Visele si sperantele copilariei :-)

Visele si sperantele copilariei :-) | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Propun un subiect light, care sa provoace zambete.
Pentru ca eu inca zambesc larg la ce mi-a spus fi`mea aseara.
La 5,3 ani

Inceputul: acu` mai bine de 1 an Giulia a ajuns la concluzia ca ea va avea aripi. Mergeam la gradi si mi-a spus cu toata incantarea ei ca ea simte ca-i vor creste niste aripi imense. Era atat de fericita !
Apoi a mers la inot convinsa ca-i vor creste aceste aripi minunate si o coada de sirena. Dar mai ales aripile ! Ma punea sa-i verific spatele sa vad daca au inceput sa creasca, se uita mereu in oglinda sa vada ceva ...
Cred ca vazand-o pe Mariposa a ramas ferm convinsa ca se va intampla.
Si mananca mereu fructe si legume pentru ca sa apara aripile mai repede.
A urmat o perioada lipsita de aripi si cozi.
Pana aseara.

Aseara, cu o sclipire plina de fericire m-a anuntat ca acum sigur ii vor creste aripile, ca simte ea !!!
Si imediat a scapat-o un ras frenetic, pentru ca si-a dat seama ca aripile ii vor rupe toate bluzele si gecile
Recunosc ca am ras cu lacrimi, imi si imaginam bluzele si gecile rupte sa aiba loc aripile imense roz cu sclipici

Imi venea sa-i spun ca nu prea cred, dar am ras doar amandoua copios.

Ai vostri ce se viseaza ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Daria, m-ai facut sa rad, e mortala fi-ta.
Ai putea sa-i cumperi niste aripi dintr-acelea din pene, insa ai grija sa nu cumva sa se catere Giulia pe sifonier ca sa-ti arate ca a invatat sa zboare.

Elle

http://www.immunocalromania.blogspot.com/
http://www.immunocal.md

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Fiul meu, dupa ce a fost intepat de ceva (probabil vre-un tantar mai fomist) se tot uita sa vada daca a inceput sa "faca panza". Vazuse spiderman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Acea stralucire in ochi si convingere absoluta cred ca doar la aceasta varsta o poti avea.
Giulia are aripi de fluturi atasabile, rochita de inger cu aripi de puf, aripi de dracusor, dar nu le foloseste.
Ea e convinsa ca incep sa-i creasca aripile ei personale si asta o incanta foarte mult.

Ii repet la nesfarsit sa nu cumva sa incerce vreodata sa sara de undeva sau sa zboare, iar raspunsul este ca doar atunci cand le va avea mari-mari de tot

Anya, ce tare e Spiderman

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Si baietelul meu e convins ca la un moment dat va zbura dar fara aripi. Poate sunt eu mai speriata de bombe, dar am o cumnata care la 3 ani a sarit in cap de la etajul 3 fiind convinsa ca e albinuta (saptamani de stat in ghips si dupa umila mea parere si sechele pe creier - nu ma pot abtine, scuze), asa ca eu incerc sa-i descurajez totusi ideile care ar putea duce la un dezastru. Nu sunt brutala in explicatii, de ex ma intreba ce se intampla daca sare in lac dupa pestii portocalii(la gradina Botanica), o sa moara? "nu", i-am zis ca se va uda cu apa aceea rece si murdara. Cand imi spunea ca o sa zboare, i-am zis ca poate sa faca treba asta cu mintea, dar cu trupul doar pasarile si insectele pot, insa ele nu pot face alte lucruri minunate pe care le pot face oamenii.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

La capitolul imaginatia puiului (3ani si 2 luni), am avut o mare problema intr-o seara. ii citeam o carticica despre univers, planete si incepe sa planga pentru ca el vrea putin pe luna, acum. I-am zis ca acolo nu sunt copaci, pasari, case si patuturi si nici nu avem costume atat de mici pt copii ca sa ajungem acolo (abia asta l-a convins). Nu stiu insa cum sa o scot la capat cu zapada, pentru ca nu vrea sa vina convins fiind ca masinile nu vor putea merge pe sosea din cauza ei...(asa ca noi nu ne dorim sa ninga anul asta)

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

al meu se crede zilnic cate ceva, in functie de filmele pe care levizioneaza: astfel, am trecut de la print, harap alb, aladin, sindbad, spiderman, superman, sportacus, chiar si Phileas Fogg !

intr-o zi avrut sa fie doar erou, in alta zi vanator sau razboinic indian

zilele astea e D'Artagnan ! eu sunt Portos sotul e Aramis
va tin la curent cu urmatoarele modificari !
are 3,4 ani

PS e interesant sa scrieti si vartsa visatorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Nu as vrea sa stric subiectul si imi cer scuze inainte.

Eu sunt foarte pragmatica, asa ca am repetat mereu copilului ca nu tot ce vede la TV se poate, mai ales ce vede in desene... de la inghitirea cheii de catre TOM, pana la ideea de a zbura... I-am explicat si zilele trecute (se aproie de 9 ani) ca un om nu poate zbura nici daca isi pune aripi, pentru ca centrul nostru de greutate nu este ca cel al pasarilor, ca atunci cand zbori cu parapanta tii corpul astfel incat ii dai un alt centru de greutate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

filofteia, si pustiul ce parere are ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

OFFFF....baietelul meu are o mare grija. Repeta continuu ca are o presimtire ca nu va gasi o fata cu care sa se "marite" (in loc de insoare) si crede ca se va "marita" cu Laurentiu (coleg si prieten la gradi)

Deocamdata nu-mi fac probleme insa il preocupa f tare subiectul. Are 6 ani si jumatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu stiu de ce nu m-am facut inteleasa cand am spus ca fie`mea asteapta aripile ei proprii, din spatele ei propriu, nu o intereseaza alte aripi.
Asta este partea amuzanta, ea mananca fructe si se admira in oglinda sa vada daca-daca vede ceva si asteapta linistita evenimentul.
Cand dadaca i-a spus ca nu exista asa ceva, ca pe strada nu vedem asa ceva, fi`mea i-a spus convinsa ca ea va fi prima cu aripi adevarate Ea este mai mult decat convinsa de acest lucru; teoria o stie bine de tot despre fictiune si realitate.

Eu sunt paranoia in persoana.

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput