FIV la Cluj 30
Raspunsuri - Pagina 10
Moniland spune:
Brunadria, te felicit si eu pt productia de oute. Din cate stiu embrionasii se prin prin ziua 6-7 de la punctie. Mi se pare ciudat ca ti transfera atunci. Poate au ei o tactica si ii baga direct in endometru
. Iti tin pumnii mai departe. 
Pup toate fetele de la subiectul acesta 

de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Brunadria, te felicit si eu pt productia de oute. Din cate stiu embrionasii se prin prin ziua 6-7 de la punctie. Mi se pare ciudat ca ti transfera atunci. Poate au ei o tactica si ii baga direct in endometru ![]() Pup toate fetele de la subiectul acesta ![]() ![]() ![]() de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009) |
moniland multumesc draga mea

m am gresit eu in calcule..
joi am facut punctia si mi a zis ca ET il fac marti sau miercuri, deci z5 sau z6...
pup printesele Laura si Irina

prea mult mi se pare sa astept atata si mi e frica , am emotii, sa nu se intample ceva si sa nu am ce transfera...
brunadria spune:
crisule ce ai mai hotarat?
ai mai vb cu surcel?
mai cere o parere si altui dr ? chiar daca vrei sa continui cu surcel..
sa faci alegerza potrivita si sa ti ajute d zeu
brunadria spune:
julia ce ti face printesa?
e cuminte, doarme bine , papa bine?
kry tu esti bine,? graviduta noastra..
si mamicile , nu prea mai au timp sa intre sa ne spuna povesti despre stfumfii lor..dar speram ca sunteti bine cu totii![]()
mara ce mai faci?esti narabdatoare sa ti iei puiutii acasa? abia astept sa ne anunti vestea cea mare ca nu se mai poate altfel..
maddutz
,mi e dor de tine, cand ai timp mai da un semn sa stim ca esti ok!
uratica ce ai mai facut? cand intri pe mess da mi buzz ca sunt pe invizibil mereu, sa ti spuna fata ceva![]()
apalina, turqoise,lilicica, denissu,nadiasi restul fetelor
chiar asapetru ce mai faci , ceva planuri?
medut
uratica spune:
georgie-

fara cuvinte.......

bruni-bravo fata frumoasa!asa te vreau!
anamy-hai cu liniutele te rog!
uff..cand vroiam si eu sa va multumesc ca mi-ati tinut pumnii si mi-a mers bine-ptr ca acum muncesc....citesc o astfel de veste!
e greu......insa....cand spui ca nu mai poti-poti de 10 ori mai mult!asa ca fetele nu ne lasam!ne-am inteles?fiecare sut in fund e un pas inainte!
medut-
!
gasca de fete,gravidute si mamici!
anamy spune:
buna dimineata fetelor!!!
vad ca nici una nu s-a trezit sa de-a cafeluta,asa ca va servesc eu 

,avem si ceiut si ciocolata calda!!!
bruni
pe cand ET?caci pe tine ne bazam sa avem II liniute!!
georgetani
eu deocamdata sant z10 de la IA, astept linistita sa vina rushii cred ca pe joi daca nu mai devreme.ma dor sanii si burta exact ca la CM
ma batea gandul ieri sa fac un test,dar mi-am zis ca oricum e prea devreme si nu numai dar arunc banii de pomana pe el,doar ca sa vad o singura liniuta
brunadria spune:
neata buna..
anamy multumesc de cafea , e tare buna
lasa tu gandurile negre ca nu stii niciodata de unde sare iepurele..
eu astept sa ma sune biologistul, sa mi spuna in ce stadiu sunt embrionasii mei si cand fac ET, asta in ideea ca mai am ceva embrionasi...mi e tare frica...
la gagici si 

andreelor!!
o zi minunata tuturor..
Cris_25 spune:
Sper ca ati avut un weekend linistit, fete dragi! 
Georgi draga, mai hai pe la noi ... ca te asteptam cu pupici si imbratisari

anamy, sa nu te aud ca esti pesimista, pana nu stii sigur ceva ... O sa radeti de mine, dar eu si dupa ce mi-a spus ca am trompele infundate, tot am mai sperat o vreme ca raman natural
Speranta moare ultima, nu-i asha? 
Bruni, neaparat trebuie sa vii cu vesti bune, daca nu vrei sa cadem toate in depresie de sarbatori

uratica noastra frumoasa ... bine ca-ti merge bine... De sarbatori ce faci? nu vii acasuca? ![]()
brunadria spune:
crisule ce faci draga? acu trec sarbatorile si esti pe baricade
eu am sunat la laborator , si nimic nou , nu au vrut sa mi spuna nimic!
doar ca ma suna maine la 8h30!
nu inteleg de ce sunt asa de secretosi?
georgicule
uratica ma bucur ca esti ok cat de cat
anamy gandire pozitiva vrem! da?