Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Libruta, ce faci, tu cum te simti, ce vesti ne aduci?

Lumy, suntem cu ochii pe monitoare!

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANI.G

Fetelor, nu am mai intrat ca nu prea am ce sa raportez...nici nu stiu daca am ovulat.
Voi ati facut vreodata instilatii(perfuzii) utero-tubare ?
Sunt dureroase ?

la toate fetele

Buna!
Am facut 3 instilatii cu estradiol, cate una pe zi incepand cu a 3-a zi dupa o histeroscopie. M-a durut rau dar dr. a zis ca durerea e din cauza histeroscopiei. Nicio interventie nu e ca la cofetarie dar pt. cele foarte dureroase cred ca se face anestezie. Bafta!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANI.G

Fetelor, nu am mai intrat ca nu prea am ce sa raportez...nici nu stiu daca am ovulat.
Voi ati facut vreodata instilatii(perfuzii) utero-tubare ?
Sunt dureroase ?

la toate fetele

Ellyshor a facut in septembrie. Poate revine ea cu detalii.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Fetelor care ati mai facut FIV, please help! In ce zi de CM v-a facut punctia? Eu am facut IA in zilele 11-12-13. Si tot n-am inteles, la punctie te adoarme sau te anesteziaza si te cotrobaie de fata cu tine?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Buna fete cucuiete,
Brunadria, multumim de cafeluta si felicitari pentu ooooo
Nico, bine revenisi, soro...e greu fara tine.
Gali, nu mai topai asa...ca tu esti moldoveanca...sau nu?
Nu conteaza, muntean ori moldovean....neam de Dac sa fie...
Ieri m-am sunat asistenta si mi-a zis ca aveam estradiolul 356 si progesteronul 0.5 . era z7 de CM.
A spus sa continul tratamentul si sa vin joi la monitorizare.
Fete, norocul meu ca va fi tocmai doctorelul meu imi va face ultrasaund deci...vom avea prima intalnire....intima...
Pana acum ne-am vazut doar la ochi.
Manca-l-ar mama ca e bund de pus in rama sau la rana...
Deci sper sa maresc cofrajul si eu..sau macar sa creasca astia frumusei...
Parol ca eu vreau numai unul....
Lumunita draga noastra pasare calatoare ce bine ca ati ajuns cu bine.
Despre casa, nici o problema, dureaza un pic pana gasiti ceva pe gustul vostru si nu chiar f scump, dar va veni si asta...
si mai stii...poate tocmai in perioada asta de invalmaseala de evenimente...oboseste CM....
Ada29, zau ca nu e mare scofala sa ai o soacra chinezoaica...mananca numai orez
Libra, sper ca te simti mai bine astazi. Bafta la Bucale(bucuresti)
Mayana, nebuna mai esti...eu te iau de nevasta daca nu te ea el...nu se poate culca omul pe o urech cu de-al de tine
Sper sa te mai calmezi, si sa ne povestesti in detaliu ce si cum...
Sorinake,
AniG, Ellysor,Dana, si tuturor pupic pe botic

Mona
:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Fetelor care ati mai facut FIV, please help! In ce zi de CM v-a facut punctia? Eu am facut IA in zilele 11-12-13. Si tot n-am inteles, la punctie te adoarme sau te anesteziaza si te cotrobaie de fata cu tine?

_
made in Romania, '73

Libruta, eu am facut punctie in Z14. Dar difera de la persoana la persoana, data punctiei foliculare se stabileste in fc de cum reactioneaza organismul la stimularea ovariana.
Si da, iti face anestezie generala. Vei trage un pui de somn pe cinste pana dupa punctie. Spun pui, pt ca in max 20 de min esti gata, spre salon. Iar cand vei pleca acasa, vei fi ca un fulgusor, te vei simti mai usoara.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Nico, bine revenisi, soro...e greu fara tine.

Cum greu, abia am prididit cu cititu', scriicioaselor.

Citat:
Gali, nu mai topai asa...ca tu esti moldoveanca...sau nu?
Nu conteaza, muntean ori moldovean....neam de Dac sa fie...

Monaaaa, si al meu ce-o sa fie?!
In fine, n-are a face, o sa veghez sa nu fie "neam prost". In rest, sanatos sa fie. Daca e baiat oricum ii facem sunnet.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Nico,
Al tau o sa fie neam de Baiazid si de Stefan cel Mare...
Da' a meu?...
De pe tata...juma tunisian , sfert ungur si sfert ( ala bun ) roman din sighetul marmatie.
DE pe mama....frumos si destept

Mona
:)

Mergi la inceput

Mayan, sper ca te-ai calmat. Nu mai lua decizii la nervi. Asteapta sa se linisteasca putin apele. Sunt sigura ca-l poti face sa se schimbe dar cu muuuuulta diplomatie.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

De pe tata...juma tunisian , sfert ungur si sfert ( ala bun ) roman din sighetul marmatie.

Mona, cum ai stabilit "feliile"?!

_

Mergi la inceput