Gasca de Constanta *111*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Am vorbit astazi la telefon cu Mokika si este hotarata sa-i administreze gelul cu aloe de la Forever, pentru ca Florin nu mai poate lua pastile...Luni v-a cumpara prima doza pentru o luna. Desi o voi ajuta sa ia gelul la pret de distribuitor suma este destul de mare acum cand are atatea cheltuieli:4 buc x 16,07E+tva= cca 76E(~310 lei)-4 sticle-Va rog din tot sufletul sa-i ajutam, putin, fiecare cat poate pe conturile afisate deja de fete,le reiau...haideti fetelor sa ne mobilizam, acesti copii(mari) traiesc o drama!:
Cont in euro - RO70RNCB011403189561002 (EUR) - BCR Sucursala Constanta - Marinescu Monica
Contul in lei: RO84 RZBR 0000 0600 0274 1556 deschis la Raiffeisen Bank SA Agentia Constanta, pe numele MARINESCU FLORIN. (este contul de card unde isi primeste salariul)

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sa-l ajutam pe Florin!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
La multi ani Alexandra (jone)! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!
jone sa va traiasca sarbatorita si sa bucurati de cele doua printese ale voastre! Ati revenit pe taram dobrogean sau sunteti tot la Braila?
Gabi felicitari pentru mergareata, aveti o multime de "treaba" , mai este ceva la loc prin casa ?.
Tania felicitari pentru auditul cu rezultat bun!

Ma bucur ca au intrat sa ne salute prietene dragi, va asteptam cu drag in limita timpului liber.
Ce faceti? Noi azi am avut program administrativ dimineata, apoi am lenevit, pe seara am vrut sa scoatem copii la aer, dar ei au pus conditia ca vor afara doar daca le lasam sa se tavaleasca in zapada , care zapada nu stiu, ca toata este ori plina de kk de caini ori gheata. Au fost cateva zile la bunicii care stau la curte si au avut la dispozitie toata zapada din curte .

Va doresc numai bine si we linistit!

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragelor, Angelique scrie cat de des poate despre situatia MOnicai si a lui Florin, pe blogul ei: http://zicolorata.blogspot.com/2010/02/update.html (au nevoie de foarte multi bani!)

Uitati articolul aparut azi in Cuget liber http://www.cugetliber.ro/1265407200/articol/56122/un-constantean-are-nevoie-de-ajutor-pentru-a-invinge-cancerul/

Azi Monica se intalneste cu Telegraful si luni mai are o intalnire importanta la Consiliul Judetean, in asta din urma ne punem toate sperantele, speram sa se concretizeze ceva...

Va rugam, din putinul pe care il are fiecare, contribuiti si voi, cu cat puteti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Jo, sa va traiasca Alexandra si surioara ei! Sa va aduca mereu numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Va multumesc in numele Monicai pentru implicare! Avem si paypal pt Mokika cristinadobres@gmail.com

Tania, ma poti suna oricand, chiar si seara, fi-miu adoarme de obicei pe la 10, problema e sa aud eu telefonul ca de obicei le am peste tot prin casa mai putin langa mine...

Va pup pe toate.

Barfe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

Gabi felicitari pentru mergareata, aveti o multime de "treaba" , mai este ceva la loc prin casa ?.

La locul lor?Care oare a fost locul lor

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68

DanaAlex,Gabi, Adina...hellooooo pe unde sunteti??

aici sunt, citesc ...sunt terifiata de aceste vesti despre sotul Monicai...- Doamne ajuta sa fie bine!...toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68
Multe fete.....au parasit subiectul....poate lipsa timpului,poate pb care ne coplesesc pe toti...ne-ar placea insa macar din cand in cand sa primim un semn de bine din partea lor...asa macar ca am fost ani de zile prietene virtuale si la bine si la rau
We placut tuturor!

m-am simtit cu musca pe caciula.....asa ca iata-ma...
suntem bine,insa am trecut printr-o perioada mai agitata cu Mihaita...iar acum ma agit sa strang formulare cu 2% pt Mihaita(fetele stiu..dady,vladis)..pe aceasta cale,va rog,daca nu ati facut-o deja,daca vreti si puteti sa completati pt noi formulare cu 2%....

angi,desi cu intarziere urez si eu La Multi Ani,Mirunei...sanatate si mult noroc!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

vad ca am mai avut sarbatoriti....asa ca ures si eu tuturor la multi ani,cu sanatate si mult noroc!

cami,sa va traiasca finutul sa va bucurati de el!

tania,cateva pagini mai in urma ma rugai sa-ti dau detalii despre preturile la manichiura....vb la tel!si felicitari pt ca s-a terminat cu bine cu auditul!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

La multi ani Alexandra (jone)! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!
jone sa va traiasca sarbatorita si sa bucurati de cele doua printese ale voastre! Ati revenit pe taram dobrogean sau sunteti tot la Braila?

Tania felicitari pentru auditul cu rezultat bun!

--------------------------------------------

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

Aceleasi urari si de la mine.. jone ne mai citesti...?

Camipt. urare!
Mihaela,astept detalii..cu telefoanele sunt mai zgarcita si nu din cauza banilor(am sute de min incluse) cat din cauza timpului pe zi...seara imi mai aduc aminte de prietene,dar fff tarziu dupa ce scap de ceceni si asta se intampla cam dupa 22 ora de culcare a lor.
DanaAlex...sunteti bine??Cum a fost in vacanta cu duracell-ii?
Kris,te sun maine...

O saptamana placuta tuturor!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sa-l ajutam pe Florin!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput