Condica salajencelor ( 104 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Va servesc cafelutza !

Eu inca sunt tot infundata. Ma tratez cu teraflu, echinaceea, oscilococcinum, paragripe, pastura. Sper sa-si faca efectul cat mai rpd k deja nasul meu e de-a dreptul un robinet. Dar numai apa chioara imi curge

O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, mersi de cafelutza!
Mai, dar tu nu stii ca raceala trece fara nimic in 7 zile si cu medicamente intr-o saptamana? Singurele medicamente bune la raceala sunt cele simptomatice, care te ajuta sa te simti mai bine. Restul sunt...apa de ploaie, parerea mea. La mine panadolul(sau alte denumiri cu acelasi continut) e sfant, e singurul care ma pune pe picioare cateva ore. Si pentru nas curgator/infundat picaturile. Ceaiuri multe...si sanatate!

Oti, ce mai invarte Alex?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

pc virusat

tastatura imbibata in colaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

pc virusat

tastatura imbibata in colaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

ce figura esti....
fetelor, mi-am tras blog.....si am pus si niste muzica pentru sufletul meu: cargo, phoenix, vama veche, metallica, aerosmith..ozzy osborne.. http://lumeadianei.blogspot.com
Miha, imi pare rau pentru faza cu engleza....ca nu te accepta anul asta la faculta...dar las...ca pana la urma daca ai reusit sa inveti suedeza, o sa reusesti mai usor cu engleza

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Fetele, mi-au propus profii de la scoala sa dau testul la engleza, acela de care am nevoie pentru facultate. Daca il iau, e posibil sa mai prind cursurile la facultate...asa ca saptamana viitoare dau testele la engleza. Asa ca va tzuk si am fugit la exersat teste din alti ani, ca sa vad cu ce sa mananca. Daca il iau bine, daca nu, nu...am sa fac scoala, nu e nici o problema. Dar tineti pumnii, ca poate am noroc!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Diana, frumos blogul! Daaaaar nu e nou......l-ai tinut secret .
Te-am trecut in lista mea, sa mai scrii. Si sa mai pui torturi . O sa mai trec...

Bia ai scris la Mos? Numai el te poate rezolva! Nu pe tine personal ci pe computerul tau cel nou.

Cami, ne-ai lasat in ceata?

adriana cum te mai simti?

Pe Oti nu o mai intreb nimic, o las sa raspunda la intrebarile trecute .

V-am tzukat dragelor, ma duc la nani...ca maine iar e o zi!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Am revenit.

Taare frumos a fost cu ai mei aici...asa, cam ca un pansament la suflet, sau cum sa-i zic...
Am avut un program destul de plin, nu am apucat sa mai fac si altceva inafara de sa ma odihnesc, sa merg la lucru, sa maninc, sa il scot pe rudy la plimbare zilnic iar in weekends am iesit de fiecare data pe undeva, de unde seara ne intorceam rupti de obiseala.
Mama a gatit tot timpul, tot felul de mincaruri de care noua ne fusese groaza sa ne apucam fara ea(cum ar fi placinte, gogosi), tot felul de supe(ceea ce noi nu prea mai mincam asa de des in ultimii un an sau doi).Apoi ne-a mai cusut la masina una-alta, ba cite un buzunar descusut, ba cite un pantalon care se cerea scurtat.Ii sunam in fiecare zi cind lucram, in pauza, sa vedem cine ce face pe-acasa.
Am iesit cu Rudy zilnic la plimbare, ba cu amindoi, ba doar cu tata, cite o jumatate de ora prin imprejurimi.
Pozele le-am pus, deocamdata, www.facebook.com/album.php?aid=126164&id=618958561&l=96cad77421" target="_blank">aici

Au prins numai petreceri: ziua mea, ziua colegului, Thanksgiving, ziua lui tata...

Mama s-a indragostit de Rudy...maare minune, ca ea nu suporta cateii nici la un metru in jurul ei.Atita il tot lua in brate si il pupa ca a trebuit sa o rog sa il mai lase si pe jos, ca incepuse sa se ceara in brate ca si copiii mici, Rudy asta.
Ne-am distrat de Rudy cu totii, tot timpul.Mereu aparea cu cite o soseta, pijama sau un chilot scoase de la laundry sau de pe unde a ajuns el sa se intinda dupa ele si alerga de zor cu ele in dinti, cu capul sus, prin casa.
Am umblat prin magazine, le-am mai cumparat una-alta.Mamei in special, ca ea saracuta are masurile nu cum e standardul de haine in Ro, ii trebuiesc mici si largute, plus ca nici nu am stiut exact ce ii place, de cinci ani de cind sint aici mi-am tot batut capul cam ce i-ar putea placea si uite ca am avut acuma ocazia sa vad pe viu.
S-au minunat la tot pasul, pina in ultima zi de stat aici, de toate cele.
Ma bucur ca s-au descurcat pe drum incolo si ca au ajuns cu bine vineri seara acasa.

Cam asta e, pe scurt.Telegrafic, ca iar e 9,30 seara.

Mai intru eu zilele astea oricum, simbata am liber dar colegu are de mers la lucru...

mai nou intru si pe Facebook, am acolo ferma si tare e fun! Adriana, trimite-mi si tu cadouri ca sa imi creasca o data bradutul, ca tare mic e si Craciunul se apropie!

sper sa puteti vedea pozele...

va pup inca o data si ma las cafeaua pe masuta pregatita.
am plecat la culcare!

Mergi la inceput

La inceput, femeia este ca si Real ("Fara egal"). Dupa un timp, femeia esteca si Cora ("Stii de ce revii"). Apoi este ca si Kaufland ("Nu gasesti altamai ieftina"). In cele din urma femeia este ca si Carrefour ("Daca gasestialta mai ieftina, iti returnam de 10 ori diferenta")! -Vine sotul acasa si-si intreaba nevasta: -Ce ai face daca as castiga la Loto? -As lua jumatate si te-as parasi, raspunde sotia. -Perfect, spune sotul. Am castigat 12 dolari. Ia 6 si dispari ! Dulciuri

Mergi la inceput

'neata! Dupa cum va dati seama, nu am timp nici sa respir. Alex ne tine in focuri pe toti, e mereu in priza.Diana fain blogu. Incepui acu vreo luna si io unu da nu mai avui vreme de el veci.Miha, zau daca stiu de ce intrebari vorbesti. Mai nou uit de la mana pana la gura, cred ca tre sa iau oarisce de memorie. Cam atat, ca deja Alex intoarce casa. Inca nu merge singur decat daca se tine de ceva. Are o masina mare cu un cadru in spate, se tine de el si o plimba prin casa Dar singur nu Dulciuri

Mergi la inceput