FIV la Cluj 30
Raspunsuri - Pagina 8
brunadria spune:
georgicule stai ca ti caut tabelul cu valorile,
offf ce ti a spus cand ti au dat rezultatul?
lilicica impresii? toti s au comportat impecabil, foarte grijulii ,sunt devotati meseriei!! sunt multumita de serviciile lor, dar sper sa nu mai am nevoie prea curand
pana peste 9luni..

brunadria spune:
Pendant la grossesse:
- Test Négatif: mois de 5 mIU/mL.
- Première semaine: 10 à 30 mIU/mL.
- Deuxième semaine: 30 à 100 mIU/mL.
- Troisième semaine: 100 à 1000 mIU/ml
- Quatrième semaine: 1000 à 10 000 mIU/ml
- Deuxième, troisième mois: de 10 000 à 100 000 mIU/ml
- Premier trimestre: de 30 000 à 100 000 mIU/ml
- Second trimestre: de 10 000 à 30 000 mIU/ml
- Troisième trimestre: de 5000 à 15 000 mIU/ml
georgetani spune:
Multumesc pt raspuns Bruni, asa e viata , nu ne da cand vrem noi 

Bruni ramane ca tu si Anamy sa salvati promisiunea- BAFTA FETELOR.
Cris_25 spune:
Georgi draga, hai te rog nu trage concluziile inca ... poate a fost prea devreme ... Doamne ajuta!

Cris_25 spune:
Bruni draga ... sper ca esti ok ... sa ai grija de tine ... si sa vii maine sa ne spui ce fac embrionashii ... 
Cris_25 spune:
Fetelor, neaparat trebuie sa va graviditi careva ... Ca m-am uitat pe prima pagina si doar kry mai e la gravidutze ... Nu se poate sa ramana listutza goala, nu-i asha?

Georgi, capu' sus ... inca mai sunt sanse ... 

anamy , bruni, haideti cu vesti bune

Ennni spune:
georgi neaparat continua cu utrogestanul, inca nu e nimic pierdut, eu am o cunostinta care a facut fiv cu dr. micu acum 2 ani parca, in ziua 12 i-a iesit testul negativ, l-a sunat disperata pe dr. si acesta i-a spus sa nu intrerupa tratamentul si sa repete testul in ziua 21. Si ce crezi ca s-a intamplat?????? Testul a iesit pozitiv si acum are un baietel de toata frumusetea.
Cu dr. ai reusit sa vb?? Ce ti-a spus? Uite si kry a zis ca primul test i-a iesit negativ si ce frumoasa semnatura are acum.
tuturor
Eni
de Raymond
si Roland
(01.02.2009)