America (183)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxij spune:
Delia, eu le dau giftcards. La Olive Gaden, Starbucks (dc stiu ca le place) sau alte d'astea. Iau giftcards pt restaurante in general, sa mearga out cu familionu'. Desi de regula le dau 25$, probabil nu-i de ajuns.:)
josefine spune:
Corina, depinde cum preferi tu.
1) Vei folosi aparatul cu lentile pe auto si cu blitzul de pe el sau vei invata sa il folosesti manual - expunere, etc . Lentilele iti acorda mai multa flexibilitate in functie de subiectul fotografiat (flori, portrete, etc). E o investitie buna, dar numai daca nu-l vei folosi pe auto pentru ca altfel, rezultatul final va fi tot ca la un aparat compact. Un entry level bun e Nikon d90. Lentilele de kit nu sunt foarte bune - mai bine cumperi doar body si lentila separata - un nikon 50/f 1.8 e buna pentru mai toate si e in jur de 125 de dolari. O sa vezi limitarile pe masura ce inveti si o sa vrei mai multe lentile in functie de ce nevoi ai.
Scriu mai mult de Nikon ca sunt mai in tema multumita sotului. La un entry level nu exista diferenta intre Canon/Nikon.
2) Daca vrei sa nu iti bati capul, mai bine un compact. Canon G11 e f. bun, am vazut poze foarte misto facute cu aparatul. E in jur de vreo 500 pe amazon. E un aparat pe care fotografii profesionisti l-ar lua in excursie:-)
Sa scrii ce ai hotarat!
www.razvanphotography.com
corinadana spune:
Josephine mi am mai facut si eu tema si am comparat Nikon D90 cu un Canon EOS digital rebel T1i 15.1. Tu ce zici?
Ideea este ca parca as vrea un body la care sa i iau lentile pe parcurs.
Si eu tot gift cards, ce i sigur e sigur, la Macy's de obicei.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
alintaroma spune:
Delia ai doua variante: ori exista a room's mom care stringe bani si ia cadou din partea clasei si atunci doar contribui cu bani si e mai simplu sau am cumparat gift card la restaurant/book store/magazin preferat al teacherei dat cu o felicitare facuta de pitic(a) si o cutie de bomboane europe, good stuff de la Aldi
(acolo gasesti preturile cele mai mici la ciocolata fancy de buna calitate, garantat!)
Corina era un subiect despre camere la " Know how ...." e bine de citit cind ai timp si o sa afli multe pareri si impresii. Spor la shoppingarit!
blackpanterro spune:
Happy Turkey Day!!!
Weekend de 4 zile pt sot!! speram ca macar una sa fie fara scoala si lucru acasa :)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
josefine spune:
corina, sunt comparabile - nikon d90 si canon xti
depinde de preferinta - daca vrei sa mergi cu nikon sau cu canon. eu stiu mai mult despre nikon, ca are sotul - el spune ca d90 e un aparat bun.
e important la un body sa ai lentile bune, in functie de ceea ce vrei sa fotografiezi - aici de-abia incepe investitia ![]()
www.razvanphotography.com
mihutza11 spune:
Happy Curcan Day!
Delia, s-a facut!![]()
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
miereamara spune:
Happy Curca Day fetelor!
Numai mie imi apare o ciocolata milka in loc de cursorul de la mouse, cand navighez pe dc
?? Pe bune, imi apare o ciocolata, cred ca fac misto de mine pt ca sunt la cura, haha!
Sunt KO, pe langa faptul ca sunt intepenita de gat din cauza fitness-ului, A. s-a trezit azi noapte de nu stiu cate ori!
Aaaa...si conform unui studiu relatat de radioshantz copiii nascuti prin cezariana, au iq-ul mai mic si probleme la scoala, bleah!
hint: subiectul despre bebelusul ars in incubator
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
blackpanterro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Happy Curca Day fetelor! Numai mie imi apare o ciocolata milka in loc de cursorul de la mouse, cand navighez pe dc Sunt KO, pe langa faptul ca sunt intepenita de gat din cauza fitness-ului, A. s-a trezit azi noapte de nu stiu cate ori! Aaaa...si conform unui studiu relatat de radioshantz copiii nascuti prin cezariana, au iq-ul mai mic si probleme la scoala, bleah! hint: subiectul despre bebelusul ars in incubator www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Bine ca nu numai eu am ciocolata la mouse! :)ce ma enerveaza metoda asta de reclama.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
CRISMIR spune:
Happy Thankgiving fetelor!

ANAMARIA imi pare rau ca ati ratat schiul....dar tot e fain ca mergeti in Montreal
...distractie faina!!!
Distractie faina la toata lumea de ziua curcanului si spor la bucatareala
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100