita in vacanta de iarna, verigheta, nunta si bebe la orizont...
Orice decizie vei lua noi te vom asteptam cu drag!
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Despre "corcituri"... cunosc eu un baietel FOARTE FOARTE FOARTE reusit nascut in USA: strabunic ITALIAN + strabunica ROMANCA = bunica dinspre mama; strabunic GREC + strabunica ROMANCA = bunicul dinspre mama. Deci mama e un sfert italianca, un sfert grecoaica si jumate romanca. Tatal este EGIPTEAN. O minune de copil, ceea ce va doresc si voua!
_
made in Romania, '73
ada29 spune:
Libra,cred ca trebuie sa citesc de vreo 10 ori mesajul de mai sus sa inteleg exact ce zici
Bine ca-i reusit copilul, sa fie sanatos!
Mona,ai dreptate,nu-i mare diferenta intre soacre,si a mea mananca mult orez deaia e asa constipata tot timpul.
sacroshenie(poate ma citeste,nu-i frumos sa n-o salut)
Nico,da'sotul tau de al cui e din Tr?valabil si pt.Brunadria..
Ani,lasa ca vine Ellyshor si te mai lamureste si ea.