Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 12
cora79 spune:
Acum mi-am revenit sa zic eu,si ma pregatesc pentru luna inauarie de o noua inseminare,cu donator anonim de data aceasta
,poate este cu noroc![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
cora79 spune:
Uffff,numai infertil sa nu fii,si apoi aud in fiecare zi de alte gravide,altele,si altele,chiar si in familie,cumnata,sora,etc,aproape ca nu mai suport sa aud de gravide,si nu este rautate sa stii,este pur si simplu un sentiment de frustrare care nu imi da pace si care daca nu ma trezeam la timp ma adancea intr-o depresie de zile mari
cora79 spune:
Gata cu lamentarile,trebuie sa gandim pozitiv si sa fim convinse ca acolo sus Cineva ne iubeste si ne va trimite si noua cate un ingeras care sa ne lumineze vietile
Arianna11 spune:
Mda ce putem face noi cu gigeii astia lenesi? Cam aceeasi poveste si la mine ...si eu am asteptat pina acum dar ma pun eu pe IA
, te las sa-ti faci treaba!pa pa
Arianna11 spune:
Cred ca toate avem aceleasi sentimente cind auzim ca altcineva asteapta un bebe...si te mai si intreaba lumea ..dar tu ce faci...bebe nimic?
cora79 spune:
Mda,din pacate sunt destui oameni de bine care nu urmaresc decat sa se bucure de nefericirea altora
alysa26 spune:
flori imi pare rau pt Z1..stiu ce simti cand vezi rosu in fata. si noi cam tot de 5 luni incercam si de multe ori simt si eu ca si tine...dc??? cum s epoate??? esti ff tanara si sunt convinsa ca va veni ziua cand vei fi
. la eric am incercat 3 luni , acum am deja 5 luni..incarc ca ma bucur de eric cat pot..
draga felicitari si spor la produs oute!!!sa dea dd sa se prinda pana la craciun
cat despre statul in alta tara..parerile sunt impartite , exista pro si contra peste tot. nu pot spune ca e 100% ce vreau aici in state sau in romania. mereu lipseste ceva.
fericita de ericutz

,pe miine.