Gasca de Constanta *111*
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
CRIXIA spune:
Camelia, La mai muult curaj Alexandrei!!!
La noi a venit zana doar la primul dinte, la urmatorul nu a contat ca nu a adus ceva zana, era foarte fericita ca il poate pastra! Il are la loc de cinste intr-o cutiuta visinie de inel. Cred ca a fost ff trista ca pe primul l-a pierdut la canal.
Cris mami de Alexia & Ana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Ce mai faceti? cum ati inceput saptamana? Important este ca peste doua zile se termina si vine alta...
Noi luni am avut o "criza de personalitate" sau mai bine spus o incercare de manipulare facuta de Alex parintilor mei . sper ca noi, parintii ne-am facut intelesi si ca o va lasa mai moale.
In rest suntem bine, munca-acasa-copii.
Zilele astea separe ca am avut sarbatoriti: 09.01 mygirl, raluca(dumitrulaura), 11.01. mery_anna, 13.01. Mihai Cristian (bdana), va dorim numai bine, sanatate si un calduros La multi ani!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Madamsadamy spune:
Buna seara!!!
Ce noutati sa va dau despre mine? NU MI_A TRECUT RACEALAsau ce-o fi asta. Sunt racita de o saptamana, saptamana in care am luat ospen, zinnat si acum fac injectii de ampicilina cu gentamicina. Remedii? Nu ma mai doare capul, dar inca tusesc imi curge nasul si i-am dat si sotului meu ,o portie. Asa ca acum trebuie sa ne pregatim si mergem impreuna la intepat
++++++++
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mery_anna/mery_anna.jpg)
mery_anna spune:
Multumesc mult,mult pentru urari.
Sanatate si numai bine tuturor!Sa avem puterea sa trecem peste toate.
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Pup!
Dana, sa nu fie gripa raceala ta .
Va spuneam ca inainte de Craciun am fost raciti/gripati eu, Maria, Stefan si chiar si Vladimir un picut. Pe mine m-a lovit cel mai rau, am zacut pur si simplu, cu febra si tot tacamul. De fapt am avut eu si copiii mari toate simptomele porcinei. Medica d efam. ne-a spus atunci sa luam antitermice, oscilocccinum si cam atat. Dupa Revelion am fost plecati o saptamana la munte, perioada in care Maria a inceput sa tuseasca. Tusea s-a agravat si a ajuns sa faca multe accese de tuse pe zi, de varsa tot ca manca . Alte simptome nu avea, dooar ca ca era cam palida. Abia luni am ajuns cu ea la dr. si se pare ca are pneumonie. E sub tratament cu antibiotic si Eurespal. Inca tuseste, dar e mai bine. Doctorita ne-a spus de cand ne-a vazut ca foarte probabil am avut porcina si la Maria e o complicatie
.
In alta ordine de idei, am fost in Bucovina, in formatie completa. A fost opbositor, dar frumos. Copiii s-au comportat ca de obicei , dar cred ca incepem noi sa facem fata mai bine
. Daca aveti timp si chef am cateva fotografii aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2010Ianuarie#
La multi ani sarbatoritilor!
Multa sanatate tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vladis/vladis.jpg)
vladis spune:
hello, fetele, am cam lipsit...dar motivat, la noi s-a reintregit familia, drept pt care am sarbatorit craciunul pe vechi cu musafiri, fini si tot tacamul, azi ne pregatim sa facem si revelionul pe vechi, ca asa s-a nimerit, suntem invitati la o petrecere, asa ca pana la urma nu ramanem in urma la distractie
cornelia, am vazut poze cu 3 pitici, de cate ori va vad ma gandesc ce frumos pare totul din afara, dar cata rabdare va trebuie probabil cu toti, cum au suportat copiii drumul pana in bucovina, ca ai mei pana la bran deja erau la limita (si noi la fel ) sanatate mariei!
apropo de gripa si noi toti am fost raciti rau in decembrie si cand am intrebat dr de fam si pediatra de porcina m-au luat cu..."haideti, doamna, fiti serioasa!"
dana, sanatate si tie si sotului!
tania, ma bucur ca ati avut parte de sarbatori frumoase, multumesc mult pentru urari
in alta ordine de idei, mai nou am un pitic pe creier si as vrea sa ma duc la un control dermatologic, daca stiti ca vreunul dintre dermatologii din cta sa aiba dermatoscop la cabinet poate imi dati si mie de stire.
va pup si va doresc zile linistite
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Cornelia refacere rapida Mariei! Am vazut pozele de la munte, mi-au placut tare, dar cea cu cu Vladimir in zapada, este favorita mea.
felicitari sunteti o familie foarte frumoasa!
Vladis din pacate nu te pot ajuta in legatura ce dermatologul. mama mea mergea la Cioabla (are cabinetul unde il are si sotul ei, vis-a-vis de fostul CEC, unde iese 48 in IG Duca - str.Jupiter nr 11, dar nu stiu daca are dermatoscop. Da un telefon si intreaba: telefon : 0241/639069.
Multa sanatate! Ce noroc pe voi, ati petrecut mai mult, bravo!
Dana refacere rapida amandurora!
mery_anna .
Una peste alta, hai sa ma vait si eu la voi. Nici mie nu-mi este prea bine, ma doare gatul, sinuzita mea este "vraiste" = abia respir
. Am inceput sa i-au simptomatice si parca, parca imi este mai binisor. din fericire fetele sunt la bunici we acesta si ma pot doftorici fara teama de ale cotamina si pe ele. Eu am stat in curent la serviciu, asa ca stiu sigur de la ce mi se trage.
Va doresc numai bine si we placut!
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mery_anna/mery_anna.jpg)
mery_anna spune:
Buna ziua si bun gasit in aceasta zi friguroasa!E un frig afara!...
Stam in casuta la caldurica si bem vin fiert,pentru cine poate,mancam o sunculita cu ceapa sau usturoi si o ciorbita acrita cu zeama de varza,asta ar fi un remediu care se mai practica pe la tara si functioneaza.
La d-na dr. Cioabla am fost si eu cu ceva timp in urma si am fost tare multumita.Cred ca e unul dintre cei mai buni dermatologi.Datorita problemelor mele cu Ionut m-am lovit de fel si fel de necazuri la care nu oricine gasea rezolvare.Daca mergeam la urgenta imediat i se punea eticheta copil cu probleme si urma calvarul: internare,investigatii,intepaturi,radiografii de cele mai multe ori inutile,in cazul oricarui alt copil acestea poate ca nu erau neaparat necesare si putea fi tratat acasa.Asa ca a trebuit sa caut medici pediatri buni,care sa nu vada in noi o cauza pierduta.Am gasit doua doctorite minunate si profesioniste,pe care vi le recomand cu toata increderea,daca cineva are vreodata nevoie.Acum Ionut are o anemie cam mare,cauzata de lipsa fierului si sper tare mult sa se rezolve ca e cam palidut.Am inceput si sedintele de logopedie,suntem increzatori ca vom avea rezultate bune.Are o voce asa de frumoasa!...
Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
bettyk spune:
Buna dimineata dragele mele. Ce mai faceti?
Ce timp este afara!!!cu chiu cu vai am ajuns dimineata la scoala. Fii-mea in schimb e foarte incantata. abia asteapta sa iasa de la scoala sa se joace in zapada.
Va doresc o zi buna!
VA PUP.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!serbari
Ontica Camelia spune:
Salutare dragelor!
Cred ca ne ajunge atata zapada, voi ce parere aveti? In afara de bucuria copiilor, pentru adulti nu mai este o placere. Asta cel putin pentru cei ce au fost nevoiti sa foloseaca RATC-ul si in loc de autobuz au ajuns pe jos la serviciu.
Noi doar ce am intrat de la zapada si incercam sa ne incalzim.
(5 aug 2007)