FIV la Cluj 30
Raspunsuri - Pagina 11
georgetani spune:
Salut fete dulci
, nu pot sa va parasesc, trebuie sa fiu alaturi de voi pentru a primi vestile bune de la voi -Bruni si Anamy care imi vor alina si mie un pic sufletul
Anamy lasa rushii ca au venit la mine cat pentru toate trei asa ca la voi doua vor veni 

Despre mine nu sunt chiar ok dar nici la pamant, daca DD asa a crezut ca e mai bine in acest moment incerc sa o iau asa cum mi-o da ca sigur stie el de ce e mai bine asa, nu-mi pica bine dar... asa e viata nu obtinem totul cand vrem noi ci doar cand trebuie si sper ca intr-o zi va veni si randul meu.
Acum e timpul lui Bruni si al lui Anamy 
LA MULTI ANI ! ANDREELOR, ANDREILOR 
brunadria spune:
georgicule sper sa vina cat de repede si randul tau..
asa este trebuie sa fim pregatite dinainte si cu raspuns negativ si pozitiv, stim ca se poate cum nu se poate,iar noi in functie de asta continuam , dar nu ne lasam doborate!! la urma tot o sa reusim![]()
sa ti dea dd putere sa continui lupta , sa iesim invingatoare
multumesc de gandurile bune
sabine spune:
Fetelor asa cum am estimat in ziua ia, nu am reusit nici acum.Ma doare burta ingrozitor, cm trebuia sa vina ieri....dupa dureri in noaptea asta va fi prezent...cam fara cuvinte si inca nu stiu daca in decembrie voi incerca inca una...ultima sa am 6 in total iar apoi sa incerc vitro.
Va doresc bafta si tin pumnii.
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Fetelor asa cum am estimat in ziua ia, nu am reusit nici acum.Ma doare burta ingrozitor, cm trebuia sa vina ieri....dupa dureri in noaptea asta va fi prezent...cam fara cuvinte si inca nu stiu daca in decembrie voi incerca inca una...ultima sa am 6 in total iar apoi sa incerc vitro. Va doresc bafta si tin pumnii. ![]() |
sabine imi pare rau ca nu a fost sa fie , poate reusesti sa mai faci una in decembrie(cea norocoasa)..
cu cine ai vrea sa faci fiv? tot cu surcel?
iti doresc sa nu ai parte de fiv ci sa reusesti cu urmatoarea ia!
bafta multa
brunadria spune:
neata!!!
a sosit momentul mult asteptat!!!
yupiii, intr o ora sunt gravi!!
merg sa mi iau puiutii acasa!!
sabine spune:
Fiv-ul il voi face in Austria, Bruni.E mult mai complicat decat o inseminare asa ca mai bine acolo.
Anamy, cum esti?
Bruni, tin pumnii.
brunadria spune:
sunt fericita posesoare a doi blasto super qualite
va multumesc pt sustinere , revin cu amanunte mai incolo!!

georgetani spune:
Felicitari Bruni, sa dea DD sa fie la fel de bine pana la 9 luni 
, acum stai cumintica ca gemenii tai sa se lipeasca biiineeee de mami a lor cat pentru 9 luni 
kry spune:
BRUNI FELICITARI!!!!! o sa fii mamica de gemanuti
Georgi, nu-ti pierde speranta
Pupici tuturor
26+