America (183)
Raspunsuri - Pagina 10
corinadana spune:
Ca sa vedeti ce adormita sunt... eu credeam ca i camasa
la mouse.![]()
Miere apropo de ce ai citit tu acolo ca si eu am vazut dar parca Xio zicea ca vine cu un studiu ceva. Copiii alaptati la san= destepti cilalati nu; copiii prin nastere naturala= destepti ceilalti nu.
What about daca i alaptat dar nascut prin cezariana??? ha ha ha.
Josefine multumesc mult, o sa ti zic ce am luat pana la urma.
Alinta ![]()
Noi ii punem Francescai sa asculte muzica clasica, punem chestia aia in care se infige I pod ul (nu stiu cum se numeste) langa caputul ei peste tot prin casa si cand adoarme, tot timpul. I am pus si pe casti la plimbare. S o intreb pe Xio, stie ea mai multe?!
Va uram si noi o zi minunata!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
Happy thanks :)
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
ciuf spune:
Happy Thanksgiving tuturor!
Anamaria, pacat ca ati ratat schiatul. Noi incepem sa mergem prin ianuarie ca vrem sa se adune zapada mai multa. Niste prieteni de-ai nostri se dusera azi si sunt tare curioasa cum e zapada.
Maine voi vedea si eu cum sta treaba cu cumparaturile in vinerea neagra. Planuiesc sa imi iau un laptop si astept pana maine sa vad ce dealuri sunt. Oscilez intre un Mac si un Sony Vaio. E tare nasol cand nu stii ce sa cumperi. Ma tot uit pe internet, citesc review-uri si tot indecisa sunt.
In fine, sa aveti parte de o masa imbelsugata.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
corinadana spune:
Josefine gata! am comandat un Nikon d90. Ptr 990$ primim body, baterie de 5 ore, charger high speed (incarca intr o ora si i bun si ptr Europa), memory 1000 photos high speed.
Mai raman lentilele, avem ceva gift card uri la Best Buy asa ca pe prima macar nu cheltuim.
Multumesc inca o data si poate am sa ti mai cer sfaturi
!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
Happy Thanksgiving!
Eu caut cupoane pt lentile de contact. Mi-as face un stoc
Daca vedeti pe undeva, please dati un link.
blackpanterro spune:
Ciuf, go Mac daca poti!! Nu o sa iti para rau, promit! :D noi am facut upgrade la Mac-uri cu licenta buna pt 5 computere, avem numai 2, a costat $38!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
ciuf spune:
Blackpanterro, cred ca merg cu Mac. Astept maine sa vad dealurile.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea