FIV la Cluj 30

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

brunadria, felicitari pentru puiuti, da dea DD sa ramana cu tine vreo 9 luni, am emotii mari pt. tine, sper din tot sufletul sa vii cu beta mareeeeeeeeee , cat pentru 2 bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui turqoise

brunadria, felicitari pentru puiuti, da dea DD sa ramana cu tine vreo 9 luni, am emotii mari pt. tine, sper din tot sufletul sa vii cu beta mareeeeeeeeee , cat pentru 2 bebici

turqoise multumesc
sper si eu sa vin cu beta mare saptamana viitoare..
sunt asa nerabdatoare
fetele ascunse..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

la Sf. Nicolae ca e ocrotitorul copiilor sa aiba grija si de puiutii tai si mosul sa iti aduca testul cu 2 liniute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui turqoise

la Sf. Nicolae ca e ocrotitorul copiilor sa aiba grija si de puiutii tai si mosul sa iti aduca testul cu 2 liniute

turqoise
doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

scuze,nu prea am mai intrat pe aici ,nu mai stiam noutatiele
voiam sa vad ce au mai facut dragutele de anamy,georgetani
uffff si cind am citit imi pare atit de rau....

ana te pup dragutza mea,sper ca te gindesti mai departe la fiv,nu?nu mai face stimulari pt IA ,nu se merita
te imbratisez si sper ca in curind va fi mai binesi-ti vei indeplni visul

bruni,sint cu ochii pe tine,hai tu trebuie sa incurajezi fetele

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna seara fetelor

brunadriace mai faci scumpa,ce-ti fac puiutii,stai cumintica in patut sa se prinda ,eu stau cu ochii pe tine ,nu de alta dar in cateva zile vreau sa scot agitatele si sa incingem un chef aici cu toatele!!!din suflet m-as bucura pt tine

bytziscumpa,chiar daca acum voi face o pauza tot nu ma las eu asa cu una cu doua,in legatura cu IA,nu stiu daca ai citi la sub. inseminari,este acolo o fata PETA care a reusit la a 7 a IA ,are la fel ca mine ovare micropolichistice,a raspuns exact ca si mine la celelalte IA ,a avut doar un fol ,iar la ultima IA a avut 3 foliculi si a si reusit.eu sincer chiar am crezut ca de data asta va fi bine,am avut si eu tot 3 fol(pt prima data),dar nu a fost sa fie,dar putea fi.
daca voi face FIV,asta numai dr meu va decide nu eu,cel putin asa mi-a zis ca nu vede probleme sa obtinem o sarcina,avand in vedere ca am 30 de ani ,va incerca pe varianta soft cu mine.
tu ce planuri de viitor ai?
sa te ajute D-ZEU sa reusesti sa-ti indeplinesti visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

fetelor astazi era sa fac o nebunie,dupa ce ca am o pisica persana de 7 ani,am adoptat 2 caini maidanezi(nu-mi m-ai trebuie alarma la casa),era astazi sa cumpar de la auchan un catel mic mic mic, shih-tzu de 5 saptamani alb cu negru,inca mai cochetez cu ideea,dar oare se va impaca cu persana mea?in orice caz eu am ramas innebunita dupa el

Mergi la inceput

anamy nici eu nu stiu ce fac...sunt un pic demoralizata...
ma doare burta mereu , tot am impresia ca e cm pe aproate...nu stiu mi e cam teama desi e cam devreme sa ma pronunt cred eu , ca azi e abia z4..
oricum asta i viata!! ce va fi va fi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

anamy nici eu nu stiu ce fac...sunt un pic demoralizata...
ma doare burta mereu , tot am impresia ca e cm pe aproate...nu stiu mi e cam teama desi e cam devreme sa ma pronunt cred eu , ca azi e abia z4..
oricum asta i viata!! ce va fi va fi!!

nu ai voie sa fii demoralizata, hai fii fata cuminte ca va fi bine.Si io zic ca faci doua fetiteda????Si o sa stau pe aproape cind vii cu beta maareGindeste-te ca ai avut 2 blasto buni si sansele sunt mari de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

imi pare rau ca nu am mai apucat scriu dar asa, in mare sunt la curent cu ce s-a mai petrecut pe aici
anamy eu zic ca, in cazul nostru perseverenta e cheia reusitei, tu mai ai si avantajul virstei(eheeee, de-as mai avea eu virsta ta ce de fiv-uri as mai face)asa ca nu ne lasam
georgetani stiu ca e greu pentru tine acum, cunosc si eu atit de bine starile prin care treci acum dar nu abandona lupta.Intr-o zi va fi soare si pe strada noastra
pupici la toate fetele

Mergi la inceput