Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaa
bruni,ms de cafea!!
bruni

lumiiiiiiiiiiiiiiiii! ce bine ca mai stim de tine!
nico-nasico!!! v-ati odihnit bine? hai, povesteste-ne!!

restul fetelor,pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

blueflower, inca odata,fericire,sanatate si
o viata frumoasa alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata fete cucuiete,

Brunadria,multumim de cafeluta,te asteptam cu vestile bune de la doc.

Tinem pumnii si pt.Lumy,merge si ea sa-si vada puii,ii zic nepoatei lui Nico.

Ii spun Multi ani impreuna fericiti si sanatosi mamicii de Alex!!!si asteptam vesti de la ea.

Luminitei ii doresc sa-si gaseasca casuta potrivita si ii spun ca intotdeauna mi-am dorit o soacra care sa vorbeasca alta limba chiar chineza daca se putea

Sorinake,ma doare sufletul,of,sa-ti dea Dumnezeu multa putere

Lui
Amy ii doresc o zi usoara la serviciu,Galli
nu m-am uitat la meci,mai bine, ca ma enervam degeaba

Pup toate inimoasele!

Mergi la inceput

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Libra,cum a fost la eco? Maine te duci la Giulesti? Doamne Ajuta!!!

O zi minunata tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Ada, Mona, Brunadria, Galli, Luminita! Ieri mi-a fost atat de rau incat nu am reusit sa ajung la dr. Am dormit putin si mi-a fost mai bine. Maine, pe 25, merg la Giulesti sa primesc verdictul.
Blueflower - sper ca ai petrecut bine si ai primit cadouri frumoase!
Mayan - ALO! - cand totul mergea bine te-ai gandit tu asa sa faci putina ordine. N-am inteles cum te-a inselat (nu in viata reala - se pune prin telefon sau net?!) Minciuna este intr-adevar ceva foarte urat dar... a inceput omul sa-si spele pacatele.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Adutza, pup fata dragutza! Cred ca m-ai mai intrebat de metformin(Siofor)....dar am uitat eu sa-ti raspund Nu am luat pt ca nu am ajuns la un endocrinolog inca. Am zis sa mai astept lunile astea cu sarbatorile si apoi voi vedea: ori merg la Bucuresti la un endocrinolog, ori fac drilling ovarian cu dr mea de aici. Sunt indecisa.

Brunadria, succes si Doamne ajuta! Productia e tare frumusica si promitatoare! Bafta multa azi!!!

Lumy, durerile sunt oarecum normale in primul trimestru de sarcina, din ce am auzit. Oricum, trebuie sa ai in vedere mai multa odihna si fuguta la dr daca mai apar astfel de dureri. Tu iei Utro?..... ca nu mai retin...

Baby...bafta multa la IA!
Libra si Mona pupicei dulci si bafta in continuare!

Mico ma bucur ca esti mai activa!!!

Mayan...tu stii cel mai bine care este situatia si cat de mult poti ridica sau cobori gradul de toleranta. Sfatul meu este sa nu iei astfle de decizii foarte importante in momente de suparare si tensiune. Mai asteapta un pic, vezi cum evolueaza lucrurile si apoi poti spune ca ai luat o decizie justa.

Sori...scumpa fata...imi pare rau ca vestile nu sunt tocmai din cele mai bune. te rog eu nu-ti pierde curajul...te rog muuultt. Acorda-ti un timp necesar....dar nu-ti pierde speranta, pt ca e singurul lucru care impreuna cu credinta ne-au mai ramas. Pooop dulce.

Luminita, dureri si spotting aveam si eu inainte de cm....dar mi-au trecut in mod miraculos cu Vitex....asta in prima luna. Astept sa vad cum evolueaza si luna urmatoare.

Va pooop si va imbratisez pe toate dragele mele..Galli, Nico, Amy!
Eu sunt la job....

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Ada...si inca ceva despre metformin. Stiu de la fetele de la PCOS, ca este ff agresiv pt ficat si ac se ia musai cu un hepatoprotector. Or, eu sunt fff slaba de stomac si de ficat...si mi-e cam frica sa il iau.

As tinde mai mult spre drilling ovarian si continuarea tratamentului cu Vitex si tincturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

gagici tineti va bine!!!
iupiiiii!!!!!!!!!!!!
27 de ooooooo!!!!!!!
toate intre 15 si 20, unul singur e de 23!!
endo de 10!!!
cred ca diseara declansam ovulatia!!
astept rezultatul estradiol si lh la 16h00!
dar in principiu e ok!!

Mergi la inceput

Wowwwwwwwwww....super Bruniiii!!!
23??????
Mamma mia!
Doamne ajuta!

baiiii...27???!!!!
crezui ca nu vad eu bine!
Eu zic ca nu are cum sa nu fie norocoasa procedura. Da Doamne sa am gura aurita!

Mergi la inceput