Idei de cadouri pentru pitici.
Raspunsuri - Pagina 6
Deianira spune:
Ideea cu obiectul personalizat e super faina. Ce ar bucura-o oare la 5 anisori - o perinuta ar merge?
Deya, ii foarte buna ideea cu portretul dar o pastrez pentru la anul cand iar o sa fiu panicata ca intre timp am vorbit si cu ea si am intrebat-o daca stie ca vine Craciunul si mosul si a zis ca vrea o papusa A ca Zapada de la mos si un piaptan. Roz.
Si puzzle-ul cu poze suna foarte bine.
Anca Wish spune:
Mamagiuliei, esti o revelatie!
Am gasit un site cu puzzle-uri personalizate si foarte rezonabile ca pret.
Saru'mana pentru idee!!!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Pucku spune:
cum arata roata olarului si ce contine? oare lutul e cel clasic l-as gasi si aici? fie-mea e tare mestera la sculptat si as ruga bunici sa-i cumpere cand vin la anul la noi....
puteti sa-mi trimite-ti niste situri unde as putea vedea exact despre ce este vorba?
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
vl-ad spune:
Pukuuite aici :
http://www.comanda-online.ro/produs/roata-olarului-joc-educativ-4869.htm
si am vazut ca este de cumparat si lut separat
http://www.librarie.net/jucarii/120812/Lut-pentru-Roata-Olarului
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
cristi_2003 spune:
anul trecut am luat eu sabie laser de la crazy toys, are si accesorii sa o faci ca sabia cui iti place din film, si nu e cu neon, e din plastic chestia aia si te poti bate cu ea
eu i-am cumparat-o sotului...
bebeirina spune:
fetita mea face in decembrie 2 ani, asa ca m-am pregatit cu: bebe cu accesorii dar nu din acela care mananca deoarece are o mancare speciala si apoi trebuie curatat inauntru si deocamdata nu stie ea ca bebe poate sa pape, bucatarie, set curatenie cu aspirator si tot tacamul si o tablita de scris magnetica.
ciccolina spune:
domnisoara mea face in februarie 2 ani si nu stiu nici eu sigur ca sa-i cumpar.
Cadouri sigure vor fi:
- carti de povesti;
- ceva ce aduce cu un instrument muzical (orga, percutie - am vazut ca au bagat la carref);
- si am mai gasit pe www.bestreclama ilegala - avertizare (daca se accepta linkul) o jucarie draguta cu care sa formeze imagini din bilute pe o tabla.
Am fost foarte incantata de acest site. Au destule jocuri interesante, mai ales pt copii mai mari (4-6 ani).
Daca mai aveti idee de siteturi pt cadouri, m-as bucura sa le scrieti.
spor la cumparaturi!!!
Alizee spune:
Fetita mea isi doreste absolut toate jucariile vazute de ea in reclame.
Pt Mos Niculae, ii voi cumpara cizme de iarna si un set de caluti micuti.
Pt Craciun, ii voi lua ori o casa pt papusi, ori o ferma de animale.
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html
Tisina spune:
Pentru baiat, am luat deja un telescop si doua carti despre spatiu si sistemul nostru solar (este fascinat de spatiu, comete, stele... planeta lui preferata este Jupiter ), iar pentru fata am luat un calut din ala balansoar, la care i se pot pune si roti. Ea, desigur, e fan cai, de toate culorile si dimensiunile.
La acestea se vor mai adauga niste seturi de Lego, carti de povesti, cate o sanie (poate avem noroc si de zapada), dulciuri si alte maruntisuri.
Andreea23 spune:
Fetita mea vrea tot ce vede in reclame
In special cere orice de la Strawberry Shortcake.Are aproape 5 ani si bineinteles nu puteau sa lipseasca pantofii cu toc
Daca aveti cumva idei de siteuri unde-o pot gasi Strawberry,va rog mult sa-mi ziceti si mie