Gasca de Constanta *111*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68

DanaAlex...sunteti bine??Cum a fost in vacanta cu duracell-ii?

suntem bine...vacanta au avut doar de craciun 2 saptamani, urmatoarea vacanta este de paste... s-au acomodat fff bine la gradinita, doamnele sunt tinere si dragute, au invatat cate ceva in engleza, Tibi e haios tare, are 2 prieteni in grupa lui(de fapt sunt doar 3 baieti) si numai de ei vorbeste, Nana doarme cam 3-4 nopti/sapt la bunici in perioada asta, ne e comod si noua, iar ea e incantata tare...la inceput am fost mai reticenta, dar cand ii iau de la gradi ea vrea la bunici, Tibi vrea acasa si totul e ok, adevarul e ca simteam nevoia de odihna, iar frigul de afara mi-a oferit conditii excelente de "barlogeala".
E atat de usor cu un copil, am mai spus-o si o repet...poate ca sunt eu obisnuita cu doi...nu stiu, insa cert e ca atunci cand e unul, acela e mult mai cuminte, nu are cu cine se inhaita, cand sunt amandoi acasa, nu va puteti imagina ce fac in casa, mai nou au o mare pasiune sa scoata de prin dulapuri...oricum una peste alta e mai frumos cu 2, dar mai lejer cu 1...nu vreau sa ma gandesc cum e cu mai multi altor mamici ...si cand ma gandesc ca imi doream 3-eheee...
Cam atat despre noi, asteptam sa vina vremea buna de iesit prin parcuri, mi-e dor de plimbari, de plaja...si cand ma uit pe geam si vad zapada

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna seara ,cine are blog si doreste sa puna banner pentru a-l ajuta pe Florin va rog transmiteti-mi mail sa va transmit codul.

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimi!
Doua zile si nimeni nu mai scrie?????ntzzntzz...
Cami, sa-ti dea D-zeu sanatate si bine ...dupa sufletul tau.....Mokika iti multumeste prin intermediul meu.....Astazi intra la dl.dr cu lamele si rezultatele lui Florin.E la Viena...ce-i viata asta...in loc sa mearga de placere acolo...sa se distreze .

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sa-l ajutam pe Florin!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Gabi, te rog transmite-mi mie codul pt Florin.

Miha, . Poti da, te rog, mai multe detalii despre ce trebuie scris pe formulare? Eu nu am prea avut venituri anul trecut, sotul nici atat, dar macar putem ruga prietenii sa completeze.

ici dulci tuturor

http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
Cami, sa-ti dea D-zeu sanatate si bine ...dupa sufletul tau.....Mokika iti multumeste prin intermediul meu.....Astazi intra la dl.dr cu lamele si rezultatele lui Florin.E la Viena...ce-i viata asta...in loc sa mearga de placere acolo...sa se distreze .

Ma rog ca medicul vienez sa dea un raspuns favorabil. Doamne ajuta!

Mihaela multumesc pentru urari!
Dana se pare ca zapada de care ne-am "bucurat" atatea saptamani a "ajuns" multor constanteni/romani pentru cativa ani. Si noi asteptam vreme buna pentru a face miscare prin parcuri.

Va doresc un we placut si...romantic , iar celor ce se pregatesc de petreceri le urez spor la treaba...si distractie placuta!

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Dragele mele, cu bune si cu ... mai putin bune, va invit la capitol nou.

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput