Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 11
Arianna11 spune:
Am mai gasit ceva in comun inafara de faptul ca avem aceasi pb...esti nascuta in acelasi an ca mine
...Offf sper sa fie cu folos tot ceea ce facem pt a avea bebe...am zis ca atunci cind o sa-l tin in brate o sa-i dau o bataita pt asteptarea asta
cora79 spune:
Lorrin,se intampla ff des ca anumiti educatori sau invatatori sa observe ca un copil "sclipeste",ca este ff receptiv si totodata activ,insa nu stiu daca educatorul respectiv este indreptatit sa ia o masura de un fel sau altul in privinta copilului respectiv fara a consulta parintii![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Ms mult de raspuns...e pe placul meu..asteptam sa-mi zica cineva asta.Deja m-am interesat si ma costa euro 700,00...si nu mai astept...deja se pierde o garamada de timp si cu IA.Ms mult ![]() |
NPC (n-ai pentru ce)

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
cora79 spune:
Arriana,mi-as dori sa o urmez pe sora mea,am baut apa dupa ea
,dar deocamdata nimic,tot la inseminare artificiala am eu sperante,sunt totusi 4 ani de incercari esuate pe cale naturala
,dar cine stie este o perioada magica,poate face DD o minune si pentru mine
Arianna11 spune:
Offf sa ne auda Dzeu toate aceste rugaminti fierbinti si sa faca minunea si cu noi!
cora79 spune:
Fetelor,fug sa fac o
si apoi ma bag si eu la un film
si poate la un nr de 
,desi am trecut de ovulatie![]()
cora79 spune:
Va doresc o noapte cat mai placuta,fara cosmaruri si cu vise frumoase

cora79 spune:
Arriana,revin,am asteptat sa se intample minunea pe cale naturala,dar in acelasi timp am schimbat 3-4 medici,fiecare cu tratamentele lui pentru sot(avem gigei putini si lenesi)
,am facut o inseminare nereusita in martie,in luna iunie am mai incercat o insem8inare,dar nu am finalizat-o din lipsa de gigei suficienti,iar in august-septembrie am facut si o fertilizare in vitro,care a esuat,2 embrioni de nota 10 care nu s-au fixat