Condica salajencelor ( 104 )
Raspunsuri - Pagina 16
dianalaura spune:
Multam fetelor!
Cu blogu...l-am facut de mult, intr-adevar, adica am ales un template si am pus 3 poze...si am uitat de el pana alaltaieri.
Si acum m-am apucat sa imi pun alt template, gadgeturi...si cand ma uit, ce sa vezi? Aveam exact acelasi template cu Lissa de pe culinar...si da-i si schimba, ca o mai copiez eu la tortuir, dar chiar asa, pana si blogul...Dupa aceea am incercat sa imi schimb headerul, sa il am personalizat...in fine, am reusit ceva...acum ma pot reapuca sa mai pun din retete.
Va pup si mai revin.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
mihaela_s spune:
Ah, pai de Alex te intrebasem Oti, nu mare lucru . Oricum ai raspuns asa ca ma gandesc acum la altceva....
Cami, ma bucur ca v-ati simtit bine cu ai tai acolo...a inceput sa imi fie si mie dor de mama, desi cand e aici ne cam intzepam asa cate putin...Insa va merge in martie i Ameríca si ea, apoi prin iunie vine la noi...cred ca vom merge inapoi in Ro cu ea. Inca nu stim planurile pe vara...
Eu am vesti bune...azi am dat primele doua probe la engleza, una a fost OK...a doua aflu luni. A treia o sar, cea cu ascultat/inteles/raspuns la intrebari...dar cel mai groaza mi-e de oral, ca incep sa vb engleza si o dau pe suedeza...tare greu cu doua limbi simultan. Ei, dar e sansa mea...testul il dau cu un prof tare de treaba, care m-a ajutat mult la literatura suedeza cand o invatam si sper sa mearga. Tineti pumnii, nu stiu daca luni dau sau nu testul le engleza...Pana atunci insa am un we frumos, ne intalnim cu prietenii, fac papa bun si praji...abia astept!
O alta veste excelenta este ca e posibil sa lucrez jumate de timp, sau poate timp intreg la laborator din ianuarie. E o lege aici cum ca angajatorul care angajeaza emigranti aflati in primii trei ani in Suedia(eu am 2 ani in septembrie), primesc 75% din salarul acordat inapoi de la stat. Asa ca sa vedem...ce zice sefa...poate ca ma vor lua, le pleaca 2 persoane in pensie si cica nu angajeaza pe nimeni desi au nevoie de personal pentru ca nu au bani...asa pe mine ma iau aproape pe gratis.
, mai viu!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
Mihaela, iti doresc multa bafta la engleza!
Weekend placut tuturor!
Sper sa apuc sa impodobesc azi bradul, ca l-am adus in casa de 3 zile si tot asa e, dezbracat.
trebuie sa plec ca e tirziu
v-am pupat!
silvana_salajan spune:
Miha asta e o veste super buna! Adica 2 vesti super bune Eu cred ca vei lua la engleza asa cum cred ca te vor si angaja. Moama incepe sa rasara si soarele pe strada Salajencelor! Fetili am treaba de nu imi vad capul insa plodu ista mic nu doarme, nu sta singur, nu nika. Deci iar imi prevad o noapte alba Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
`neatza !
Va servesc cafelutza ca-s pe fuga . Maine e ziua soacrei si trebuie sa-i fac tortuletzul. Apoi mai am ceva cumparaturi de facut de pe platou. Azi ii voi intreba pe domnii cu carnea daca au magazin in Simleu si o sa-ti scriu aici, Oti.
Mihaela , felicitari pentru reusita de pana acum si multa, multa bafta si succes pe mai departe. Eu zic ca totul va fi bine, trebuie sa fii optimista si sa iti doresti sa se implineasca si toate vor fi ok
Cami , acum intru si iti trimit cadouri. Nu prea inteleg eu ce e cu acele cadouri , dar din cate zici tu cu cat ai mai multe cu atat va fi bradutul mai mare . Am vazut ca doar in 24 le putem deschide, asa-i ?
Diana, frumos blogul tau. Scrie mai multe in el ,o sa mai citesc si eu cand mai am asa cate putintel timp .
Bia, ce facusi cu cola ??? In loc sa o bei tu o varsasi pe tastatura ??? Vai, vai , vai ...
Fetelor, daca stiti pe cineva doritor de catelush va spun ca il donez pe al meu. Nu avem timp sa ne ocupam de el si ne emila sa-l tinem in garaj tot timpul.
Acum va tzuc, am fugit la cumparaturi si apoi la tort . Mai trec pe la voi
dianaiulie2009 spune:
Unde e criza mai fratilor ?????
Am fost pe platou la afumaturi si era o coada de vreo 50 de oameni. Am zis sa dau o tura de mall ca poate s-or mai imputina ... vezi de treaba ... fulllll , fuulllll ... tot timpul. Cumpara lumea cu plasele , de zeci de mi, chiar milioane de lei carne
Otilia, in Simleu e magazin in piata agroalimentara, firma se numeste Siciliana. Daca ai drum pe acolo luni da-mi un bip ca eu nu am mai apucat carnat dupa ce am sta 1 ora la coada s-au terminat ( nu chiar in fata mea, dar s-au terminat ) .
Mno ... criza, criza , da magazinele sunt pline
silvana_salajan spune:
Ha, ha Adriana! Eram precisaaaaaaaaaa! Pai de la astia iau si eu carnatul ca e buuuun ca cel de casa. Si mai au acei carnaciori subtiri picanti Hai ca merg ca mai am un tort de ornat si ma apuca foamea daca mai vb de carnati Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
` neatza , buna sa va fie viata !
Oti, multu de cooffeeee si de tort-uri
Da la cine facusi maica al 2 lea tort ???
Merg si eu sa intorc tortul soacrei sa vedem cum a iesit.
Am prestat www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/7887/Meniu-la-ziua-Mariei-partial-/" target="_blank">acest tort
mihaela_s spune:
Salutari si de la mine!
frumoase torturi, sa le dati/mancati cu placere!
Noi mergem la prietenii nostri azi. Ieri au fost ei la noi, am papat bun-mancare chinezeasca(m-am specializat in mancare asiatica, asta chinezeasca si cea thai imi ies la mare arta ) si apoi strudel cu mere facut tot de mine .
Iulian ne-a imbiat cu jumeri facute de el, stie el ceva fel de slanina cu carne ce se gaseste aici si a zis ca face azi si mergem sa papam, si sa vedem filmul "2012". Sunt curioasa cum e...desi mie astea SF nu prea imi plac.
O duminica cu soare la toata lumea! Va trimit eu daca nu aveti .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie