Idei de cadouri pentru pitici.
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Carolina,
sunt chinezarii ieftine, la noi se gasesc peste tot, telefonul costa 5 lei, perina intre 15-25 depinde de marime si forma, in toate librariile am gasit ecusoane - 1 leu, pixuri, caiete, agende mici, jurnale, iar aseara in Carfour am vazut seturi HM - care contineau penar si alte accesorii si atentie la revista HM de la chioscurile de ziare - a aparut ieri al doilea numar cu cutia mare mov HM pentru briz-brizuri si 2 tubulete minuscule de sclipici totul la "doar" 12 lei
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
ymca spune:
am vazut ieri CD-uri personalizate in Diverta de la Mall...la sectiunea copii...au multe nume, sunt vreo 7 melodii. costau 34.90 RON.
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Citisem undeva anunt ca faceau puzzle cu orice imagine ... deci si fotografie , e si asta un cadou interesant, daca ii place copilului puzzle-ul ! ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" NU RAMANE INDIFERENT ! AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA ! |
da, fac puzzle cu poze tot cei de la cewe, de care aminteam mai sus.
cei de la cewe lucreaza cu f multe firme. se pot comanda pe net, si se ridica din unele magazine.
lucreaza cu ei marile hipermarketuri (carrefour, auchan), magazinele say...si multe altele.
noi am primit un astfel de puzzle si e fain.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
pt copii mai mici de un an, sau putin peste, se gasesc jucarii f frumoase, o gama f larga, si accesibile ca pret, pe ookee.ro. au multe din lemn, dar nu numai.
eu am comandat de mai multe ori de la ei, si sunt de calitate.
Natasa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui vl-ad
Natasa , multumesc mult , stiu sit-ul , insa Vlad le vrea doar pe cele cu magnet din seria Take Along , iar cele care sunt pe sit le are deja (are 70 de trenulete) . tocmai am descoperit pe femina intim un sit din anglia cu preturi foarte foarte bune si cred ca o sa ii comand de acolo acesta este sit-ul http://shop.buythomasthetankengine.co.uk/ ------------------------ ADINA SI VLAD (17-11-2004) VLAD POZE CU PUIUTUL MEU www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad |
Baiatul tau vad ca are aceeasi virsta cu al meu, nu l-ar interesa mai mult cele cu baterii? Sint circuite mai mari si mai complexe, plus o gramada de accesorii de cumparat dupa :)
Si apropo, de asta stiai?
http://www.deanforestrailway.co.uk/event_thomas.html#info
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Eu am 2 baieti de 4 si 7 ani si am comanda se sabii laser si costume de jedi. In plus le mai trebuie lego-uri (alea mari de milioane), circuit de curse, ceva nou pentru Thomas-ii lor si...mai gasesc ei ceva. Dulciurile nu sunt pe lista deoarece nu le plac. Poate cipsuri si alune. Anya |
de unde cumpari sabiile laser?
Fetelor, va rog sa-mi spuneti unde gasesc roata olarului?
Multumesc
anya spune:
Sabii laser de construit am vazut la Noriel (magazin sau site). Nu le-am verificat prea bine si nu stiu decat pretul (100). Sper sa fie ok. Daca a vazut cineva in alta parte...rog sa-mi ziceti si mie.
Roata olarului si Mesterul Manole le-am vazut saptamana trecuta in Auchan. O colega a luat de pe un magazin virtual si i-au livrat-o in 24h (roata olarului).
Natasa spune:
Roata Olarului era si la Carefour, in oferta, avea un pret bun dar e pentru copii peste 8 ani, asa ca mai asteptam.
_Ralu_ spune:
cel mai bun pret la "roata olarului" este la carrefour. 55 de lei.
in diverse magazine am vazut-o la preturi mult mai mari, ajungand pana la 100 de lei.
danamiha spune:
Multumesc mult, sunteti niste dragute
Sabii laser am vazut pe e-bay u.k., un fel de neon cu baterie si maner, dar sotul zice ca nu se poate "lupata" cu ea, se sparge...pretul e in jur de 3 lire.
Fiul meu are dermatita atopica si nu stiu daca nu ar avea probleme de la lut.
Acum 3 ani am cumparat www.ookee.ro/jucarii-584-Teifoc-constructii-p-1365-Teifoc-constructii---Universal-581-piese.html" target="_blank">Teifoc, el fiind pasionat de constructii, am zis sa mai schimbam putin, nu doar lego, dar a avut probleme la degete. E un praf care se amesteca cu apa si devine o pasta. Jocul e f.dragut, ai plan pt casa, caramizi adevarate, tigla etc, iar cand te plictisesti pui totul in apa.