FIV la Cluj 30

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetele!!!

brunicred ca deja la ora asta ai facut punctia,nu mai e mult si vii cu II liniute!!!

georgetanicum mai esti,ceva simptome ai?cat progesteron pui?2 zile si faci testul,hai ca va fii bine!!!da DD!!

cris25ai PM .

eu sant z 6 si am deja dureri de burta ca la ciclu,deci n-a fost sa fie nici de data asta,la celelalte IA la fel am avut,dupa 6-7 zile de la IA ma doare burta. pun utrogestan in continuare dar cred ca pun degeaba.
nu ma mai doare asa de tare gatul,macar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ufufuf..
eu sunt tot varza, dar ma refac eu!
cat despre analize..toate sunt mai mult decat perfecte!asa zice nenea drul-a zis ca el nu crede ca eu nu am ramas insarcinata pana acum..cica e stresul de vina!imi venea sa-i sparg capul!dar eram la pamant-ca nu-mi mai trece raceala asta odata!si disper-mai ales ca aici ploua acum..asa ca..eu abia peste 3 saptamani va mai dau vesti-ptr ca abia atunci am programare la dr ginecolog!asta e!
in schimb..vreau sa-mi tineti pumnii azi-ptr ca ma intalnesc cu nenea patronu de la magazin-sa vad de-i alba,de-i neagra-asa ca please tineti-mi pumnii din nou!
acum sa revenim la voi..
bruni-papusica frumoasa sa ai parte de un cofrag de oua marimea xxl si de niste gigei performanti care sa se iubareasca mult de tot si sa rezulte niste puiuti de om numai buni ptr a fi gazduiti la mami in burtica!tinem pumnii fata frumoasa!desi cu siguranta va fi bine!
georgie-ma bucur ca esti asa optimista si vesela..ptr asta Doamne Doamne trebuie sa te rasplateasca si sa iti dea cel mai frumos cadou de Craciun!
anamy-uff..eu ma intreb mereu ce as simti daca as fi insarcinata-sau ce simti cu adevarat!insa..sunt ff multe femei care nici macar nu isi dau seama ca sunt insarcinate-asta pana in momentul in care copilul misca in burtica!asa ca..nu cauta inca simptome-poate de data asta a fost sa fie!inca nu ai de unde sa stii-mai ales ca simptomele d la ciclu sunt ca la sarcina!nu dispera!stiu ca e greu-stiu ca in fiecare luna-chiar daca zici ca renunti-sau chiar daca incerci sa nu te mai gandesti la bebe-tot acolo iti zboara gandul-si in sufletul tau tot mai e o raza de speranta!asa ca nu fi necajita-ptr ca sigur vom ave a si noi parte de micile noastre minuni!
maruta,criadema,madutz,cris,kry,lilicica,naida,medut,enni,jovana,moni,julia,turqoise,apalina,denisu,petru,iaura- mama fetele frumoase si tin pumnii ptr fiecare-la unele sa se gravideasca,la unele sa aiba grija de ele si de puiutii din burtica si la celelalte le doresc sa aiba puterea si rabdarea de a creste micile minuni din viata lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Anamy, eu vorbesc degeaba?am avut simptome de cm, m-a durut burta, s-au detensionat sanii, am plans, am facut test si a iesit negativ (la 10 zile de la punctie) si apoi cand trebuia sa vina, exact in ziua aia n-am mai avut nimic. Doar un sentiment de nedescris de siguranta ca bb e acolo, inexplicabil. Asa ca relaxeaza-te inca cateva zile, daca e bebe cu siguranta nu-i face bine stresul asta.
Bruni , Doamne-ajuta sa ai o gramada de embrioni si pentru sarcinile viitoare.
pupici tuturor viitoarelor burtici si mamici

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Am facut testul de sange si a iesit 0.4- va rog sa-mi spuneti ce este si a inceput sa curga putin de tot ceva maroniu exact cand mam intors de la analize, sunt disperata, ce se intampla?

Mergi la inceput

krymultumesc pt incurajari,sper sa ai guritza aurita si sa fie asa cum zici tu!
nu stiu de ce dar eu mereu in z 6-7 de la IA ma doare burta ca la CM,azi pt o clipa chiar am avut senzatia ca acum tre sa-mi vina urati

tu cum te mai simti,creste burtica?ai grija de tine si de printesa!!!

georgitu nu mai zici nimic?cum te mai simti?

Mergi la inceput

uraticaiti tin pumnii stransi pe azi,sa te faci bine si sa te apuci de treaba cat de curand!!!

Mergi la inceput

BRUNI CE FACI FETITA SCUMPA? CUM ESTI? CUM E PRODUCTIA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

georgi a catea zi ai facut tu testul?
nu e prea devreme?
fetelor eu i am zapacit pe astia la spital , mi a fost f rau, nu demult mi am revenit, am lesinat , am avut caderi de tensiune majore!! i am speriat sa nu ma uite repede..
dar mi a ajutat dd si sunt mai bine, inca sunt in spital, sper sa ma lase maine acasa..
maine dimi o sa aflu amanunte despre embrionasi, deocamdata nu stiu nimic !
uratica bafta
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Anamy... te-am sunat si nu ai raspuns.....nici nu vreau sa te aud ca te plangi de dureri pe undeva..... neaparat trebuie sa vii cu vestea buna.
Eu cred ca de data asta v-a fi bine..... nu degeaba au fost 3 foliculi babani acolo si "gigeii" intr-un numar asa de mare, neaparat trebe sa iasa "o blondina cu ochii verzi de smarald".Te .

Georgi ... nu am cuvinte ce sa-ti spun, iti doresc sa fii tare si sa-ti pui credinta ca pana la urma vei reusi..

Bruadria asteptam recolta si impresiile de la franta.

Mara cum mai stai cu painea.... ai mai incercat ceva modele?

Kry deja 25 de sapt la semnatura... ce repede a trecut timpul.

Mergi la inceput

Fetelor chiar nimeni nu ma poate lamuri si pe mine , ce inseamna HCG 0.4 in z10 de la embriotransfer?
Sunt cam necajita ca ma si patat ceva maroniu dar nu mult cantitativ si sper sa fie de la nidatie
Hai lamuritima si pe mine va rog

Mergi la inceput