Gasca de Constanta *111*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dana, din proprie experienta iti spun acum. Cand am avut noi probleme cu RDS si am tot fost purtati cu zaharelul, chiar daca am fost si la birouri la ei si am depus reclamatie, pur si simplu am reziliat contractul pentru nerespectarea prevederilor contractuale.
Daca totusi nu vrei sa pleci de la ei, ameninta-i si cu OPC si asigura-te ca ai numele celui de la RDS cu care vorbesti despre problema, pentru a putea depune alta plangere peste capul lui. Dar scrisa si cu nr. de inregistrare.

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Dodo multumesc frumos .
Chiar am sa sun si sa fac programare.

Madamsadamy am patit la fel cu cei de la RDS, dupa 3 zile am inebunit , trebuia sa vb cu fratele meu care era plecat din tara si care a avut un mic accident la munca si eram praf...sotul suna de 3-4 ori pe zi si ii zicea ca o sa trimita o echipa.
Asa ca am pus mana pe tel si le-am zis : ca au imi respect contractul ,sunt cu plata la zi , daca nu eram dupa o zi imi taiau netul , sunt satula de ei si scuzele lor , nu platesc servicii de pomana si tipul de la tel calmitatea intruchipata , si i-am amenintat cu OPC si ca eu stiu cu cine vb dar el habar nu are cu cine vorbeste si daca in 3 ore nu da drumul la cablu i-am promis ca ramane fara job chiar daca el nu e vinovat....e dupa o ora si 40 de min a venit netul ......pe criza asta faza cu lipsa job-ului merge la greu
Ptiu ce m-am racorit ca nu ii suport deloccc .

noapte buna

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna, fetelor!

in urma sugestiei cameliei, am ajuns si eu la histria si am facut mare parte din cumparaturile de mosi, nu stiu daca era inainte sau dupa scumpiri, insa am fost multumita de suma totala, asa ca eu zic ca merita o incercare la "pomul laudat", mie una mi-a facut bine la buget, luata de valul carrefour/city mall uitasem ca exista si alternative, asa ca traiasca DC

in legatura cu RCS/RDS, am avut si eu probleme cu netul sau telefonul de-a lungul timpului si m-am lovit exact de aceeasi atitudine, de imi venea sa imi iau campii, problema este ca nici macar nu ai cu cine sa te certi, parca vorbesti cu un robot care repeta aceleasi replici de fiecare data, de genul "problema dvs va fi remediata in cel mai scurt timp".

am citit si eu despre problemele lui ledi si david, nimeni nu poate sa inteleaga deplin ce este in sufletul ei de mama, chinuit de spectrul acestui diagnostic, insa putem sa incercam sa o ajutam, fiecare cum crede de cuviinta.

eu sunt inca pe antibiotic, merge greu vindecarea (cred ca si din cauza de , asta e, daca-s viciata), miruna si sotul sunt bine, iar vlad, parca mi-e si frica sa spun ca e bine, sunt 2 luni de cand am venit de la bucuresti si el n-a mai fost racit, doar ceva tuse din cand in cand, oricum ia singulaire si aerius pe toata perioada iernii.

azi dimi la gradi a venit mos nicolae cu o sacosa destul de generoasa cu dulciuri, un gest frumos pt copii, macar sa stim, vorba aia, ca "aici sunt banii dvs" ; vlad cauta de zor in punga cadoul pe care i l-a comandat mosului, a fost greu sa il lamuresc ca mai are de asteptat 2 zile pana cand il va primi acasa, in ghetute.

crig, adinutza, dady, cornelia, bettyk...sunt atatea fete care nu au mai intrat demult, sper ca sunteti bine, prinse cu pregatiri de sarbatori
pupici tuturor si LA MULTI ANI anticipat sarbatoritilor de Sf. Nicolae

edit: dodo, la "parintii intreaba..." este un subiect despre cataracta congenitala, vad ca nu pot sa pun link-ul, se numeste "pata alba pe pupila" ; voi ce ati mai facut cu problema?

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

La multi ani, NICOLETELOR SI NICUSORILOR!!!!

Vaiiiii, nu-mi vine sa cred ca de doua zile nimeni, nimeni. A venit mosul la voi?
Ma scuzati dar cred ca trebuie sa specific si care Mos. In ajun de Mos Nicolae eram de munca, dar veneam acasa spre miezul noptii. Mi-am sunat sotul sa-i spun sa mearga la usa sa vada daca a venit Mos Nicolae si pe la noi. Mi-a raspuns ca inca nu, dar cand o sa vin acasa si o sa ma intind in pat sigur o sa vina un MOs. Mirata l-am intrebat: cum, care MOS? Rasp: MOS ENE!!!!!Vaiiiiiiiii, si pana am ajuns acasa nu am mai intrebat nimic, dar surprizaaaaa, cand am intrat la usa erau o pereche de cizme de-ale mele pline cu yam-yam. Seminte din alea TADIM, cu care m-am spurcat la Adina si de atunci nu mai pot sparge alt tip de seminte, si multe alte dulciuri(de parca mi-i le permite MONTY).Oricum am tras o concluzie unica, AM FOST CUMINTEEEEEE!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna ziua fetelor. nu am mai intrat de mult,spre rusinea mea, dar sunt prinsa pana peste cap cu tot felul de probleme iar cu programul incarcat al mandrei mele,cad rupta de multe ori seara.
urez la MULTI ANI tuturor celor care si-au sarbatorit zilele de nastere, de nume, ANDREI,ANDREEA SI NICOLAE,NICOLETA. le doresc multa sanatate si sa isi implineasca toate visele.\Va pup.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

mai sa fie, cata discretie sau in afara de dana a fost toata lumea obraznica si n-a venit mosul cu

hai sa va zic, vlad ne-a dat trezirea de la 6.30, nerabdator sa vada ce a primit, normal ca i-au fost indeplinite dorintele si a primit o racheta si un puzzle cu dinozauri, miruna ceva asa, mai de domnisoare, chiar si eu am gasit in ghete, chiar daca mosul meu lipseste asa ca ne-am bucurat pana ce a trebuit sa ma apuc de "crosetat" racheta, care este din piese de lego, deci ieri am avut ocupatie cam toata ziua, m-am jucat aveti www.dropshots.com/vladis#albums/decembrie%202009" target="_blank"> aici dovada produsului finit.

bettyk, bine ai revenit, sper ca problemele sunt placute daca ne-ai bagat un zambet alexia are si activitati extrascolare?

pupicei tuturor!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata tuturor. sunt probleme nu chiar neplacute dar care imi creaza de multe ori stres.
si daaaaaaaaaa, Alexia are si activitati extrascolare,teatru si balet. si avem saptamana asta vreo 3 serbari,costumatii diferite si am de alergat.
abia astept sa intre in vacanta sa ma relaxez un picut.
Va pupic si va doresc o zi buna.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Vreau sa va intreb daca voi mai stiti ceva de Giana. Vad ca nu mai apare online nici pe mess, nici pe forum de ceva timp. Stiti ceva de ea? Multumesc.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
am reusit sa-i programez pe amandoi la spitalul militar la dr Carstocea.Astfel pe 28 ian 2010 la ora 16,30 suntem acolo(100 ron /copil consultatia).

Vom vedea ce ni se va spune pentru amandoi sper sa ma lamureasca si sa ia hotararea buna pentru copii mei.

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna ziua!

La multi ani sarbatoritilor sfarsitului de noiembrie si inceputului de decembrie!

Eu am fost depasita de evenimente si am ami ramas o perioada si fara calculator si net.

Dodo-pui, sper sa aveti un raspuns clar de la oftalmolog, ca s astiti incotro va indreptati. SI mai sper ca lucrurile sa stea mai bine decat credeti acum .

Vladis, felicitari pentru racheta ! Si Stefan a solicitat si primit una, dar nu e lego . Iar a fost prea darnic Mos Nicolae, dar la noi bunicii nu se pot abtine sa nu puna si ei ceva in ghete.

Poze mai vechi (noiembrie) aici: http://picasaweb.google.com/cornelianis/2009Noiembrie# si mai noi aici: http://picasaweb.google.com/cornelianis/2009Decembrie#

Mergi la inceput