Gasca de Constanta *111*
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andata Miha, ca de obicei atat de scumpa si dedicata altora. Stii deja cat te iubesc, nu? |
mai nu ma mai lauda atat,ca o sa mi se urce la cap!
![](alcool.gif)
acum serios vb,fac si eu ce pot si pe copilul meu l-au ajutat alti oameni,conteaza enorm sa ti se intinda o mana cand ai nevoie!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
![](comoara.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bettyk spune:
Buna dimineata Constanta!
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Ion, Ioana. multa sanatate si numai impliniri.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!serbari
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna dimineata CT,
o zi frumoasa si tot ce va doriti! La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
mai nu ma mai lauda atat,ca o sa mi se urce la cap! ![]() acum serios vb,fac si eu ce pot si pe copilul meu l-au ajutat alti oameni,conteaza enorm sa ti se intinda o mana cand ai nevoie! cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com MIHAELA ![]() ![]() ![]() Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M ![]() |
Mihaela ti-am trimis mess dar se pare ca nu ai primit .Am facut blogul lui CostiMai am nevoie de o pozica de actualitate .Ai idee unde sau daca pot gasi link-l cu emisiunea de la Neptun??
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Madamsadamy spune:
BUna ziua CONSTANTA!!!!!
LA MULTI ANI!!!!celor care-mi poarta numele si cei cu numele IORDAN & IORDANA, multa sanatate si un an nou bunnn.
LA MULTI ANI!!!si pentru cei de azi cu numele ION IOANAmulte sanatate si un an mai bun.
Imi motivez absenta si primiti-mi scuzele de rigoare pentru intarziere in felicitari. Timp scurt, perioada aglomerata, vizite si job. Acum sunt captusita cu o raceala in urma unei seri dansante pana la epuizare. Sufar dar sufar placut. Deseara o masa cu cativa prieteni o sa ma remonteze sigurrrrr.
Gabi , felicitari ptr initiativa Bafta!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
La multi ani IorDAN / IorDANA & Ion/Ioana, sa fiti sanatosi, bucurosi si norocosi!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andata Cami, ai reusit sa faci fata sa creasca mai repede ![]() Cred ca Alex a fost incantata sa mearga cu tine. |
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Alex a fost incantata la culme. si acum suntem amandoua pana vine sotul cu teo de la bunici, si este ff in verva.
Va doresc o seara buna si distractie placuta celor ce sarbatoresc onomastica (personala sau a rudelor).
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](foto.gif)
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
Seara buna dragelor!
Cam liniste pe aici, sper ca sunteti bine si ca linistea se datoreaza lipsei de timp.
Va doresc numai bine si sanatate!
(5 aug 2007)
CRIXIA spune:
salut!
La multi ani in noul an! La multi ani sarbatoritilor saptamanii ce se incheie!! Sa traisca cu numele Ion, Ioana, Oana si alte derivate!!
Observ prima pe lista sarbatoritilor nostri chiar mami Mygirl, un om la sufletul meu, ca de altfel, toti prietenii mei DC!! La multi ani mygirl, te asteptam cu vesti bune tot timpul!!!
Noi, ca si Camelia, am reinceput activitatile sportive, gimnastica ritmica. Mandra mea a ales gimnastica in defavoarea dansului....spre mirarea mea, caci la gimnastica se munceste intensiv. Sper sa-i placa in continuare! Nu puteam sa merg in fiecare seara cu ea, iar apoi sa faca fata si programului de seara pentru intreaga familie!
Ana e bine, papa si doarme, si saliveaza non-stop, ca un melc....mai sunt zile cand sare din program, sigur o deranjeaza gingiile, dintisorii. In curand va trebui sa incepem diversificarea, despre care am mari emotii, e normal, nu?!
Azi a fost frumos, soare, am profitat...cica iar vine frigul!
Vad ca se discuta aprins peste tot de pandemie...v-ati vaccinat?
Cris mami de Alexia & Ana
Ontica Camelia spune:
Salutare!
De pandemie se discuta de mult, dar acum au constientizat romanashii. Vaccinul special nu l-am facut, pe cel sezonier, da. Daca se ingroasha gluma cred ca ne vom baga si la special.
Am uitat sa va spun aseara ca la noi a venit zana Maselutza , la Alex, de sf.Ion a cazut primul dintzishor de lapte
. Era ff fericita ca venit zana (i-a lasat banutzi sub perna
) si ca a fost "curajoasa".
Va doresc duminica placuta!
(5 aug 2007)