Gasca de Constanta *111*
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vladis/vladis.jpg)
vladis spune:
hei, cornelia, traiasca buniciica doar de-aia sunt ei bunici, sa ii rasfete, nu? vb si eu din proprie experienta
apropo de racheta, unde a gasit-o mosu', ca al nostru a avut de ales intre varianta lego, mai accesibila si una de la mothercare, care mi s-a parut cam scumpa, insa el e tot cu gandul la aceea, adevarul este ca semana mai mult a racheta decat ce a primit...peste tot se gasesc numai avioane si elicoptere. am vizionat si poze frumoase, ce ochios este vladimir
laura, giana nu a mai intrat de f multa vreme la subiectul nostru, ma gandesc ca decizia ei este legata de mesajele pe care le-o fi primit in urma hotararii pe care a luat-o (am citit acu' ceva vreme subiectul deschis de ea si polemicile pe care le-a iscat), ca la dat cu rosii se gasesc amatoare
dodo, sa dea DD sa gasiti o rezolvare, suntem alaturi de tine, o sa fie bine
bettyk, sa aveti parte de serbari frumoase, sa ne arati poze cu d-ra alexia! teatru face la palatul copiilor? intotdeauna am admirat trupa de acolo la serbari, copii intr-adevar talentati.
despre noi vesti mai putin bune...pana la urma a luat si vlad virusul, ca prea rezistase eroic, deocamdata e pe simptomatice de ieri dimineata, insa nu imi place evolutia, continua sa faca febra, probabil de maine va incepe si antibioticul; deci el a intrat deja in vacanta, imi pare rau de serbarea de maine, daca se intampla o minune si va fi bine poate il duc totusi sa se bucure si el de mos
cami, sper ca esti bine
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Vladis, vreau sa cred ca acum suntem bine . Noua mos Nicolae ne-a adus pe langa daruri si copii + sot bolnav
. A "colectionat" Alex de la gradi o enteroviroze pe care a impartit-o si la ceilalti
. Sambata noapte am deschis "noaptea alba" cu Alex febrila, iar duminica a tinut aproape Teo. Luni dimineata s-a dus sotul la serviciu dar nu a putut sta, a ajuns la medic... Azi dimineata i-am facut Teodorei ultima injectie (ampi + genta la 12 ore), Alex a terminat antibioticul marti (a spus medicul de la urgenta ca 3 zile sunt suficiente pt ce avea) si in seara asta se vaita ca o doare gatul
, asa ca am stresat homeopatul.
Noi am avut aseara serbarea la care a venit si Mos Craciun cu daruri pentru fete, si culmea, le-a adus ce si-au dorit . Incarc pozele pe care le veti putea vedea in albumul 3 de la semnatura.
Va doresc multa sanatate tuturor!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Azi stau acasa (sunt in concediu) si ma pregatesc pentur serbarea lui Stefan . E prima serbare, pentru ca anul trecut a avut varicela, iar in vara a fos tun haos general si nu a urcat pe scena
. Sa vedem daca Mos Craciun il intimideaza sau din contra il stimuleaza.
Camelia, multa sanatate va doresc!
Vladis si voua multa sanatate!
Racheta a adus-o mosul de departe, dar si a noastra seamana mai mult cu un avion (asta a si crezut Stefan initial ca e), doar daca o studiezi mai bine si citesti si NASA pe ea, iti dai seama ca e racheta. O vazusem si eu pe cea de la Mothetcare
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Imi cer scuze fata de cei ce si-au sarbatorit de Sf. Nicolae onomastica, pentru faptul ca nu le-am facut urari. Le doresc toate cele bune,sanatate si implinirea dorintelor.
Restanta la urari virtuale sunt si fata de Andrada (Adinutza), careia ii doresc sa creasca mare, sanatoasa si sa castige cat mai multe medalii/locuri fruntase la concursurile la care participa!
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Buna dragelor, am reusit sa-i programez pe amandoi la spitalul militar la dr Carstocea.Astfel pe 28 ian 2010 la ora 16,30 suntem acolo(100 ron /copil consultatia). Vom vedea ce ni se va spune pentru amandoi sper sa ma lamureasca si sa ia hotararea buna pentru copii mei. |
Gabi sper ca aceasta consultatie sa va aduca vesti bune!
![](pupic.gif)
Am citit cand s-a scris de micutul Leditiei, dar nu am avut timp sa scriu. Ii transmit ca sunt alaturi de ea si, ii doresc multa putere pentru a trece peste aceasta incercare.
![](floare.gif)
![](rugaciune.gif)
Am vazut poze si filmulet cu copii harnici (Cornelia si Vladis), care se pregateau de venirea lui mos Nicolae si bucuria lor la descoperirea darurilor.
![](icon_smile_big.gif)
Cornelia l-am admirat pe Vladimir, care a crescut foarte frumos
![](pupic.gif)
Va doresc we placut si insorit!
![](floare.gif)
![](foto.gif)
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ADINUTZA/ADINUTZA.jpg)
ADINUTZA spune:
M-am hotarat sa va scriu cateva randuri. Vreau sa va multumesc pentru urarile facute pentru ziua mea, ...mai bine mai tarziu decat niciodata, si pentru cele pentru ziua Andradei.
Cornelia, v-am admirat in poze, aveti o familie foarte frumoasa, trebuie sa fiti mandri de asta. V-am admirat si luminitele decorative, seara, cand treceam la munca
Copiii mei, de Mos Nicolae mi-au dat cea mai frumoasa dovada de dragoste-eu pregatisem doar pentru ei si pt sot cadouri, iar ei vazand nedreptatea facuta de "Mos" au ales o pereche de-a mea de incaltaminte si mi-au dat din dulciurile lor
Cami, multumim de urarile pentru campioni, se pregatesc din greu pentru ca vor sa ia locul l, anul viitor.
Si pentru ca vreau sa impartasesc cu voi bucuria mea aflati ca pe 15 noiembrie Bogdan si Andrada au participat la Brasov, la Cupa Romaniei la karate si au luat locurile 2 si 3 adica medalii de argint si bronz.
Vladis, eu nu iti stiu numele,...sper ca Vlad e bine, ce mult a crescut Miruna...e domnisoara
Dana, pe mine m-a molipsit cu semintele Tadim, colega noastra de forum Crig
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC
![](images/user_woman.png)
Madamsadamy spune:
Buna seara!!!
Eu tot fara net . Azi sunt in vizita, unde am dat la o parte cupilul. Adinutza tot raul spre bine, deci trebuie sa-i multumesc si lui Crig ca altfel spargeam ca proasta nasparliile de seminte de la bulgari.
Apropo, am ajutat fetelor o buna prietena la gradi sa seveasca tortul de ziua cupilului, si ce credeti ca a iesit?
( tort in forma de fluture cu tzatze)astept sa puna chiar ea pozele .
Cat despre Gabi - DODO_PUI poate in spiritul craciunului o ajutam cu baniii pentru consultatie. Ma ofer eu sa-i strang de la cine vrea sa ofere cat de putin. Ganditiva ca pentru o familie cu copii cu probleme ca ale ei si cu rate ptr casa e destul de greu si doar ptrn simplul consult. Hai sa facem in spiritul craciunului o cheta !!!!! Ce spuenti?
Ma puteti contacta la tel 0764476666. Nu ne trebuie mult , doar 200 de ron . Hai sa o ajutam. Eu dau 10%. Mai vine cineva cu vre-o cota ?
Va poop.
![](images/user_woman.png)
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamsadamy .... Cat despre Gabi - DODO_PUI poate in spiritul craciunului o ajutam cu baniii pentru consultatie. Ma ofer eu sa-i strang de la cine vrea sa ofere cat de putin. Ganditiva ca pentru o familie cu copii cu probleme ca ale ei si cu rate ptr casa e destul de greu si doar ptrn simplul consult. Hai sa facem in spiritul craciunului o cheta !!!!! Ce spuenti? Ma puteti contacta la tel 0764476666. Nu ne trebuie mult , doar 200 de ron . Hai sa o ajutam. Eu dau 10%. Mai vine cineva cu vre-o cota ? Va poop. Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002) http://community.webshots.com/user/Madamsadamy http://community.webshots.com/user/Madamsadamy100 |
Si noi ne alaturam! Te sun luni sa-mi spui cum ajung la "casier".
Cris mami de Alexia & Ana
Ontica Camelia spune:
Salutare tuturor!
Dana salutara initiativa ! contribui si eu cu 20 ron, voi lua legatura cu tine telefonic!
Cum v-ati bucurat de aceasta prima zapada? Noi ieri am fost cu mandrele la sanius si bulgarit . Sambata nici nu se asezase bine zapada si fetele voiau cu sania.
Noi aseara am fost la City sa vedem bradul si l-am gasit acolo pe Mos Craciun care facea GRATIS poze cu copii . Am primit fotografia in format A4 in 15 minute.
Apoi, am mers cu fetele la locul de joaca unde copiii se pot juca gratis 30 min daca parintii fac dovada ca au facut cumparaturi de min. 20 ron din oricare magazin din City mall.
Vreau sa incarc poza de la mall sa vedeti cam cum arata.
Va doresc o seara buna!
(5 aug 2007)
Ontica Camelia spune:
Am pus in album poza de la mall (scanata).
(5 aug 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vladis/vladis.jpg)
vladis spune:
hei, buna seara la fete!
ce sanius, ca eu sunt traumatizata inca de singura zapada de anul trecut, cand, dupa 2 ore de stat afara, seara eram cu vlad la urgenta si revelionul ne-a prins cu branula asa ca, pas din partea noastra, a trebuit sa il scot duminica din casa pana la socrela si, cum este inca bolnavior, nu mai face febra, dar behaie zdravan, l-am imbracat de abia putea sa se miste; din afara poate parea exagerat, dar cred ca am facut o usoara psihoza cu toate bolile lui
cami, ce amintire frumoasa! stii ca acu' ceva timp comentam in legatura cu poza de la gradi si pretul ei, dar a iesit de milioane, bine, recunosc ca si lui vlad ii place tare sa pozeze , are ceva veleitati de www.dropshots.com/vladis#date/2009-12-14/21:16:21" target="_blank">fotomodel iar tu spuneai ca e un cadou pt bunici, vreau sa zic ca acum este disputata poza cu pricina de toata lumea, imi pare rau ca am facut doar una.
mai fetelor, dana, adinutza, lamuriti-ma si pe mine cu semintele tadim, de unde cumparati, ca si eu sunt innebunita dupa seminte (cam la fel de mult ca dupa shoppingareala ) si am descoperit pe cele bulgaresti, solei, dar in ambalaj nou si sunt foarte bune, dar as vrea sa le incerc si pe acelea, ca prea le laudati
salut initiativa pt dodo o sa contribui si eu, dar in ianuarie, acum m-am mobilizat pt ledi.
va pup pe toate
editez sa va dau un link http://portablenorthpole.tv/home, poate nu l-ati vazut la "parintii intreaba..", eu le-am trimis mesaje la copii, bine, la vlad cu traducerea de rigoare, pt ca mesajul vine in engleza, dar oricum au fost incantati, chiar si miruna, care stie ce si cum, sa se vada cu nume, poza si dorinta in cartea mosului
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE