FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxica31 spune:

Am reusit sa imi fac programare la Gynera pe 12 ianuarie. Nu inteleg de ce mi-au zis atunci ca pana in martie e ocupata. Oricum sunt super bucuroasa ca pana atunci ma pun la punct si cu analizele. Si cred ca o sa renunt la progamarea de la MNL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Roxica,Doamne ajuta,si eu tot prin ianuarie cred ca voi merge la Gynera sa mai fac o inseminare,cu donator de data asta

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Pai si eu la fel .

Mergi la inceput

Fetelor stiti cumva unde se gaseste vaccin anti Rubeola? Ca cica e musai sa ma vaccinez si se gaseste rar in farmacii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Roxica, Cora tot acolo are cabinetul dr. Dracea???
Stiam ca muta clinica.
La ce nr. de tel. ati facut programarile ???
Parca, ma bate gandul sa-mi fac o programare…
Asta asa ca sa mai imi "impodobesc" sarbatorile cu ganduri pozitive....
Ce analize ati dus??
Eu le am pe cele de la FIV dar au expirat si nu stiu care trebuie sa le refac..
Roxica incearca sa intrebi medicul de familie poate stie si te si ajuta.
Dar de ce trebuie sa faci vaccinul?? Nu ai avut rubeola??

Edit: Am uitat sa pup Bitzishoara!!!
Fug ...
La muncutza...

Mergi la inceput

Nr. de telefon de la Gynera l-am gasit pe net 0727833833. Nu stiu daca s-a mutat clinica pentru ca la mine e prima consultatie acolo. Nu am facut rubeola cand eram mica si am inteles ca se recomanda sa faci vaccinul inainte de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Buna seara fetelor!
In sfarsit am reusit si eu sa mai intru putin pe net. Ma lupt cu o raceala puternica de cateva zile, iar cand ajung acasa abia astept sa ma bag in pat. Dar observ ca activitatea pe aici este cam slabuta. Cred ca au inceput pregatirile pt sarbatori....curatenie, cadouri....
roxi ma bucur tare mult ca nu m-am inselat in privinta d-nei dr Cocei. Vad ca si tie ti-a lasat o impresie foarte buna. Dar mi se pare foarte scumpa o inseminare la ei. Si ce sa inteleg? Ca nu se mai fac IAD-uri la Giuli? Pacat ca nu ai cerut trimitere pt HSG la Giuli pt ca era mai ieftin si este si o doctorita foarte draguta acolo. Pe mine nu m-a durut deloc. Dar poti sa mai incerci cu un telefon la ea si sa-ti dea totusi o trimitere. Poti linistita pana la urma sa schimbi si clinica pt IAD fara nicio problema dupa ce faci HSG-ul.
roxi, bytzy. cora, monty,cip, simonete, inna, iuca, raluca, diana, rodicutza, yarrina,dodo, tabitha, dasia va

Mergi la inceput

La Giuli sigur se fac IAD-uri, mi-a zis doar ca nu mai au donatori autohtoni. Eu nu am cerut prea multe detalii despre Giuli pentru ca i-am zis din prima ca vreau la clinica privata. Sincera sa fiu speram sa imi dea ea trimitere pentru HSG, nu sa ii zic eu. Si ma asteptam parca sa imi zica mai multe ea. Oricum e o situatie super penibila de cate ori ma apuc sa spun povestea cu azoospermia. Dupa ce am intrat in cabinet si i-am zis ce si cum nu a zis nimic si atunci am rugat-o sa se uite pe analize si am intrebat detalii despre procedura. In fine, poate ca exagerez dar nu pot sa zic ca am plecat de acolo extaziata mai ales ca e destul de scump la Dacia. Pot sa va spun in schimb ca saptamana trecuta am fost la cabinetul dr.Sarantuya undeva pe Stirbei pentru o ecografie transvaginala. Auzisem de la cineva ca e o femeie extraordinara si am zis sa merg sa vad cum e ca oricum nu am un medic ginecolog unde sa merg in mod curent. Vreau sa va spun ca din prima secunda am simtit o prietena, mi-a completat o fisa medicala unde a scris inclusiv despre sot, este foarte profesionista, i-am spus si dansei care este problema cu azoospermia si m-a intrebat mai multe decat Cocei. Dansa este specializata pe infertilitate la femei si am inteles ca a lucrat 20 ani la Polizu. Face toata investigatiile mai putin HSG. Eu acolo voi merge pe viitor pentru alte consultatii pentru ca m-a cucerit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Roxi,clinica Gynera este pe strada Constantin Aricescu,nr.8,se intra din piata Dorobanti
Copilutzu-si eu am tot nalizele de la FIV,sunt facute in februarie 2009 majoritatea,dna dr mi-a spus din sept ca voi mai reface culturile din col si serologia(hiv,hepatite,etc)

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Fetelor ma puteti ajuta cu nr de tel mobil al Dr.Cocei? Ma gandeam sa o sun sa o rog sa imi dea trimitere la Giulesti pentru HSG. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput