Dansez pt tine - sezonul 8 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui motanik In fine, hai ca planga aici ca proasta, ce frumos, ii aduce pe toti Bamboii. ![]() |
daaaa

vai asa imi place de mama Bamboi
mami de pic
catutza spune:
va
pe toate
si mie mi se pare ca aceasta emisiune a ainceput sa semene putin cu surprize ![]()
iar doamna Bamboi e mortala, cred si eu ca e super emotionata ca vede iar toti copii acasa ![]()

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mihutza11 spune:
cred ca Jean la cel mai bun dans se prezinta cu tiganescul..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Anina_n spune:
Foarte fain dansul lui Liviu cu Ilaria ! 
Toti danseaza fain in seara asta ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

catutza spune:
daaa, toti danseaza super bine, se vede ca sunt in finala si nu mai sunt asa stresati 
P.S. am descoperit o reteta de cornuri cu gem super buna! Uitati www.lalena.ro/32-reteta-cornuri-cu-gem.html" target="_blank">aici reteta, aviz amatoarelor ![]()

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bucatareala
Anina_n spune:
Excelent dansul tiganesc al lui Jean, Bursucu si Sandra !

Cata, multumesc ! 
Am si eu, una. Si inca de post ! ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Anina_n spune:
Foarte faina parodia dupa Adams Family a lui Wilmark si Beatrice Rancea ! 
Eu as vrea sa-l vad pe Wilmark dansand latino.
Nina, mami de
Minunatele Scorpiute

catutza spune:
Nina , arata super bine
dar gargarita mea nu suporta nuca
am facut placinta cu mere - e inebunita dupa ea, si am pus nuca...nici macar nu a gustat, decat o gura, a simtit nuca si gata nu a mai vrut. Dar salvez reteta si o sa fac pentru noi intr-o zi.
P.S.1 Asta cred ca este prima oara cand o vad pe Beatrice imbracata cu ceva de alta culoare decat negru ![]()
P.S.2 Am ramas placut surprinsa cand am vazut ce par lung si des are
chiar imi place!

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bucatareala
mihutza11 spune:
super au dansat Iulia si Adrian!
uite ce bine s-au potrivit doi concurenti fara partenerii vedete..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
buburuza1979 spune:
catutza Beatrice are meshe aplicate sub parul ei pt show ![]()
aaaaa... mai aduc o tura de Bamboi 
mami de pic