FIV la Cluj 30
Raspunsuri - Pagina 14
brunadria spune:
mara
sansele sunt mari cu blasto e adevarat... tu nu ai avut blasto?![]()
lasa ca maine sunt in grafic si vin luni cu 2 liniute si miercuri cu beta mare...
mara72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria mara ![]() sansele sunt mari cu blasto e adevarat... tu nu ai avut blasto? lasa ca maine sunt in grafic si vin luni cu 2 liniute si miercuri cu beta mare... ![]() |
no vezi? asa te vreau
si da, si eu am avut blasto da am avut ghinion
brunadria spune:
mara sa dea dd sa ai dreptate...
crisule unde ai disparut ? hai zi cum stai cu schema de trat?
uratica ce faci draga? cum e la munca?
fetelor va doresc sa va aduca mosul ce va doriti ...sper ca ati fost cuminti...
din partea mea

pt fiecare...
mamicilor spuneti mosului sa fie darnic cu bebelusii vostrii si sa primeasca cadouri multe...

brunadria spune:
georgicule ce ganduri te bat? cand vrei sa incepi iar??
anamy tu continui cu ia?
eu am programare pe 1 martie daca va fi cazul , sper sa nu fie![]()

georgetani spune:
Salut fete frumoase 
Bruni- ce programare?- la eco poate sa vezi ce sex au gemenii tai
, lasa prostiile ca mosul sigur vine la tine cu gemeni
, stai cumintica ca la babanosii tai de blasto sigur ai 
.
Eu am cazut de acord cu sotul sa luam o pauza pana dupa pasti pentru a ne reveni psihic si financiar si apoi mai vedem daca sunt ok( nu se dezv fibroamele prea mult )poate mai incerc FIV daca nu infiem, nu stiu sigur ce va fi maine da peste atata timp... ne vom hotara cand vom simti ca a venit timpul. Momentan asteptam reusitele voastre ca sa ne faceti pofta
![]()
brunadria spune:
georgicule sa fie asa cum zici tu!! doamne ajuta!!
sper sa nu te lasi si sa o iei de la capat pt ca trebuie sa reusesti!! meriti din plin si toate meritam ..trebuie sa fim optimiste , curajoase si mergem mai departe...trebuie sa invingem...
eu sunt tot la orizontala, mai dorm mai un film(pe jumatate ca adorm) stau si nu fac nimic , poimaine bag un test de urina..z7 de la et , z11 de la punctie
georgetani spune:
Brunutule nu te grabi cu testul te rog , mult a fost putin a ramas, stai macar pana in z10, stiu ca e greu 
La modul cel mai sincer eu iam spus lui mos Nicolae ca eu renunt la cadou dar sa-ti aduca tie 

pentru ca acesta ar fi cel mai de pret cadou pe care o femeie il poate primi si poate la anul va veni si randul meu .
Fetelor v-ati lustruit cizmulitele? ![]()
brunadria spune:
georgi mie mi a prescris beta in 9 dec..
aici pe bune nu este mos nicolae...deci fara cadouri...
dar cum a zis georgi o sa am cel mai frumos cadou anul acesta...

multumesc ..la anul de iepuras o sa primesti si tu acelasi cadou mult asteptat...

uratica spune:
uff si yupiiiiiiiii!
bruni-ai sa reusesti cu siguranta!!!!!!fii pe pozitii!acum trag si eu tare sa strang banuti-stii tu ptr ce!deci..raspunsul meu e DA!o sa trec si eu la varianta fiv!
asa ca..trebuie sa ma pui in tema!
ufff..asa imi era dor de voi..insa sunt rupta!!mncesc de dimineata de la 7 pana la 15 si de la 17 pana la 21..ma omoara programul!si se vinde marfa in prostie!sa vedem ce va fi!sper insa sa ma tina vreo 2 luni pana strang si eu banutii!
deci..
la gagici!
hihi..in curand o sa avem o beta mareeeeeeeeeeeeeeee mareeeeeeeeeeee!
haide bruni-ca se poate!

uratica spune:
scuze ca nu am prea scris..insa..asta-i viata!dar vreau sa o scot la capat!
fetele mele dragi!mi-e tare dor de voi!