Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

oooooooooooooooooooooooooooooooo

bruni!!!bruni!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Wowwwwwwwwww....super Bruniiii!!!
23??????
Mamma mia!
Doamne ajuta!

Babyboom...vino la mami...acum

baiiii...27???!!!!
crezui ca nu vad eu bine!
Eu zic ca nu are cum sa nu fie norocoasa procedura. Da Doamne sa am gura aurita!

elyshor nu 23 ci 27!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Bruni rectificai rpd
Sunt eu oarba de dimineata...dar nici chiar asa:)))

Oricum e superr productia..SUPER!!!!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

ellyshor si 23 erau ok si cele de ieri 14 imi ajungeau
practic vreau unul si bun!!
aici imi purtati noroc
fete cucuiete!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata dragelor. Pup bruna pt cafeluta.
Pai...daca tot ai atatea oute nu vrei dumneata sa o urmezi pe Lumy si sa faci 2 bebei odata? Ca sa scapi de stres.
Urmeaza Libra noastra draga, sa-ti iasa numaratoarea buna si tie.
Ma gandeam ca pe mine o sa trebuiasca sa ma scoateti din listuta, cel putin cu numaratoarea pentru ca dipherelinul inhiba menstruatia deci o sa am o intarziere de vreo 5 luni.
si regul gastii, in special pe Aduta si pe Elly ca ele sunt cele mai prezente deocamdata.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

I'm back in business!
Am ajuns inca de aseara ... ceata cam deasa pe autostrada din TR si atunci am obosit mai mult ca de obicei. Altfel, intentionam sa va pupicesc si sa va imbratisez de ieri.

P.S. Citesc din urma, sa fiu in tema (teme) si revin.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

lumy te asteptam cu vesti bune de la eco
guzelnico bine ai revenit..
galli vecinuca multumesc de agitate , ele mi au purtat noroc de dimi
de fapt va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

netza,fetelor.
felicitari sarbatoritei si "harnicutei"cu productie mare.
recuperez ce n-am citit si revin.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru toate urarile, gandurile de bine si majoretele si floricelele si...pentru toate.
Va doresc si voua sa va dea Dumnezeu sanatate multa si bebei care sa va insenineze vietile. Sa fim sanatoase si voioase. Toate se rezolva daca e sanatate.

Imi cer scuze ca nu am avut timp sa intru pe forum, am avut-o pe mama la mine, ne-am semi sarbatorit, adica nu am chemat ca in alti ani prieteni, nu am fost la restaurante-cluburi-etc, ci acasa, cu iubitul meu sot. Si in oras, sa o plimbam pe mama. Sincera sa fiu nici nu am simtit nevoia de mai mult.
Poate in seara asta, ca tot suntem doar noi doi acasa, sa ne sarbatorim 2 ani de casatorie in liniste si intimitate.

Mayan, imi pare rau de ce am citit. Tu stii cel mai bine ce te sfatuieste sufletelul sa faci, tu esti acolo, tu traiesti cu omul ala. Fa cum te indeamna sufletul si inima.

Va pup pe toate. Voi avea o zi plina la servici, cu sefi din strainatate si intalniri peste intalniri, dar ma simt bine, bebe e linistit, am dormit bine, mama mi-a gatit.....doamne ce rasfatata sunt!

Va doresc o zi usoara la toate si inca o data va multumesc pentru toate urarile.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Gata pot sa plec si eu sa-mi vad de ale mele ca vestile sunt bune..

Brunadria,superrr sa dea DD sa-ti implinesti visul si sa-ti mai ramana puiuti si pt,fratior/surioara.

Nicodoamne tu fata ce dor mi-a fost de tine.Da'de la cap.1 citesti? hai mai scrie ceva sa pot pleca si eu in oras

Danny,ma bucur sa te 'vad"

Elly,multumesc tu frumoasa,nu iau nici eu deocamdata nimic pana nu fac insulina,sau macar sa mi se confirme banuiala,vineri is la gine

Amy

Blue,ma bucur ca ai aparut si ma bucur si mai tare ca sunteti bine

Mergi la inceput