Locul fetelor Nou-Venite (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Am mai gasit ceva in comun inafara de faptul ca avem aceasi pb...esti nascuta in acelasi an ca mine...Offf sper sa fie cu folos tot ceea ce facem pt a avea bebe...am zis ca atunci cind o sa-l tin in brate o sa-i dau o bataita pt asteptarea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Lorrin,se intampla ff des ca anumiti educatori sau invatatori sa observe ca un copil "sclipeste",ca este ff receptiv si totodata activ,insa nu stiu daca educatorul respectiv este indreptatit sa ia o masura de un fel sau altul in privinta copilului respectiv fara a consulta parintii

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Ms mult de raspuns...e pe placul meu..asteptam sa-mi zica cineva asta.Deja m-am interesat si ma costa euro 700,00...si nu mai astept...deja se pierde o garamada de timp si cu IA.Ms mult

NPC (n-ai pentru ce)

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Arriana,mi-as dori sa o urmez pe sora mea,am baut apa dupa ea,dar deocamdata nimic,tot la inseminare artificiala am eu sperante,sunt totusi 4 ani de incercari esuate pe cale naturala,dar cine stie este o perioada magica,poate face DD o minune si pentru mine

Mergi la inceput

Offf sa ne auda Dzeu toate aceste rugaminti fierbinti si sa faca minunea si cu noi!

Mergi la inceput

Fetelor,fug sa fac o si apoi ma bag si eu la un film si poate la un nr de ,desi am trecut de ovulatie

Mergi la inceput

Cora da cum de ai asteptat 4 ani ? Mi se pare mult tare .

Mergi la inceput

Va doresc o noapte cat mai placuta,fara cosmaruri si cu vise frumoase

Mergi la inceput

Noapte buna Cora..vise placute

Mergi la inceput

Arriana,revin,am asteptat sa se intample minunea pe cale naturala,dar in acelasi timp am schimbat 3-4 medici,fiecare cu tratamentele lui pentru sot(avem gigei putini si lenesi),am facut o inseminare nereusita in martie,in luna iunie am mai incercat o insem8inare,dar nu am finalizat-o din lipsa de gigei suficienti,iar in august-septembrie am facut si o fertilizare in vitro,care a esuat,2 embrioni de nota 10 care nu s-au fixat

Mergi la inceput