Visele si sperantele copilariei :-)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce ma bucur ca am regasit subiectul pentru ca fie`mea aseara a decis ca ea vrea o lista de dorinte (bine, am vazut un film impreuna si protagonista avea o lista de dorinte - 16 dorinte - care i s-au implinit la 16 ani) si isi doreste mult sa ii creasca ei aripi, sa-mi creasca mie si catelusei
Am si desenat ce aripi vom avea
I-am subliniat ca astea se vor impli cand va avea ea 16 ani si absolut sub nicio forma nu are voie sa zboare inainte de 16 ani cand va avea aripile pregatite
Imi venea sa-i spun ca totusi astea nu exista.
Insa isi doreste enorm de mult sa fie zana. I-am spus ca ea este deja o zana buna pentru ca are sufletul atat de mare si de bun, dar in sinea ei vrea si aripile alea adevarate.
Mi-a spus ca eu o sa le am mult mai mari si de cate ori va fi nevoie o sa le duc si pe ele intr-un marsupiu

Ai vostri ce visuri mai au ? In care cred cu toata fiinta si-i face sa strige de bucurie

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkei spune:

Mie chestia asta mi se pare supertare! Si parerea mea ar fi sa nu o descurajezi si sa-i spui ca nu e posibil (mai putin aia cu zburatul). Copiii sunt mai mult decat extraordinari. O sa aiba suficient timp sa vada ce se poate si ce nu in viata. E o scumpa.
Motatul meu nu prea spune la ce viseaza, dar oricum se va insura cu frate-su (care e cu 9 ani mai mare) si netine toata ziua "slujbe" cu ce aude cand il ducem la biserica sau pe la Trinitas tv (cand sta cu mamaia). Oricum, e un copil special. Uite-l: http://razadesoarestefi.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Al meu abia asteapta sa intalneasca un dragon in padure. Si e incantat de fiecare data cand mergem in padure, tot spera sa-si gaseasca dragonul.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Fetita mea cea mare (4 ani si 4 luni) viseaza sa creasca mare ca mami, iar tati sa o ceara pe ea de sotie si sa nasca o fetita la care sa-i lase toate rochitele ei

Mergi la inceput